Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τους κάδους

- Advertisement -

Παράπονα έχουν οι κάτοικοι του Καλαμακίου, προσκομίζοντας την παρακάτω φωτογραφία, που απεικονίζει τρύπιους κάδους απορριμμάτων με αποτέλεσμα τα υγρά να τρέχουν στο δρόμο και η δυσοσμία λόγω της ζέστης να είναι ανυπόφορη…

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ στο δημοτικό πάρκινγκ του Λουτρακιου ρίχνουν τα σκουπίδια στο κάδο ανακύκλωσης γιατί αποφάσισαν να πάρουν τον πρασινο κάδο κ να τον πάνε στην οδό Οικονομου!!

  2. Έχω δει στην περαχωρα γυναίκα να ρίχνει χλωρίνη και νερό σε κάδο για να φύγει η μυρωδιά. Εκεί καταντήσαμε να πλένουμε μόνοι τους κάδους.

  3. Μην την ψάχνετε με την καθαριότητα στον δήμο μας , εδώ στην παραλία από το ποτάμι μέχρι το Ανεμος δεν υπάρχουν μικροί κάδοι απορριμάτων ούτε για δείγμα για να πετάνε τα σκουπίδια οι λουόμενοι .Πόσο κοστίζει να πάρουν τρείς πλαστικούς κάδους ρε γμτη μου;

  4. Το Λουτρακι κατέχει τα πρωτεία του σκουπιδότοπου σε όλο το παραλιακό μέτωπο …!!! Αφοδεύουν και τα Αδέσποτα σκυλιά στο δρόμο …που ενισχύουν τη βρωμιά που επικρατεί!!!! Μου αρέσει που βγαίνει ο Δήμαρχος στη τηλεόραση και διαφημίζει το κοσμικό Λουτράκι ….

  5. ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΙΚΌ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΏΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΟΥ ΔΉΘΕΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΟΡΙΣΝΕΝΩΝ; ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΆ ΦΟΒΆΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ.

  6. Ένα μπράβο στην κυρία που καθαρίζει τον κάδο με χλωρίνη. Έτσι θα μας κάνουν και εμάς να βγαίνουμε να καθαρίζουμε. Και θέλει και να πληρώνουμε και δημοτικά τέλη… Ρε μαζέψτε τον.

  7. Δεν ψήφισα Παύλου ποτέ αλλά όσον ήταν δημαρχος μετά το σκουπιδιαρικο ερχόταν το πλυντηριο και έπλενε τους κάδους. Έβαζαν και την μεγάλη και τις 2 μικρές σκούπες και μάζευαν ότι υπήρχε. Αυτά να του γίνουν παράδειγμα του ΜΟΡΦΟΝΙΟΥ του δημάρχου.

  8. Πηγαίνετε και στη λίμνη Βουλιαγμένης να δείτε χάλια Του σκουπιδότοπου …Φωτό για δημοσίευση!!!Πηγαίνετε και στο παραλιακό μέτωπο …Δείτε και τα αδέσποτα που γυρνάνε και αφοδεύουν παντού….Η κρίση δική σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Δεν ξέρω αν είναι όμορφος ή όχι, αλλά ένας διασαλευμένος εδώ θα τον πει άξιο δήμαρχο γιατί είναι καλό παιδί. Επιχείρημα μεγατόνων.

    • Ο 1,24 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΈΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΊ ΌΤΙ ΖΗΤΆΕΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΤΟΝ ΒΛΈΠΕΙ ΤΕΛΕΙΟ… ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΊΝΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΊΑ ΠΟΥ ΚΑΘΆΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΆΔΟ ΑΠΌ ΜΌΝΗ ΤΗΣ. ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ.

  10. Διασαλευμενος με ζητήσατε??? Φιλαρακο δεν μπορώ να σχολιάζω σε όλα τα άρθρα 😂😂από ότι βλέπω τα καταφέρνετε και μόνοι σας μια χαρά! Το “καλό παιδί” που λέω για να βγάζουν ξανά και ξανά οι δημότες κάτι θα ξέρουν ποιο πολλή από εσένα. Εδώ ένας άλλος μας έλεγε για την ομορφιά της κυρίας Μαρίας το καλό παιδί που είπα εγώ σε μάρανε 😂😂😂Τι αμαρτίες πληρώνω 🤣🤣Κανόνισε να μου τους μαζέψεις εδώ τους ΑντιΑντρεικους αντιΓκιωνικους αντιολυμπιακους!!! Ας περιμένουμε θα πω εγώ να τελειώσει η θητεία του δημάρχου και αν δεν μείνουμε ευχαριστημένοι θα ψηφίσουμε άλλο. Ωραία και απλά χωρίς μουρμουρες. Αντε γειά μας

    • 😂😂😂😂😂😂 τα ξέρει τα επίθετα που του προσκομίζουν απ’έξω κι ανακατωτά αυτός!!! Είναι θαυμάσιος!!!! Όπου δεν υπάρχει όνομα αλλά επίθετο, αυτός θα απαντήσει🤣🤣🤣🤣

  11. Σε ιδιώτες άμεσα :ΣκουπιδιαΚαθαριοτηταΠρασινοΗλεκτροφωτισμοςΜε Διαγωνισμούς όλα στο φως.. Και όποιος δεν αποδίδει σπιτάκι του!!!

  12. Σωστος ο φίλος Θ.Μ που μας λέει για τους ιδιώτες !!Αυτο γίνετε σε ολο τον κόσμο !!Ιδιωτικες εταιρίες σε καθαριότητα και οδικά έργα συνεργάζονται με τον κάθε δήμο και είναι όλα στην τρίχα !ο δημότης του Νιουπορτ της Κοπεγχάγης του Σικαγο και του Σίνδεϊ θα πληρώσει τα δημοτικά του τέλη ο Δήμος θα πληρώσει την εταιρία να του μαζέψει τα σκουπίδια και ανακυκλώσει να κλείσουν καμία τρύπα στο δρόμο να κλαδέψουν και να μαζέψουν τα δέντρα κλπ !εκει δεν θα δεις έναν να δουλεύει και οι άλλοι να πινουν καφέ και να στέλνουν καρδούλες και τεχτ στην γκομενα !!Στην περίπτωση που δεν γίνετε ιδιωτική εταιρία εδώ στο Λουτρακι να βάλει περισοτερο προσωπικό έκτακτο και μόνιμο αλλά να μην βγαίνουν μετά οι πονηροί και λένε τους βολεύει ο δήμαρχος !τα λέτε και αυτά !!ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆ετών 53 😂46!

  13. Αφού θέλεις ιδιώτη να παραιτηθεί ο αντιδήμαρχοςΝα μην το πληρώνουμε ούτως η άλλως προσωπικόΔεν έχει προσλάβει οι περισσότεροι είναι στα γραφεια

  14. Δεν έχω ξαναδεί τόσο βρώμικο τοΛουτράκι δεν Μ αρέσει να συγκρίνω αλλά τηνΕποχή του Παύλου έλαμπε δεν τον είχα ψηφίσειΔούλευα στην καθαριότητα ήταν αντιδήμαρχοςΤον ξέρετε Μαρτσέλο δεν υπάρχειΑναντικατάστατος Λυπαμαι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog