Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βαραβέρης, Ζερβός και Στουλίκας παραμένουν στον Ολυμπιακό Λουτρακίου

- Advertisement -

Η Ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τους Λουτράκιωτες  ποδοσφαιριστές,   Βαραβέρη Άγγελο, Ζερβό Αλέξη και Στουλίκα Βασίλη.

Ο Άγγελος και ο Βασίλης που είναι γέννημα θρέμμα της ομάδος  έχουν αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση τους έχει ανατεθεί από τον προπονητή τους, βάζοντας πάνω από όλα την ομάδα και το σύνολο.

Ο Αλέξης που η ποιότητα του είναι γνωστή, ήρθε αργά πέρσι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και την φετινή χρονιά είναι αποφασισμένος να ηγηθεί της προσπάθειας του συλλόγου.

Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια στο καμάρι του Λουτρακιου !!Και ο Θρυλικος ΑΟΛ έχει την ιστορία του και τον έχουν αγαπήσει εξίσου όλοι οι Λουτρακιωτες αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι λίγο ψηλότερα στα αισθήματα των ντόπιων !!Ευχη όλων είναι να μπορέσει να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη και να βρεθεί σε ψηλότερες κατηγορίες !δυσκολες εποχές κυρίως οικονομικά αλλά εαν υπάρχει θελήσει και αγάπη από την πλευρά της διοίκησης θα υπάρξουν και αποτελέσματα Παραδειγμα ο Αολ που με σωστή διοίκηση βρέθηκε σε ψηλότερη κατηγορία !!

  2. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό ΛουτρακιουΚαι μην ξεχνάμε ότι έκανε 5 φορές στην Β εθνική… Έχει ιστορία!!! Ευχόμαστε τα καλύτερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog