Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου …είναι παντού !

- Advertisement -

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με την Attica Media για την διεξαγωγή ραδιοφωνικών διαγωνισμών, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου προχώρησε σε αντίστοιχη συνεργασία με την Front Stage.

O πρώτος διαγωνισμός διεξήχθη την εβδομάδα 27-31 Ιουλίου στον Μελωδία 99,2 στην εκπομπή της Δήμητρας Τερρανόβα, μία από τις υψηλότερες εκπομπές σε ακροαματικότητα στη ζώνη της.

Καθημερινά έγιναν εκτενείς αναφορές τόσο στον προορισμό όσο και στους δωροθέτες του διαγωνισμού ενώ η τυχερή νικήτρια θα απολαύσει ένα μοναδικό τριήμερο στο Λουτράκι στα τέλη Αυγούστου.

Μέσα σε λίγες ημέρες έγινε και αυτό viral. Πρόκειται για το τρίλεπτο νέο promo video του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου που ήρθε σε συνέχεια του μονόλεπτου.

 

Το τρίλεπτο βίντεο είχε και αυτό θερμή υποδοχή από το κοινό και σε λίγες μόνο ημέρες συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές σε Facebook, Instagram και You Tube.

 

Τριήμερο Press Trip στο Λουτράκι σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος του Alpha TV και Blogger, Θάνος Βάγιος, από 2 έως 5 Αυγούστου.

Ο δημοσιογράφος επισκέφθηκε αξιοθέατα, καταστήματα εστίασης, το Loutraki Thermal Spa, ενώ έλαβε μέρος και σε δραστηριότητες στο πλαίσιο του αφιερώματος που ετοιμάζει για το blog του Road Story https://roadstory.gr/.

Την διαμονή του δημοσιογράφου παραχώρησε το ξενοδοχείο Pappas Hotel, ενώ για την υλοποίηση του ταξιδιού συμμετείχαν χορηγικά οι επιχειρήσεις Sea and Sand, Coralle, Ρηγάνι, Πιπέρι, Ypanema.

Τις δραστηριότητες παραχώρησαν οι επιχειρήσεις Alpha Boat & Blue Dream. Δείτε αποσπάσματα από τα stories, ενώ το πλήρες αφιέρωμα έρχεται σύντομα στο Road Story.

 

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συμμετείχε στην Διαπαραταξιακή Επιτροπή Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη την Τετάρτη 04/08, κατόπιν της προσκλήσεως που έλαβε από την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κ. Άννα Καλογεροπούλου.

Το βασικό θέμα της συνεδρίασης ήταν ο Τουρισμός Υγείας και οι προοπτικές ανάπτυξής του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Δ.Σ. Σπύρος Καραβούλης και παρούσα ήταν και η κ. Φοίβη Στριμενοπούλου από το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης.

Το Λουτράκι είναι από τους κορυφαίους προορισμούς Υγείας – Ευεξίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από πλευράς υποδομών, καθώς διαθέτει εξειδικευμένες μονάδες υγείας όπως το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης, το Rontis, το L Medical και πολλά ακόμη διαγνωστικά κέντρα με εξοπλισμό και εγκαταστάσεις αιχμής, ενώ ο συνδυασμός Υγείας – Ευεξίας με το Loutraki Thermal Spa καθιστά τον προορισμό πρωτοπόρο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog