Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ταξίδι του μέλιτος στην απομόνωση – Θετικός ο γαμπρός και δύο καλεσμένοι – Πάνω από 10 στα επείγοντα

- Advertisement -

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Θεσσαλονίκης μετά από γάμο στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου προέκυψε επιδημιολογική εστία κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως ανέφεραν πηγές της Voria.gr, ο γάμος, με περίπου 150 άτομα, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 25 Ιουλίου, στους Αμπελόκηπους.

Την περασμένη Τρίτη αρκετά άτομα εμφάνισαν υψηλό πυρετό, ενώ την Τετάρτη ένας εκ των καλεσμένων διεγνώσθη θετικός στην Covid-19.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την Πέμπτη περισσότερα από 10 άτομα εμφανίστηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου παρουσιάζοντας πυρετό (έως και πάνω από 40) και ύποπτα συμπτώματα.

Όλοι τους υπεβλήθησαν σε τεστ κορωνοϊού, από τους οποίους τουλάχιστον οι δύο βγήκαν θετικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, πρόκειται για τον γαμπρό, περίπου 35 ετών, και μια καλεσμένη.

Και οι δύο εισήχθησαν χθες στο νοσοκομείο Παπανικολάου, το οποίο διαθέτει τμήμα Covid-19.

Οι ασθενείς εμφανίζουν ήπια συμπτωματολογία και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο έως αύριο, προκειμένου να τεθούν υπό κατ’ οίκον περιορισμό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών τους, ενώ επικρατεί ανησυχία για ενδεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων.

Συνολικά στο νοσοκομείο Πανανικολάου νοσηλεύονται εννέα άτομα με κορωνοϊό, όλοι τους εκτός Μονάδας Ενταντικής Θεραπείας.

Πηγή: https://www.voria.gr/

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κσθηστε τώρα εκεί στο μπλοκ γιατί με μπερδέψατε και δεν κατάλαβα τι λέτε 🤔🤔😜😜Ταξίδι του μέλιτος στην απομόνωση λέει ο τίτλος στο άρθρο 🙄διαβάζουμε μέσα ότι κόλλησε ο γαμπρός και μια καλεσμένη 🙄😜😜δηλαδή στην απομονωσει η καραντίνα θα κάνει ο γαμπρός με την καλεσμένη?,, 🤔και η νύφη που θα πάει ταξίδι του μέλιτος 🤔😜🤣παιδιά πολλή ζέστη σήμερα εδώ στην θρυλική ουαλλια θα λαλισουμε 😜😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog