Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Φρικτό τροχαίο με 7 νεκρούς στην Εγνατία Οδό και 5 τραυματίες

- Advertisement -

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (05/08) στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ήταν γύρω στις 04:00 το πρωί, όταν αυτοκίνητο που βρισκόταν στον κόμβο του Αρδανίου στην Εγνατία Οδό, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα, οι 7 από τους 12 ανθρώπους που επέβαιναν σε αυτό να χάσουν τη ζωή τους. Οι πέντε νοσηλεύονται σε νοσοκομεία των γύρω περιοχών.

Το όχημα εμπλεκόταν σε παράνομη διακίνηση μεταναστών από το Πακιστάν Μπαγκλαντές.

Δύο εκ των τραυματιών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Οι άλλοι τρεις τραυματίες, σύμφωνα με στοιχεία του νοσηλευτικού ιδρύματος, νοσηλεύονται στις χειρουργικές κλινικές.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 648ο χλμ της Εγνατίας Οδού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 12 άτομα -και για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή στις 4 Αυγούστου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης- υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, αφού προσέκρουσε στην τσιμεντένια βάση των υπό κατασκευή διοδίων.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 7 τελικα ειναι οι νεκροι μεταναστες και οχι 10, αν και αυτο δεν μειωνει σε τιποτα την εκταση μιας ακομη πολυνεκρης τραγωδιας στην Ελληνικη αιματοβαμενη και εμπολεμη ασφαλτο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog