Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Έρχεται η Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο

- Advertisement -

Η Μόνικα Μπελούτσι, μια από τις ωραιότερες γυναίκες στην κινηματογραφική βιομηχανία θα εμφανιστεί ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο στις 21 Σεπτεμβρίου, ερμηνεύοντας σε έναν θεατρικό μονόλογο αδημοσίευτες επιστολές της Μαρίας Κάλλας.

Η παράσταση πήρε, ομόφωνα το πράσινο φως από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) για τις παραστάσεις που θα δούμε το Σεπτέμβριο.

Είναι η πρώτη φορά που η 55χρονη Μόνικα Μπελούτσι θα αναμετρηθεί με ένα τέτοιο κείμενο καθώς οι εμφανίσεις της στο θέατρο είναι πολύ λίγες.

Υπάρχουν κοινά στοιχεία, έχει πει η Μόνικα Μπελούτσι σε συνέντευξή της. Καταρχάς ήταν μία γυναίκα από την Μεσόγειο όπως κι εγώ. Μετά, είναι ο κοσμοπολιτισμός.

Και αυτή η αίσθηση της ευθραυστότητας, που υποκρύπτει μεγάλη δύναμη, όπως συμβαίνει γενικώς με τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή.

Αυτό που με αγγίζει περισσότερο, όμως, είναι αυτή η απεριόριστη ευαισθησία της Κάλλας, το στοιχείο που δίνει μία επιπλέον διάσταση στα πάντα. Ήταν μία γυναίκα που πολεμούσε με την καρδιά της, για την καρδιά της.

Τελικά, είχε μια απλή καρδιά και αυτό ίσως την σκότωσε.

Πηγή πληροφοριών

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μην βρεθεί κανένας πονηρος και πει καμία βλακεία για την Μονικα Μπελουτσι γιατί θα έχουμε δράματα όχι στο Ηρώδειο αλλά εδώ στο υπόγειο του μπλοκ !Στο λεξιλόγιο δίπλα στη λέξη γυναίκα βαζεις Μονικα Μπελουτσι !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog