Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σχέδιο ανάπτυξης για τον Τουρισμό Υγείας στην Πελοπόννησο με τη συμμετοχή του L.T.O

- Advertisement -

Οι προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού και του τουρισμού υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εξετάστηκαν στη συνεδρίαση της γνωμοδοτικής διαπαραταξιακής επιτροπής για τον Τουρισμό, η οποία έγινε στην Τρίπολη, υπό την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Αννα Καλογεροπούλου.

Στην επιτροπή κατατέθηκαν προτάσεις, τόσο από ιδιωτικούς φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας, αλλά και από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας στον τομέα Υγείας.

Οπως επισημάνθηκε, η Ελλάδα αναδεικνύεται μέχρι τώρα ως ασφαλής χώρα, με πολλά τουριστικά αξιοθέατα και υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής, σχετικά φθηνή “και με πολύ καλούς γιατρούς”, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, τονίστηκε ότι η χώρα μας πάσχει ως προς το θέμα της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία

αναφέρεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, συμμετείχε στην επιτροπή, εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρό του κ. Σπύρο Καραβούλη και την κ. Φοίβη Στριμενοπούλου.

 

Διαβάστε επίσης

Ο L.T.O στην Επιτροπή Τουρισμού της Περιφέρειας

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχω, θεωρω, μια αρκετα δελεαστικη προταση για ολους τους φιλους μας τους αναγνωστες, αλλα και τους διαχειριστες, εδω του μπλογκ. Προτεινω την Λευκαδα και το ασυγκριτης ομορφιας 5ενταστερο ξενοδοχειακο συγκροτημα www. Ionianblue.gr, τηλ. 26450.29029, το οποιο ειναι κτισμενο αμφιθεατρικα μπροστα στην θαλασσα σε μια ωραιοτατη τοποθεσια και στο οποιο χρεωνουν το δικλινο δωματιο ΣΥΝ 2 μικρα παιδια εως 5 χρονων στην τιμη των 110 ευρω μαζι με το πρωινο και το βραδυνο δειπνο! Η τιμη αυτη ισχυει απο τις 10/09 και μετα. ΥΓ. Ειναι μια σχετικα οικονομικη και πολυ καλη περιπτωση για τετοιου επιπεδου ξενοδοχειο και με το επιπλεον πλεονεκτημα πως η Λευκαδα θεωρηται το “στεριανο νησι”, μιας και ειναι μοναχα οδικος προσβασιμη, κατα συνεπεια γινεται σημαντικη εξοικονομηση και στα τσουχτερα εξοδα ενος πλοιου κλπ.. Τι λετε?

  2. Φίλε Τάκη το κατέχεις καλά το τουριστικό κομμάτι η καλύτερα ταξιδιωτικό κομμάτι !!τι θέλω να πω με το σχόλιο ότι μας δίνεις ωραίες συμβουλές και τιμές μέχρι και ποτε υπάρχουν προσφορές !!Δυο πράγματα λογικα συμβαίνουν η ότι ασχολησε λόγο της δουλειάς σου με ταξιδιωτικά η ότι ενημερώνεστε καλά !!οπως και να έχει καλό είναι σχολιαστές να προτείνουν στους φίλους και φίλες εδώ στο μπλοκ !!Την Καλησπερα μου από την ζέστη ακόμα Ουαλλια !!

  3. Αδελφε μου Αντρεα, αν δεν εισουν γαυρος , θα σουν τελειος! Αγαπαγε τον φιλο σου με τα ελαττωματα του. Οπως καταλαβαινεις πλακα κανω και σε πειραζω, αδελφε. Στο υπεροχο αυτο ξενοδοχειο της Λευκαδος ειχα την τυχη να μεινω πριν 6 καλοκαιρια και το συστηνω ανεπιφυλακτα εδω στις φιλες και στους φιλους αναγνωστες, ποσο μαλλον που φετος κανει και σημαντικα δελεαστικες προσφορες προσιτης πολυτελειας. Οσοι μπορουν, φυσικα και κορωνοιου επιτρεποντος, αξιζει πραγματικα να το επισκεφθουν και θα με θυμηθουν.

  4. Τάκη μου εδώ μου το χαλάς λίγο με τα «ελαττώματα «!😜Δηλαδή το να εισε γαβρος είναι ελάττωμα το να εισε κάτι άλλη ομάδα τι να βάλουμε ??εγω προσωπικα ειδικα τους παναθηναϊκούς που είναι ο αντίπαλος μου προσπαθω να μην ασχολουμε και πολλή τώρα που είναι στα κάτω του εκτός αν με προκαλέσουν !τωρα για κατι ΠΑΟΚ που βγάζει γλώσσα και λίγο η ΑΕΚ που είναι κλάψες γενικώς τους τα λέω !!Το ξέρω ότι με πειράζεις αλλά το λέω γιατί κάποιος θα το πάρει το σχόλιο σου και τον προλαβαίνω !εχω καλές αναμνήσεις από την Λευκάδα που έχω επισκεφτεί πριν 10 χρόνια νομίζω !Η ωραία μας Ελλάδα είναι ωραία παντου και αν έχεις λεφτά και παρέα περνάς παντου καλά !!Εγω ετσι κάνω όπου έχω πάει στην Ελλάδα εκτός φυσικστο Λουτρακι

  5. Τον αντιπαλο μου τον θελω παντα δυνατο και μονο ετσι επιθυμω να τον νικω. Εξαλλου η αξια του ηττημενου δινει δοξα στον νικητη. ΥΓ. Στην Ελλαδιτσα οπου και αν πας, αμα εχεις την υγεια σου, καλη παρεουλα και φυσικα αφθονουτσικο παρα, περνας μια χαρα. Τακης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog