Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μύκονο: Αυτοκίνητα έπεσαν σε γκρεμό – Νεκρή μια 18χρονη

- Advertisement -

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Μύκονο με θύμα μια 18χρονη, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό μαζί με άλλο ένα ΙΧ.

Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 18χρονη με καταγωγή από την Ιταλία είχε έρθει στην Ελλάδα για να κάνει διακοπές στη Μύκονο με την παρέα της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης, επί της επαρχιακής οδού Αγίου Στεφάνου-Φαναρίου.

Τα δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα (τζιπ) τα οποία κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση με επιβαίνοντες συνολικά οχτώ αλλοδαπές γυναίκες, εξετράπησαν της πορείας τους διαδοχικά και έπεσαν στο γκρεμό. Συγκεκριμένα, έπεσαν από μεγάλο ύψος σε βραχώδες παραλιακό σημείο.

 

Αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός μίας 18χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων επιβαινόντων στα οχήματα.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ενώ σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση.

 

Με πληροφορίες από cyclades24.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog