Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πέθανε ο Θανάσης Ιντζόγλου που είχε αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Χαλκηδόνα και Κόρινθο

- Advertisement -

Στο πένθος βυθίστηκε ο Πανιώνιος, ο οποίος θρηνεί την απώλεια του Θανάση Ιντζόγλου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ο Θανάσης Ιντζόγλου ήταν παίκτης των Νεοσμυρνιωτών από το 1962 έως το 1976, ενώ αγωνίστηκε στη Χαλκηδόνα και την Κόρινθο.

Ήταν στέλεχος της πιθανότατα καλύτερης ομάδας των Νεοσμυρνιωτών, αυτής του 1970-71, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 83 βαθμούς.

Επίσης, ήταν στην ομάδα που κατέκτησε το βαλκανικό Κύπελλο το 1971, όπως και την πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης την ίδια χρονιά.

«Καλό ταξίδι μεγάλε Θανάση, το άστρο σου θα λάμπει πάντα, οδηγός όλων εκείνων που επιλέγουν τον Πανιώνιο ως ομάδα για τα ιδανικά και τις αξίες της»

αναφέρουν οι «Πάνθηρες» σε ανακοίνωσή τους.

Πηγή πληροφοριών

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακουστά τον είχα τον παίχτη. Πρέπει να ήταν και με το Λίμα και τους άλλους παιχταράδες που είχε ο Πανιώνιος τότε. Να μας πει ο φίλος αν είχε και η Αεκ την ίδια εποχή κάποιον Ιντζογλου. Κάτι τέτοιο θυμάμαι και μιλάω για εποχές Αρδιζογλου Μαύρου Νικολάου κλπ. Πιτσιρίκος τότε δεν θυμάμαι κσι καλά αλλά νομίζω ότι αγωνιζόταν και στην Αεκ ένας Ιντζογλου.. Καλό παράδεισο να πούμε

  2. Ο Θανασης ο Ιντζόγλου ηταν αριστεροποδαρος παικταράς και επαιζε αριστερο χαφ στον Πανιωνιο, ο αδερφος του ο Μπαμπης επαιζε σεντερ μπακ στον Πανιωνιο και μετα πηγε στην ΑΕΚ. Καλο Παραδεισο να εχει!

  3. Ευχαριστώ τον σχολιαστή Ιορδάνη για την πληροφορία. Τότε που αγωνιζόταν όλοι αυτοί οι παιχταράδες σε όλες τις ομάδες να μην παρεξηγηθώ ότι γράφω μόνο για τον ολυμπιακό ήταν για μας τους πιτσιρικάδες που είχαμε το μικρόβιο της μπάλας τα πρότυπα μας! Θυμάμαι που είχαμε και σε αυτοκόλλητα κάρτες που αγοράζαμε όλους αυτούς και τους γνωρίζαμε. Τότε όλες οι ομάδες ήταν ακρος ελληνικές με ένα δύο ξένους στην εντεκάδα. Ωραίες εποχές για τους ρομαντικούς και λάτρεις της μπάλας. Καλημέρα φίλε Ιορδάνη, 👍

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog