Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Pizza Hut αποχωρεί από την Ελλάδα – Έκλεισαν σήμερα 16 καταστήματα

- Advertisement -

Κλείνουν από σήμερα και τα 16 καταστήματα της στην χώρα. H Pizza Hut αποφάσισε ότι η δραστηριότητα της αλυσίδας δεν είναι πλέον βιώσιμη και κατά συνέπεια πρέπει να διακοπεί.

«Η εταιρεία έκανε μεγάλες προσπάθειες όλα τα προηγούμενα χρόνια για να επιστρέψουν τα καταστήματα σε θετικούς ρυθμούς λειτουργίας και ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία 12 χρόνια και παρά τα συνεχή χρόνια οικονομικών ζημιών επένδυσε 23 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη της αλυσίδας στην Ελλάδα ενώ παράλληλα την τελευταία δεκαετία δημιούργησε και διασφάλισε περισσότερες από 450 θέσεις εργασίας.

Δυστυχώς, όμως, η πανδημία του κορωνοϊού, η οποία δημιούργησε μια κρίση πρωτοφανή στη χώρα μας και διεθνώς, έπληξε βαριά τον κλάδο της εστίασης και οδήγησε στην επιδείνωση των υφιστάμενων δυσχερειών και στην αδυναμία αναστροφής του αρνητικού κλίματος.

Το κλείσιμο καταστημάτων της Pizza Hut στην Ελλάδα εξαιτίας του lockdown, οδήγησε σε σημαντικές απώλειες – πολλαπλασιάζοντας τις ήδη υπάρχουσες επιχειρηματικές και οικονομικές προκλήσεις.

Συνεπώς, το όλο εγχείρημα κατέστη μη βιώσιμο και οποιεσδήποτε περαιτέρω ενέργειες θα ήταν καταδικασμένες σε αποτυχία».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «το φαινόμενο δεν εντοπίζεται μόνο στην Ελλάδα, πριν λίγες μέρες πτώχευσε η NPC International, μία από τις μεγαλύτερες δικαιοδόχους (franchisees) της Pizza Hut στην ΗΠΑ, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, που προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα της εταιρείας.

Αξίζει σημειωθεί ότι η πίτσα ως προϊόν σε Ελλάδα και διεθνώς πλέον διατίθεται από πολλαπλά σημεία πώλησης (στην Ελλάδα από φούρνους μέχρι σουβλατζίδικα) με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να είναι price-driven και τα προϊόντα premium κατηγορίας να βρίσκονται σε εξαιρετικά μειονεκτική θέση».

Η απόφαση αυτή, όπως τονίζουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ πηγές κοντά στην εταιρεία:

«έρχεται σε συνέχεια πολύμηνων προσπαθειών της Pizza Hut στην Ελλάδα για να βρεθεί μια βιώσιμη λύση. Η εταιρεία έκανε ό,τι ήταν δυνατό για την διατήρηση των θέσεων εργασίας και τελικά σε αυτό το πολύ δυσμενές πλαίσιο, αναγκάστηκε να λάβει την επώδυνη απόφαση διακοπής της λειτουργίας των καταστημάτων και την αποχώρηση της αλυσίδας από την Ελλάδα με συνέπεια την αποχώρηση 180 περίπου εργαζομένων.

H Pizza Hut στην Ελλάδα έχει εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της σύμφωνα με το νόμο, καταβάλλοντας τις σχετικές αποζημιώσεις συν ειδική πρόσθετη αποζημίωση και έχοντας εξοφλήσει των σύνολο των οφειλών της προς τους εργαζόμενους. Τέλος, όλες οι υποχρεώσεις προς προμηθευτές της Pizza Hut τηρούνται κανονικά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Advertisement -

104 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επι του πιεστηριου. Μια πολυ σημαντικη ειδηση της τελευταιας στιγμης: Ενας απο τους λατρεις της Pizzas Hut ειτανε και ο προεδρος του Ολυμπιακου Ευαγγελος Μαρινακης. “Χτυπουσε” ειδικα αυτη με γεμιση μοτσαρελλα, ενταμ, προσουτο, πεπερονι, πιπερια, λουκανικο χωριατικο, ντοματινια, ελιες και Αρμενικο παστουρμα.

  2. Ρε σατανάδες με προλάβατε και το γράψατε για την πίτσα !!λοιπον για να ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε εδώ μέσα 😜😜πρώτη φορά που έφαγα πίτσα «καπέλο 😅😅😅ήταν το μακρινό 1988 στην πρώτη μου επίσκεψη στο νησί !!να πω την αλήθεια ήταν φανταστική τότε !!με την πίτσα του Αμι και Μουστάκα όχι ότι εκανες σύγκριση !να σημειώσω ότι τότε ο Μπάκος δεν είχε άνοιξει το μαγαζί !!οταν η Pizza 🍕 hut έβαλε αυτήν την αηδία stonebake δεν πιάνει μπάζα !γενικα η stonebake πίτσα είναι για τα μπάζα !μετα Τομ Μπακο το χάος θα πω εγώ 🍕🍕Τάκη ο πρόεδρος τρώει μόνο pepperoni 🍕 Παντως την μακαρονάδα φούρνου στον ιππόκαμπο που έφτιαχνε ο Βασίλης ήταν αστέρι !θα φέρω τον Μαρινάκη να φαμε στον Μπακο καμία φορά 😂😂😂Καλησπερα μάγκες 🍕🍕🍕

  3. Αντρεα μου εκτος απο τον προεδρο και εγω ειμαι μεγας πιτσαδορος. Εχω φαει πιτσες και στο Αμι και στον Μουστακα – θα λεγα εξαιρετικες ειναι και οι 2 τους. Μαλιστα τους ειχα προλαβει αμφοτερους και στα παλαιοτερα τους στεκια. Ειδες, να κατι ξερει και ο Τακης απο Λουτρακι!

  4. Να ζήσεις Βαγγέλα και χρόνια πολλά, διπλάσιος να γίνεις με μούσια τριπλά. Παντού να σκορπίζεις οσμές όταν τρως και όλοι να λεν “ρε τι βγάζει ο χοντρός”.

  5. Φίλε Τάκη αν δεν κάνω λάθος η Πίτσα Καπέλο ήταν αυτή που έφτιαξε την πίτσα με γέμιση εξωτερικά με τυρί από το ίδιο υλικό της πίτσας και ήταν γύρω γύρω από την πίτσα !Αστερι σου λέω 🍕🍕🍕επίσης ήταν ορισμένες περιόδους μέσα στην χρόνια που είχε μπουφέ με πίτσα πάστα σαλάτα και πλήρωνες ένα ποσο και έτρωγες μέχρι να σκάσεις !!οπως καταλαβαινεις δεν τα έχανα εγώ αυτά 😜😜🍕🍕🍕🍕Όπως έγραψα και ποιο πάνω αυτές οι stone bake πίτσες είναι μάπα !!τις φτιάχνουν και στην Ελλάδα και είναι πολλή καλύτερες από το εξωτερικό !!το λέω αυτο γιατί έχω φάει πίτσα εκτός από Αγγλία Ουαλλια στην Γαλλία Ολλανδία μέχρι και στην Σιγκαπούρη 🤩🤩🤩!παντως οταν πας Λουτρακι να πας στο Bakos pizza να φας καλά 😋😋😋😋

    • Αντρεα αγαπητε μου δεν ξερω αν επιβεβαιωνεται η ειδηση, παντως συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες την ωρα που φυσουσε ο προεδρος Βαγγελης τα κερακια στην τουρτα των γενεθλιων του, του ξεφυγε φυσικα κατα λαθος μια πολυ δυνατη πορδη αφηνοντας συξυλους τους παντες! Η εξηγηση? Στα εστιατορια της Costa Navarino οπου συνεφαγε ο Μαρινακης ενα απο τα “σπεσιαλιτε” πιατα που “κυκλοφορουν” εκει περα ειναι η περιφημη Γουρουνοπουλα Μεσσηνιας, η οποια ομως οσο νοστιμη και λαχταριστη ειναι αλλο τοσο επιφερει πολλες… κοιλιακες αναταραξεις προκαλωντας ετσι… συχνα ατυχυματα με θορυβωδη και δυσοσμα “φυσικα αερια” ακομη ακομη και “τσιρλιπιδιο”!

  6. Οπωςπηγαινεις προς την περιοχή που είναι το παλαιό Λουτράκι είναι απέναντι από το Marion hotel δεν το χάνεις με τίποτα. Ο ιδιοκτήτης ο φίλος ο Βασίλης από τα καλύτερα παιδιά αγαπητός λουτρακιωτης θέλω να πιστεύω. Αν οδηγας και περάσει το πάρκο το παραλιακο την Ηλέκτρα το σινεμά μετά από λίγο θα το δεις. Έχει και ωραία θέα από εκεί

  7. Καταλαβα που ειναι Αντρεα και οταν βρεθω Λουτρακι θα φροντισω να τον επισκεφθω. Οσο για την Ηλεκτρα θεωρω πως ειναι ο γοητευτικοτερος θερινος κινηματογραφος της Ελλαδας.

    • Χα χα ρε Τάκη αυτό το τσιρλιπιπι το λέει μια θεία μου η Χαρά για τον λόγο που λες εσύ 😜😜😜δεν πολλή ακούγετε αυτή η εκφραση😛😛Αδερφέ Τολη δεν είμαι και στα κυβικά του προέδρου 😃😃την κοιλίτσα λόγο ηλικίας δεν λέω την έχω, αλλά δεν με λες και χοντρό 🙄😜😜Δεν το γνωρίζω το σπεσιαλιτέ που λες αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις

  8. ΤΑΚΗΣ Kαι αφου φας πιτσα στον Μπακο ρωτα αν φτιαχνει ακομα εκεινη την κλαταπληκτικη καρυδοπιττα που εφτιαχνε οταν ειχε τον Ιπποκαμπο παρε με παγωτο ειναι η καλυτερη καρυδοπιττα που υπαρχει

  9. Μόνο καρυδοπιτα αδερφέ 👌😋😋😋την μακαρονάδα φούρνου δεν την θυμάσε. Και τον φραπέ που έφτιαχνε επί Λάκη στον ιππόκαμπο δεν τον πίναμε πουθενά αλλού. Το υπογράφω αυτό εγώ που πίνω φραπέ από 5 χρονών και δεν κάνω πλάκα 😀Να πούμε εδώ κσι κάτι για τον συγχωρεμένο τον Γιαννιο δεξί χέρι του Βασίλη και στον ιππόκαμπο και στο Bakos να μην περνει όλη την δόξα ο Βασίλης 😃😃😃. Βρε αδερφέ όπου σχολιάζω εγώ γίνετε rival αλλά εδώ για πίτσες μιλάμε 🍕🍕τώρα μπερδέψαμε την πίτσα Καπέλο με τον Bakos δεν ξεφύγαμε κσι πολύ 😀😀😀

  10. ΟΥΑΛΛΕ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΠΑΚΟΣ ΣΤΟ ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΜΕ ΖΥΜΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ 25% ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΜΠΑΛΟΤΕΛΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.

  11. Θα την ρίξω την ιδέα στον Βασίλη οταν θα κατέβω !!ειδες που λέτε ότι ολο για Ολυμπιακό μιλάω !μου έριξες την σπόντα να αρχίσω περί του θρύλου !!μεγαλομετοχος στον θρύλο είναι μόνο ο Βαγκελας !τι μας πέρασες εμάς ??βαζελο και αφραγκουζο γιανακοπουλο να ζητάμε λεφτά από τον κόσμο γιατί δεν έχουμε!!Ρε εσυ επειδη το γυρισες στο τόπι από την πίτσα και τον Μπακο να σου πω κάτι που ακούγετε στην πιάτσα !!ο Μαρινακης λέει θα αγοράσει τον Βιερινια και θα τον δώσει δανεικό στον ΑΡΗ 😅😅😅😅😅Καληνυχτα και καλό μήνα μάγκες και μαγκισες 😜

  12. Για Γιαννακόπουλο δεν μπορείς να μιλάς Γιατί σε πάει καροτσάκι πόσα χρόνια? Εεεε? Πόσα? Και μέσα στο εξοχικό και έξω!!!!

  13. Ρίξε εσύ την ιδέα στον Βασίλη κι αν πει όχι, τι να γινει; θα συνεχίσεις να ψήνεις σπανακοτυρόπιτες και να θλίβεσαι όποτε παίζεις με ΠΑΟΚ.

  14. Καροτσάκι πάνε και τον εξάσφαιρο στην Ευρώπη και δεν τον αφήνουν τον καημένο τον Τρακη να πάει στο φάιναλ φορ να δει πως είναι !!ρε εσυ Βαζελο γατάκι με τον Αντρέα οταν μιλάς θα κανείς πλακίτσα 🤠🤠γιατί αν μιλάς σοβαρά έχω απάντηση σε όλες τις παπαριτσες που λέτε εσεις οι αντιολυμπιακοι !να το πάω και σε ποιο βάθος να το καταλάβεις !εχει καμία σχέση ο ΠΑΟ και οΣΦΠ του μπάσκετ με το ΠΑΟ ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο ??να το πω και αλλιώς αν και το έχω γράψει πολλες φορές θα ήθελες και εσυ στο ποδόσφαιρο να είχες την ομάδα που έχει ο θρύλος σε Ελλάδα και Ευρώπη στο μπάσκετ και το καροτσάκι το σπρώχνει και ο ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆46Βασιλακόπουλος που και που

    • Το πως πάμε εμείς στην Ευρώπη είναι εντελώς διαφορετικό από τις σφαλιάρες που σας ρίχνουμε σε ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο, εξ ου και ο τζανετσκος του ελληνικού μπάσκετ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε καν μέσα στο εξοχικό!!!!😂😂😂😂

  15. Πάμε και στο φίλο που μας κάνει και μαθήματα στην Αγγλική γλώσσα.. Όπως σωστά το έγραψες καπέλο και καλύβα έχουν διαφορά. Και στο σήμα της πίτσας είναι η στέγη της καλύβας υποτίθεται που μοιάζει και σαν καπέλο αν το προσέξεις και για αυτό την λένε καπέλο που λέω και εγω. Δεν είναι δική μου η ατάκα. Είναι ποιο πιασαρικο να πεις πίτσα καπέλο από πίτσα καλύβα η σκεπή στέγη. 😀😀Πάντως όταν έτρωγα εγώ πίτσα καπέλο πριν 30 τόσα χρόνια εσύ έτρωγες πατάτες στον σινεμά Ορφέα 😀😀😀😀Ρε να ξέρατε τι αστέρι 😀😀😀είναι ο ουαλλος θα καθοσαστε όλοι προσοχή 😀😀😀😀αστειεύομαι φυσικά αλλά έχω κάνει και δει και βιώσει πολλά φιλαρακο και ας μην6σου γεμίζω το μάτι

  16. Ότι ναναι Μαγκιά και ξερολιαση Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια . Ούτε ένα λάθος δεν παραδέχεσαι . Από μενα τέλος δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ ξανά μαζί σου. Τσάμπα το χρόνο μου σπαταλάω .

  17. Γιατί είναι διαφορετικό ρε βαζελακο μου.. Δεν σε κερδίζω στην Ελλάδα στο μπάσκετ? Δεν σε κερδίζω στην, Ευρώπη με ξένους διαιτητας τις περισσότερες φορές που σε πετυχαίνω? Δεν παίρνω τίτλους στην Ελλάδα για το μπάσκετ λέω. Εσύ δεν έχεις πάει φάιναλ 4 επί τρακη και για αυτό σου λέω καροτσάκι. Μπορεί να πάτε τώρα με τον νέο πρόεδρο τον Μαλακατε 😀😀άκου όνομα για πρόεδρο Μαλακατες 😀😀😀😀θα του κάνουν τραγούδι τα γαβρονια λίαν συντόμως😀😀

  18. Εκεί που κερδίζεις μέσα έξω σε Ελλάδα και Ευρώπη τον βάζελακο όπως λες, ρίξε και μια κουτουλιά στο κομοδίνο να ξυπνήσεις….Γιατί όνειρο ζεις……..Εκεί στας Ουαλίας τι πίνετε ….πέρα από φραπέ…

  19. Ποσο ποιο απλά να στο εξηγήσω βρε αδερφε !!εσυ μου φαινετε χτυπάς στο κομοδίνο οταν αλλάζεις πλευρό !Αντε να στο κάνω νιανια να το μασήσεις 😅είπα σε κερδίζω στην Ελλάδα οποτε μπορώ και οποτε με αφήνουν να τα λεμε και αυτά !και στην Ευρώπη στα μεταξύ μας παιχνίδια έχω ποιο πολλες νίκες !!βαλε στο google να το βρεις !τα τελευταία χρόνια επι του Τρακη του πολλά βαρύ δεν ξερεις τι είναι φάιναλ 4 ,ενώ εγώ έχω πάρει 2 ευρωπαϊκά και έχω πάει σε 4 η 5 δεν θυμαμε ακριβώς !Αυτο εσυ δεν το κανείς στην μπαλα !!ουτε τίτλους περνεις άσε στην Ευρώπη η χαρά της Εστορίλ και Καμπάλας !πρευσβεφτινα έχεις γίνει !!και να περνεις όπως περνεις στο μπάσκετ τις κούπες δεν έχει τίποτα να με χαλάει εμένα σαν Ολυμπιακό !θα διαλυθείς σε λιγάκι και θα τις παίρνω εγώ !γκεκε !!

  20. Καλά ανέβα πρώτα από την Α2 και βλεπουμε, ο βαζελος μια δεκαετία και βάλε ήταν η καλύτερη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη , εσυ μου γράφεις για τις τρεις κούπες και πόσες φορές πηγές φάιναλ 4, «το όσο με αφήνουν οι διαιτητές »Ισχύει και για σένα στη μπάλα ,η ΑΕΚ σε έχει ξεφτιλίσει σε ένα κύπελλο με 9 η 8 παίκτες, το 50-50 δεν το αντέχεις ποτέ…εδώ ακυρώσαμε γκολ του Κατσουράνη μέσα από την γραμμή για να πάρεις κούπα, στο ξαναλέω μερικά από τα αστεράκια να τα κανεις πέτσινα …Γκεκε η νουκου γκεκε…

  21. Ααααα ναιαιαι ρε παιδιά. Έχει περισσότερες νίκες στην Ευρώπη, αλλά τα μισά μας μόνο ευρωπαϊκά τρόπαια. Έχει περισσότερες νίκες, γιατί τα χρόνια που τα παίρναμε, προλάβαιναν να τους αποκλείσουν άλλοι. Τι κρίμα… Αλλά το παρατσούκλι δεν είναι τυχαιο: ο τζανετάκος του ελληνικού μπάσκετ μας έχει νικήσει περισσότερες φορές στην Ευρώπη.

  22. Κατάφεραν οι φτωχοαγγελόπουλοι να μαζέψουν δικαστικώς καμιά δεκάρα από τον γέρο πατέρα τους για να αγοράσουν κανέναν παίχτη της προκοπής? Έφεραν τον Σλούκα και τον παρουσιάζουν εσκεμμένα ως τη μεταγραφή του αιώνα. Τους βολεύει η Α2 για να μην πληρώνουν πολλά για σοβαρούς παίχτες. Σκέψου, έναν χρόνο στην Α2 και δεν πέτυχαν να ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία. Τους πάτησαν στον λαιμό ακόμη και επαρχιώτικες δευτεροκλασσάτες ομάδες και μπράβο τους. Δεν φοβήθηκαν τα πέτσινα αστέρια στην φανέλα του θρύλου και του έριξαν στα αυτιά. Αλλά αυτά δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει πως στην Ευρώπη ο θρύλος έχει περισσότερες νίκες από εμάς. Αν είναι να αυξάνουμε τα ευρωπαϊκά μας και να κερδίζετε τα ασήμαντα ματς παίρνοντας ως τελικό έπαθλο την παραγινομένη μπανάνα, χαλάλι σας!

  23. Το έφερες από εδώ το έφερες από εκεί αφού είδες ότι ουτε και στο μπάσκετ μπορείς να μου την βγεις άρχισες την καραμέλα τα πέτσινα τα οφσάιντ κλπ !!Επειδη δεν θα βγάλουμε άκρη φίλε μου να πω κάτι τελευταίο που ισως το καταλάβεις τη θέλω να σου πω μετά από τόσα σχόλια !!Εγω ο Αντρεας ο φανατικός γαβρος είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μπάσκετ αυτά πι έχει κάνει από την εποχή που ο Άρης και ΠΑΟΚ ήταν στα επάνω τους !!απο τότε εγώ και ο Βαζελος κυριάρχησσαμε σε Ελλάδα και Ευρώπη και αν ημουν λίγο τυχερός στο τελΑβιβ και Σαραγόσα θα ειχα 5 ⭐️Εσυ και η ΑΕΚ δεν το έχετε κάνει στη μπαλα να έχετε ισάξια με εμένα ομάδα και άσε τα οφσάιντ !με Μπουρμπο και Καράμπελα δεν τα βαζεις με Τζιοβάνι και Ριβαλντο !

    • Πολύ σωστά, αν ήσουν τυχερός στο Τελ Αβίβ και στην Σαραγόσα, θα είχες 5, δηλ μια μουτζα τρόπαια. Κι αν δεν ήσουν τόσο τυχερός στην Κων/πόλη, θα είχες δύο. Αλλά αν μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας, αντικειμενικά δεν αξίζεις να είσαι ούτε στην Β κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, αλλά στην δ’.

  24. Και συνεχίζω για την σπόντα της Β Εθνικής. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Βήτα ούτε για αγωνιστικούς λόγους ούτε για οικονομικούς λόγους αλλά για να σας κάνει τέτοιο κόλπο για να σας κόψουμε και το μπάσκετ που λέω εγώ πολλές φορές. Φίλε μου καλέ οι εποχές Παύλου και Θανάση τέλος. Ο Τρακης δεν έχει ούτε φράγκα ούτε άντερα. Ότι κάνατε πήρατε θα τα θυμάστε όπως κάνατε με την μπάλα για τις πορείες τις πρεσβείες που μας ζαλιζατε,και μας ζαλιζατε. Είδες τι γίνετε με τον Θρύλο στην βήτα? Πάει ο Τρακης! Βλέπει την καταιγίδα μην γράψω τίποτα άλλο να έρχετε. Το μέλλον και στο μπάσκετ είναι Θρύλος. Το θες δεν το θες. Και δεν το λέω εγώ! Αν έχεις ματιά βλέπεις αν έχεις παρωπίδες ας προσεχές

  25. ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΠΥ ΜΠΆΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΡΕ ΣΥ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ Α1?

  26. Ναι ρε νταμαζο εχεις δικιο. Αν δεν ηταν η διαιτησια, ο ολυμπιακακος καθε χρονο θα κερδιζε πρωταθλημα, κυπελλο και πανευρωπαικο απο το 1990 εως σημερα, σε καθε αθλημα, δηλαδη 25 χρονια πριν ιδρυθει αυτό το σωματειο της παρανοιας. Καταραμενα κυκλωματα και διαιτησιες.

  27. Aν είχε μυαλό το ουαλό, ολυμπιακό θα πάγαινε να γινόταν? Ουαλό, τρώγε καλύτερα πολύ πίτσα Μπάκου και μίλα λίγο γιατί είσαι άμπαλο και άμυαλο 55ρικο ζυγούρι. Άντε μπράβο, που μας κάνεις και χάρη να γράφεις εδώ…

    • Ρε εσύ με την Μιμή έχεις πλάκα. Ρε και η Μιμή και ο Αντρέας pizza hut έτρωγαν όταν ερχόντουσαν Λοντον 🤣🤣Ρε εσύ αδερφέ αν δεν βλέπεις ότι στο μπάσκετ έρχετε και εκεί το τέλος σας τι να σου κάνω εγώ. Οι Αγγελόπουλοι λεφτά έχουν και αν τους τελειώσουν θα τους δώσει ο Βαγγέλης 😃😃ρε εσύ Παύλος και Θανάσης δεν υπάρχουν πλέον. Με τον Μαλακατες θα κοντραρεις το Θρύλο. Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν. Εγώ πάντως σας τα λέω. Θα σας κόψουμε και το μπάσκετ και μετά θα γίνετε όλοι γαβροι 🤣🤣🤣Πείνασα τώρα πάω να φάω μια πίτσα καπέλο η στέγη η καλύβα 🍕🍕🍕

  28. Εσένα λέκκα πρέπει να σε πάρει ο ζερβός στον συνδυασμό του για γραμματέα και σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού. Σπίθες πετάς!!!!

  29. Άνοιξε ένα οlympiakos tv και στην Ουαλλία, αλλά πρόσεχε ποια ματς θα δείχνει κονσέρβα το κανάλι σου διότι το 98% από αυτά είναι σικέ. Μην γίνεις ρεζίλμπασης πιο πολύ από ότι είσαι, αν και μόνο εσύ θα μιλάς, μόνο εσύ θα ακούγεσαι. Ποιός θα ασχοληθεί εκεί με αυτό το σούργελο ομάδα απάτης? Κάνε και σπέσιαλ αφιέρωμα σε νταϊφα, σαλιαρελη, κοσκοτά, Κόκκαλη και noor 1, ώστε να ξέρει ο κόσμος ποιοι μαφιόζοι διοικούσαν και διοικούν αυτό το έκτρωμα σωματείο.

  30. Ο πονηρος που λέει για κάθε άθλημα ,μου έδωσε αφορμή για να γράψω και για αυτά !!Εκτος από μπαλα κα μπάσκετ υπάρχουν και αλλά ομαδικά αθλήματα που και εκεί ο Ολυμπιακός κάνει θραύση όπως γίνετε παντου !γυναικειο αντρικό τμήμα έχει επιτυχίες σε Ελλάδα αλλά κυρίως Ευρώπη !!μην τα αναφέρω και χάνουμε ώρα τα ξέρετε !Μην μου ανχωνεστε ότι έχω πει μέχρι ώρας έχει βγει !εδω θα είμαστε υγεία να έχουμε και θα τα βρούμε όλα μπροστά μας για τον Ολυμπιακό για Α2 για το μπάσκετ που θα κόψουμε του βαζελου και τον!Εσυ γατονι που έγραψες για Σλουκα 9 φάιναλ φορ έχει πάει ο Καλαθης που σας έφυγε ουτε ένα !!ρε θα πουλήσει τον Τσιμικα και θα πάρει την Βαζελα ο Βαγκελας 😂😂ποιος θα γελάσει θα δούμε μάγκες μου

  31. Εσύ που λες για το Ζερβο ποτέ ζυγιστηκες τελευταία φορά 🤣🤣🤣Αν πετάω εγώ σπίθες εσύ εισε τσακμακοπετρα!🤣🤣🤣Απορεί ο άλλος που λέω ότι σας κάνω χάρη που γράφω εδώ μέσα, 😃😃Πάντως ρε τρελιαρηδες ότι και να λέμε αν κάποιος μπει κατά λάθος στο μπλοκ και δει τα σχόλια θα μεταναστευσει στον Άρη 😃😃έχουμε καταφέρει να μπλέξουμε πίτσες Μπακου κσι Hut με φάιναλ φορ και Ομάδες. Για τους σχολιαστές δεν είναι περίεργο η πρωτοφανές αλλά λέμε για κάποιον που δει πρώτη φορά το μπλοκ θα φάει τάπα στο κεφάλι. Καλησπέρα σε όλους από την πολλή ζέστη Ουαλία και τον τρελό γαβρο 46🏆

  32. Κατά αρχάς ολυμπιακος γεννήθηκες δεν γινεσε. Ολυμπιακός γινεσε αφού αλλάζεις ομάδα γιατί δεν βλέπεις προκοπή και πέφτουν οι φάπες αμέτρητες σε όλα τα σπορ!! Είναι εδώ ένας μικρός μας φίλος ο Μιχος πσοκακιας που θα έλεγε και ο μέγας γάβρος ο Σταυρίδης που το τελευταίο πρωτάθλημα του Παοκ (85) δεν είχε γεννηθεί 🤣🤣τον έχω ρωτήσει πολλές φορές γιατί έγινε Παοκ και δεν μου λέει 😃😃όπως και ένας άλλος λουτρακιωτης στο φεισμπουκ που είναι παοκ ούτε αυτός μου λέει 🤣🤣πιτσιρίκια τότε εκτός από τους ολυμπιακούς οι άλλοι γινόντουσαν Παο η Αεκ. Μπαοκ λίγο περίεργο και ειδικά στα μέρη μας. Είναι σαν τον χοντρό που6τον βάζαμε τερματοφυλακα 🤣🤣🤣γατάκι πράσινο κάνε νιάου νιάου

  33. Ποιος θα γελάσει θα δούμε, αλλά μέχρι στιγμής γελάμε όλοι εδώ με έναν αρλεκίνο που μας διασκεδάζει και ευτυχώς ζει εκτός χώρας. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να μην ρεζιλεύεται η πόλη μας. Μπιπ μπιιιιπ, το κλάξον βαράει κάθε τρεις και λίγο μέσα στην κόκκινη μοσχαροκεφαλή του. 😂😂😂

  34. Σας τα έλεγα πριν μας αρχίσει ο φίλος να μας λέει θερμοκέφαλους !!Δεν ξέρουμε αν είναι νέος η παλιός σχολιαστής αλλά όπως είπα αυτο γίνετε 9 στις δέκα φορές !θα βρεθεί κάποιος να κάνει τον πονηρό η και εγώ ,και αρχιζει το ματς !!μπασκετ ποδόσφαιρο να ανοίγουμε ζυμάρι για πίτσα το αποτέλεσμα γνωστό !!Υπαρχει ένα άρθρο στο μπλοκ για το λαογραφικό μουσείο Περαχώρας και την πολλή καλή δουλειά που έκανε η Μαρικα Γεωργίου !Ολοι που σχολιάζουν λένε μπράβο στην Μαρικα και κατάφεραν να μαλωσουν στο τελος 😜😜Όχι για να μην λέτε ότι είμαι ο διαβολάκος εδώ μέσα 😜😜😜Οποιος θέλει ας το δει όχι για να δείτε και να μην τα βάζετε μαζί μου

  35. Ρε ποιον Ζερβό? Στο σχηματισμό του Βασιλείου πρέπει να πάει αυτός που ταιριάζουν και στα μυαλά αλλά είναι και κοντά ηλικιακώς. Άνοιξε σφολιάτααααααα!!!

  36. Ρε εσύ με την Μιμή έχεις πλάκα. Ρε και η Μιμή και ο Αντρέας pizza hut έτρωγαν όταν ερχόντουσαν Λοντον 🤣🤣Ρε εσύ αδερφέ αν δεν βλέπεις ότι στο μπάσκετ έρχετε και εκεί το τέλος σας τι να σου κάνω εγώ. Οι Αγγελόπουλοι λεφτά έχουν και αν τους τελειώσουν θα τους δώσει ο Βαγγέλης 😃😃ρε εσύ Παύλος και Θανάσης δεν υπάρχουν πλέον. Με τον Μαλακατες θα κοντραρεις το Θρύλο. Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν. Εγώ πάντως σας τα λέω. Θα σας κόψουμε και το μπάσκετ και μετά θα γίνετε όλοι γαβροι 🤣🤣🤣Πείνασα τώρα πάω να φάω μια πίτσα καπέλο η στέγη η καλύβα 🍕🍕🍕

  37. Και ο δράκος της Ουαλλιας κόκκινος είναι να τα λεμε και αυτά !Red dragon 🤠Ρε εσεις εγώ μόνο για δήμαρχος θα πάω αν είναι να κατέβω !!Τι Ζερβό Βασίλειου και Πρωτοπαππα μου λέτε !Αν μου πει ο δήμαρχος Αντρέα θα σταματήσω το δημαρχιλικη έλα να αναλάβεις ισως το σκεφτώ !!Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ο θρυλικος Αντρεας Ουαλλιας σήμερα έχει τα γενέθλια του κλείνει τα 53 χρόνια και συνεχίζουμε !Δεν το γράφω για να μου πείτε happy birthday αλλά είναι ένας που μου φορτώνει 2 χρόνια στην καμπούρα μου !😂😂55ρης και 55αρης μας λέει !!οχι και τίποτα μας διαβάζουν και κύριες και δεσποινίδες μην με παίρνουν για μεσήλικα !4 μέρες μικρότερος του Μαρινάκη επίσης για τους θαυμαστες του Βαγγελα !!καλησπερα και τρώτε πίτσες άβολα ωμορφαινουν δεν παχαίνουν 😂😂

  38. Χρόνια πολλά ρε λέκκα. Ψάχνεις για νύφη? Αν όχι, τι σε κόφτει η διαφορά δύο ετών? Τι είν’ ο κάβουρας τι είν το ζουμί του. Πανάθα θύρα 13!

  39. Βρε Παναθα 13 έχω ακούσει και χειροτερα !!πλακα κάνω όπως κατάλαβες !ετσι και αλλιώς μετά τα 50 το κοντέρ αρχιζει και μηδενίζει 😃😃😃Δεν ψάχνω για νύφη 😂😂Άσε αδερφε έχω σκάσει !Ερχετε ο θρύλος στην Αγγλία και δεν μπορώ να πάω !να φανταστείς είναι μια ώρα δρόμο από εδώ που μενω το Μολινο !λουτρακι Αιγιο απόσταση 😂😂Καλησπερα φίλε και όλους εκεί στο Λουτρακι μας το ωραίο 😎🤙

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog