Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τα σκουπίδια στα Ίσθμια

- Advertisement -

Ένας αναγνώστης του loutrakiblog.gr εκφράζει τη δυσαρέσκεια και την ανησυχία του για μία παράνομη χωματερή που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή Γαλότα Ισθμίων.

Αναλυτικά το κείμενο:

“Εδώ και κάποιους μήνες στην περιοχή της Γαλώτας και συγκεκριμένα στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και Αδειμάντου σε ένα οικόπεδο αγνώστου ιδιοκτησίας, λειτουργεί παράνομη χωματερή στην οποία συσσωρεύονται κάθε είδους απορρίμματά πολλά των οποίων είναι εύφλεκτά.

Είναι γεγονός ότι στο παρελθόν ο Δήμος Λουτρακίου έστειλε μπουλντόζα και απορριμματοφόρο για να αδειάσει την παράνομη χωματερή.

Επειδή όμως στην περιοχή κατοικούν και άνθρωποι ανεύθυνοι, απολίτιστοι και ασυνείδητοι, γρήγορα η περιοχή ξαναέγινε χωματερή.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι είχαν και την άδεια αντιδημάρχου του Δήμου Λουτρακίου να συσσωρεύσουν τα υλικά αυτά εκεί, αφού όπως δήθεν τους είπε θα στείλει απορριμματοφόρο του να τα μαζέψει!

Φυσικά τέτοιο πράγμα δεν έγινε μέχρι τώρα! Τονίζουμε ότι τα εύφλεκτα υλικά της χωματερής την καλοκαιρινή περίοδο με τον αέρα και τους καύσωνες μπορεί εύκολα να πάρουν φωτιά.

Και η καταστροφή στην γύρω κατοικημένη περιοχή θα είναι τεράστια. Ο Δήμος Λουτρακίου θα φέρει ακέραια την ευθύνη αν συμβεί τέτοιο κακό.

Πρέπει λοιπόν άμεσα να σπεύσει να απομακρύνει τα υλικά της παράνομης χωματερής και να βάλει μια πινακίδα ότι απαγορεύεται η συσσώρευση μπαζών κάθε είδους, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία.

Δεν μπορεί οι κάτοικοι της περιοχής να ανέχονται την ανευθυνότητα των ολίγων και την αδιαφορία του Δήμου Λουτρακίου του οποίου τονίζουμε και πάλι εάν συμβεί κάποιο κακό η ευθύνη θα είναι ευκαιρία ακέραια.”

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτος που είναι στην καθαριότητα είναι χρόνιαΑντιδημαρχος τον ψηφιζουν οι βολεμενοι οιΆσχετοι είναι από αυτό το χωριό δεν τον νοιαζειΌσα πάνε όσα έρθουν ο μισθος να ππέφτειΤις καταγγελιες τις κάνουν στον εισαγγελεαΌχι στα μπλογκ δεν κερδιζετε κάτιΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

  2. Το ότι πόσες φορές έχει έρθει ή τσάπα να καθαρίσει δέν λέει κανείς τίποτα ή γαλωτα έχω έρθει καί εγώ προσωπικά έχω κόψει χόρτα έχω κόψει πεύκο που είταν έτοιμο να πέσει σε κολόνα της ΔΕΗ αλλά αυτά δέν φαινονται άμα λέτε εσείς τι πρέπει να πούνε στον άγιο Χαράλαμπο που δέν έχουμε προλάβει να πάμε και είναι πολύ αδικημένοι

  3. Στο συγκεκριμένο σημείο το τελευταίο εξάμηνο έχει πάρει ο Δήμος 25 φορτηγά μπάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα.Τι άλλο μπορεί να κάνει, εξάλλου ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να μαζέψει τα αστικα απόβλητα, και μόνο .όλοι μπορούμε να συμβάλουμε στην καθαριότητα της γειτονιάς μας.

  4. Τι να πω ο τόπος είναι μες την βρώμα Μερικοί βολεμενοι λένε ότι κάνει δουλειάΕ τότε μπράβο στον αντιδήμαρχο και χαλάλιΤα λεφτά που του δίνουμε μα δενΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΤΕ

  5. πρεπει να κανουμε να μαζευτουμε ολοι και να βαλουμε μια ιδιωτικη εταιρεια να τα μαζευει και μετα να ζητησουμε τα λεφτα μας απο τον δημο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog