Ο Σύλλογος Επισιτιστών Λουτρακίου – Ξένιος Ζευς – ύστερα από την συμμετοχή του σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ζητά να επισπευτούν οι διαδικασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου. Συγκεκριμένα, με γραπτή δήλωση, αναφέρει:

“Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου ήταν και είναι πάγιο αίτημα του συλλόγου και σε αυτήν την κατεύθυνση έχουν συνδράμει τόσο το Δ.Σ. όσο και τα μέλη του.

Η θέση του συλλόγου όπως αυτή εκφράστηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από τους εκπροσώπους του είναι να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία καθώς η αλλαγή του παραλιακού μετώπου θα δημιουργήσει νέα δεδομένα αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Παράλληλα ζητήσαμε να προχωρήσει η αισθητική αναβάθμιση και ανάπλαση του τμήματος από της οδού Ποσειδώνος από Αιγαίου έως Τομπάζη ώστε σταδιακά να αλλάξει και αυτό το κομμάτι της παραλίας.

Χαιρετίζουμε τη θετική γνωμοδότηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και ζητάμε να επισπευτούν οι διαδικασίες τόσο για την Ποσειδώνος όσο και για τις υπόλοιπες φάσεις της ανάπλασης.”

Για το ΔΣ Ο Πρόεδρος – Κόντης Γιάννης 
Ο Γραμματέας – Οικονόμου Γιώργος