Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

4η συνεχόμενη αναγνώριση υψηλής ποιότητας προβολής τουριστικού προορισμού για τον LTO

- Advertisement -

Ανανέωση της πιστοποίησης ΕΛΟΤ για ακόμη μία χρονιά έλαβε ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου. Πρόκειται για την 4η συνεχόμενη χρονιά που ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου λαμβάνει το πιστοποιητικό:

ΕΛΟΤ 1435:2009 “Σύστημα Υπηρεσιών Επικοινωνίας – Απαιτήσεις για Παρόχους” στο πεδίο εφαρμογής:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου είναι ο πρώτος DMO (Οργανισμός Διαχείρισης Προορισμού) που έχει λάβει πιστοποίηση ΕΛΟΤ στην Πελοπόννησο.

H λήψη πιστοποίησης ΕΛΟΤ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση προγραμμάτων προβολής και προώθησης φορέων του Δημοσίου και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, καθώς διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο να πούμε για την προσπάθεια που κάνουν για προβολή και διαφημίσει του τόπου !Εγω όπως και πολλοί Λουτρακιωτες κυρίως στο εξωτερικό να βάζουμε στο φατσοβιβλιο που λέει και μια φίλη μας για να το βλέπουν σε όλη την Ευρώπη οι ξένοι φίλοι μας !!Επειδη ισως δεν καταλάβατε όσοι δεν έχετε φέισμπουκ το LTO βάζει βίντεο φωτογραφίες κλπ στην σελίδα του και εμεις το μοιραζόμαστε (share ) στις σελίδες μας !!Δεν θέλω να βρεθεί κανας πονηρος και να αρχίσει τα κόλπα !!Ηρεμα το λέω !!καλημερα σε όλους τον φάγαμε και τον Ιούλιο 😳😜🤙

    • Να διορθώσω ένα λάθος που είδα τώρα στο σχόλιο μου. Το βάζουμε ήθελα να γράψω και όχι (να βάζουμε) που γράφω κατά λάθος 😜😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog