Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου – Ο Ξένιος Ζευς ζητά να επισπευτούν οι διαδικασίες

- Advertisement -

Ο Σύλλογος Επισιτιστών Λουτρακίου – Ξένιος Ζευς – ύστερα από την συμμετοχή του σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ζητά να επισπευτούν οι διαδικασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου. Συγκεκριμένα, με γραπτή δήλωση, αναφέρει:

“Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου ήταν και είναι πάγιο αίτημα του συλλόγου και σε αυτήν την κατεύθυνση έχουν συνδράμει τόσο το Δ.Σ. όσο και τα μέλη του.

Η θέση του συλλόγου όπως αυτή εκφράστηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από τους εκπροσώπους του είναι να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία καθώς η αλλαγή του παραλιακού μετώπου θα δημιουργήσει νέα δεδομένα αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Παράλληλα ζητήσαμε να προχωρήσει η αισθητική αναβάθμιση και ανάπλαση του τμήματος από της οδού Ποσειδώνος από Αιγαίου έως Τομπάζη ώστε σταδιακά να αλλάξει και αυτό το κομμάτι της παραλίας.

Χαιρετίζουμε τη θετική γνωμοδότηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και ζητάμε να επισπευτούν οι διαδικασίες τόσο για την Ποσειδώνος όσο και για τις υπόλοιπες φάσεις της ανάπλασης.”

Για το ΔΣ Ο Πρόεδρος – Κόντης Γιάννης 
Ο Γραμματέας – Οικονόμου Γιώργος

- Advertisement -

67 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά τι να πω? Διαβάζω, διαβάζω εδώ και είπα να κοιτάξω στο facebook να δω ποιό είναι αυτό το ‘φρούτο’ και τρελάθηκα μιλάμε. Μα να βλέπω να ποζάρει σε Ινδονησία και Σιγκαπούρη με το κασκόλ του Ολυμπιακού, είναι σκέτη τρέλα. Σκέψου, έκατσε και κουβάλησε το κασκόλ σε μάξιμουμ 20 κιλά αποσκευές για να ποζάρει σαν γελοίος και να ζητήσει να τον φωτογραφίσουν 56 χρονών άνθρωπο ή πόσο είναι. Ξέφυγε για τα καλά αυτός. Πάει, βάρεσε πλήρη διάλυση. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από λογικό μεσήλικα.

  2. Ετσι την βρισκουμε εμεις οι γάβροι αδερφε! Σιγκαπούρη Ουαλλια Βραζιλία Τσετσενια Λουτρακι Μύκονος παντου είμαστε !!φωτογραφιες και όλα τα κόλπα !δεν ντρεπόμαστε να πούμε τι ομάδα είμαστε και τιμή μας και καμάρι μας και τα βάζουμε στα φειμπουκ στα σάιτ στα μπλοκ και όπου άλλο θες η σας αρέσει εσάς τους αντιολυμπιακους !ρε εσυ είναι ένα άλλο νούμερο σαν και σένα κάποιος Αθανάσιος που του λέω τι ομάδα εισε και μου λέει ΑΟΛ ο φουκαράς !!Θα σας περάσει !!

  3. Το μόνο που θα πω εγώ είναι πως αν είχε για τα γράμματα τον ίδιο ενθουσιασμό που έχει για τον Ολυμπιακό, σήμερα θα ήταν άνθρωπος. Και επειδή πλέον είναι αργά, θα συνεχίσουμε να λουζόμαστε φατσούλες, ανορθογραφίες, αστεράκια, καρδούλες, κουνελάκια, κορδελάκια και όλες αυτές τις ηλιθιότητες ενός αλλοπρόσαλλου 53άρη του είδους homo tsoukalus. Με εκτίμηση προς τους συνδημότες μου, Αθανάσιος Κ.

  4. Βρε Αθανάσιος αυτά τα γράμματα που ξέρω μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Άσε με εμένα στην τρέλα μου και βρες τίποτα ποιο ενδιαφέροντα πράγματα από το να ασχολησε με τον Αντρέα τον γαβρο τον πολλά βαρύ. Αν περίμενα εγώ συμβουλές και κριτικές από κάποιον Αθανάσιος Κ για το πως την βρίσκω, τρόπο ζωής, και ότι άλλο μας έχεις πει ότι υστερούμε σε σχέση με εσένα και τους άλλους τους ξερολες εδώ μέσα θα είχα φουνταρει στα στενά την Μάγχης 😂😂Θα συμφωνήσω ότι είναι αργά για μένα να αλλάξω γενικώς. Για εσένα που εισε ΑΟΛ μόνο σίγουρα έχεις μέλλον μπροστά σου 😂😂😂ΥΓ Μπλεχουμε και το ΑΟΛ στην κουβέντα χωρίς να φταει τίποτα η ομάδα τα ακούς Αθανάσιος

  5. Σαν τα μωρά παιδιά που μιμούνται τους μεγαλυτέρους τους. Ό,τι κάνει αυτός ο τσουκαλάς, θέλει να το αντιγράψει και τούτος εδώ. Με τη διαφορά πως ο τσουκαλάς παίζει να είναι και μικρότερός του. Ρε τι κυκλοφορεί στην κοινωνία μας…

  6. Τί έτσι τη βρίσκετε εσείς οι γαύροι ρε? Ποζάρουν δηλαδή όλοι οι γαύροι για φωτογραφία με το ύφος του χάνου και την φραντζολέτα μπροστά στην καρακουτέλα? Χαχαχαχαχα!!! Ανοίγω σφολιάταααααααα. Χρόνια πολλά σήμερα σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζοντες, χρόνια πολλά στους συμπολίτες μου!

  7. Γιατί δεν ασχολείται κανείς με την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία του Λουτρακίου; Καρέκλες τραπέζια ομπρέλες ατάκτως ερημένα στα χαλίκια χωρίς τάξη χωρίς έλεγχο χωρίς αποστάσεις ,στα δε μαγαζιά ότι θέλει κάνει ο καθένας ,με πρόφαση τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονωιόΗ παραλία είναι για τους λουόμενους και όχι για πίτσες μπύρες και κοκτέιλς για τους πελάτες.Τα τραπέζια στα μαγαζιά είναι άδεια και όλοι πηγαίνουν και κάθονται στα τραπέζια στα χαλίκια! Μπάχαλο κυριολεκτικά σαν χωματερή παραλιακών ειδών είναι!Ολα θυσία στην τουριστική αρπακτή και στον τουρίστα των δυτικών προαστείων της Αθήνας, καμία ποότητα στο τουριστικό προιόν ,αυτούς τους τουρίστες θέλουμε.Αναζητείται δημοτική αρχή με οραμα για το Λουτράκι και ποιοτικό τουρισμό με σωστούς επαγγελματίες οι οποίοι αναγνωρίζονται αμέσως από την εικόνα των μαγαζίων τους στην παραλία ,αλλά δυστυχώς είναι πολλοί λίγοι…

  8. Σωστά τα λέει ο φίλος φίλη 1109 !!Σε κανένα δεν αρέσει ολο αυτο το «πανηγύρι «που γίνετε τα τελευταία χρόνια αλλά δεν είναι μόνο φαινόμενο που το συναντάς στο ωραίο μας Λουτρακι !!Η γνώμη μου είναι να περάσει πρώτα αυτή η δύσκολη χρόνια για όλους και να καθησουν μετά όλοι κάτω να βρουν μια λύση που να εξυπηρετούν όλους !!Μαγαζατορες επισκέπτες αλλά κυρίως να έχει ο τόπος ωραία και καθαρή εμφανίσει και αισθητική !!Χρονια πολλά η Παναγία να μας δίνει φωτίσει γενικώς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog