Διακοπές στα Ελληνικά νησιά αλλά και στην Πελοπόννησο κάνει ο Μεξικανός μεγαλομέτοχος της Coca Cola Bruce Grossman με το Yacht “Forever One”, το οποίο κόστισε στον ιδιοκτήτη του 40 εκατομμύρια δολάρια.

Το mega Yacht “Forever One” του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία είναι ένα βραβευμένο για το design του σκάφος με μήκος 55 μέτρα και πλάτος 10,50.

Κατασκευάστηκε στην Ιταλία το 2014 και χάρη στην δίδυμη 3512 C Caterpillar μηχανή του, φτάνει την τελική ταχύτητα 16 κόμβων. Έχει σημαία των νησιών Κέιμαν ενώ το όνομα είναι αφιέρωση του πάμπλουτου Μεξικανού στη σύζυγό του.

Το πλοίο σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας σκαφών Horacio Bozzo υπό την επίβλεψη της εταιρείας Camper Nicholson International του Fernando Nicholson.

Ο Mεξικανός Mr Coca Cola ταξιδεύει συχνά μαζί με την γυναίκα του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, ενώ συνηθίζει να περνάει πολλές ώρες την ημέρα στο σκάφος αυτό.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός του μεγαλομέτοχου της Coca cola εθεάθει στο λιμάνι του Ναυπλίου την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020.