Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΣΠΟΑΚ: ‘Αυγουστιάτικο φεγγάρι 2020’ αφιερωμένο στη Μελίνα

- Advertisement -

Με αυστηρή τήρηση του προβλεπόμενου πρωτοκόλλου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 και ώρα 21:30 μ.μ., μία υπέροχη μουσική εκδήλωση στον αύλιο χώρο του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Θήβας, στα πλαίσια του θεσμού “ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΤΟΥΣ 2020”.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, ο Σύλλογος “Φροντιστήριον Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας” και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ».

Ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού και μακροβιότερης Υπουργού Πολιτισμού Μελίνας Μερκούρη.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδια που είχε ερμηνεύσει μοναδικά η ίδια στην πλούσια καλλιτεχνική της διαδρομή.

Η άψογη ερμηνεία της Δήμητρας Κελεκίδη και των μουσικών που τη συνόδευσαν, Βασίλης Γκοριτσάς (πιάνο), Δημήτρης Κοζάνης (βιολί) και Βαγγελής Παπάζογλου (μπουζούκι) σε συνδυασμό με την πανσέληνο και την επιβλητικότητα του χώρου, ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους που χειροκρότησαν θερμά τους καλλιτέχνες και τους συνδιοργανωτές.

 

Θέλουμε από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας κ. Αλεξάνδρα Χαραμή για την φιλοξενία της εκδήλωσης και να συγχαρούμε τους ανθρώπους του Συλλόγου “Φροντιστήριον Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας” που είχαν την πρωτοβουλία και την ευθύνη διοργάνωσης της εν λόγω εκδήλωσης.

Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ»

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι σχέση έχει η Μελίνα με το φεγγάρι; Έχει αποθανει εδώ και 30 χρόνια. Που τη θυμηθηκατε; Την βγάλατε και μεγάλη ηθοποιό επειδή δηλαδή υποδύθηκε τον εαυτόν της στη Στέλλα.

  2. Ρε εσύ φίλε – φίλη που γράφεις αυτό το σχόλιο για την Μελίνα δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου,,!!! Δεν σε ξέρει γιατί είσαι ένας η μία και ούτε σε ξέρουμε κ σε Ι εμείς εδώ γιατί είσαι ανώνυμος. Το ποια είναι η Μελίνα και τη βαρύ όνομα έχει δεν χρειαζετε να το μάθουμε από εσένα φίλε – φίλη ένα εξυπνάκια που σχολιάζει στο μπλοκ. Δεν συνεχίζω σεβομενος την Τιμή μιας παγκόσμιου φήμης και αξίας ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog