Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ενισχύεται η φωνή της Κορινθίας – Δύο βουλευτές μας σε θέσεις Υφυπουργού

- Advertisement -

Την αρχή είχε κάνει ο Χρίστος Δήμας, δικηγόρος και βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία, όταν τοποθετήθηκε ως Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σήμερα, ύστερα από την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, και άλλος ένας Κορίνθιος βουλευτής κρίθηκε ικανός να αναλάβει θέση Υφυπουργού. Συγκεκριμένα Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιος για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Ο Νίκος Ταγαράς θα ορκιστεί αύριο στη 1μ.μ στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Νίκος Ταγαράς τον Ιούλιο του 2019 εξελέγη Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και είναι Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.

Επίσης είναι Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας Ελβετίας και Μέλος στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες Φιλίας Ελλάδας Πορτογαλίας, Ελλάδας- Λουξεμβούργου και Ελλάδας-Κροατίας.

Διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (2014).

Στη Βουλή των Ελλήνων διετέλεσε Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας.

Την οκταετία 2003-2010 διετέλεσε Νομάρχης Κορινθίας.

Υπηρέτησε το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 8 χρόνια ως Πρόεδρος της Κοινότητας Χιλιομοδίου (1987-1994) και 4 χρόνια ως Δήμαρχος Τενέας (1999-2002).

Ταυτόχρονα υπήρξε για 4 χρόνια Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Ν. Κορινθίας (1999-2002).

Διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Πελοπόννησος Α.Ε. και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog