Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε η κουτουλιά του Αντετοκούνμπο

- Advertisement -

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόνο 10 λεπτά στο παιχνίδι των Μπακς με τους Ουίζαρντς καθώς αποβλήθηκε μετά από χτύπημα σε αντίπαλο. Ο σταρ των Μπακς σε μια άσχημη στιγμή δεν συγκράτησε τα νεύρα του και πλέον θα το πληρώσει, αφού η κίνηση που έκανε του επέφερε τιμωρία.

Ο “Greek Freak” στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, σε μια από τις γνωστές του επελάσεις προς το καλάθι έριξε κουτουλιά στον Μορίτζ Βάγκνερ, ο οποίος είχε στηθεί για να κερδίσει επιθετικό φάουλ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Στην τηλεοπτική μετάδοση παρουσιάστηκε το replay της φάσης όταν ο Γιάννης έριξε κουτουλιά στον Βάγκνερ.

 

 

Ο Έλληνας άσος, μετά την αποβολή του από την αναμέτρηση για αντιαθλητική συμπεριφορά, ζήτησε συγγνώμη αναγνωρίζοντας το λάθος του.

Η διοργανώτρια Αρχή του ΝΒΑ, τιμώρησε τον περυσινό MVP με αποκλεισμό από έναν αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Giannis δεν θα παίξει στην αναμέτρηση με τους Μέμφις Γκρίζλις (σ.σ.ξημερώματα Παρασκευής 14/8), που είναι και η τελευταία της κανονικής περιόδου, αλλά θα συμμετέχει κανονικά στα play off, όπου τα «ελάφια» θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο τους Ορλάντο Μάτζικ.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτό είναι το τελευταίο μου σχόλιο εδώ στο loutrakiblog!! Αν αποφασίσω να ξανά ασχοληθώ με όλους εσάς εδώ μέσα θα απαντάω μόνο σε επώνυμο σχολιαστή.!! Εσείς με μάθατε με το όνομα μου όσοι δεν με ήξεραν από παλιά έτσι και εγώ θέλω να ξέρω ποιος με βρίζει με ειρωνευετε και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι αν έχετε από αυτό. Σήμερα θα αποχαιρετήσω ένα μεγάλο ολυμπιακό έναν Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Σάββα Θεωδιριδη!! Ζήτω ο Ολυμπιακός!! Για τυχόν θαυμαστές μου η θαυμάστριες θα με βρητε στο φεισμπουκ εκεί που έχω τους πραγματικούς φίλους και φίλες Λουτρακιωτες περαχωριτες και όλους τους συμπατριώτες μας σε όλο τον κόσμο. υγεία σε όλους και Αντε γειά μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog