Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η σπουδαία τραγουδίστρια, Βίκυ Μοσχολιού

- Advertisement -

Σαν σήμερα στις 16 Αυγούστου του 2005, έφυγε από τη ζωή η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, Βίκυ Μοσχολιού.

Η Βίκυ Μοσχολιού γεννήθηκε στις 17 Μαΐου του 1943 στο Μεταξουργείο και έζησε τα παιδικά της χρόνια στο Αιγάλεω. Χρόνια στερημένα, αλλά γεμάτα αγάπη και μουσική, καθώς ο πατέρας της δεν αποχωριζόταν το γραμμόφωνο και την πλούσια συλλογή του από λαϊκά δισκάκια της εποχής.

Για να βοηθήσει την οικογένεια της, δεκατριάχρονο κοριτσάκι ακόμα, πιάνει δουλειά σε εργοστάσιο ως κορδελιάστρα. Πάντα, όμως, είτε ανάμεσα στις κλωστές και τα καρούλια, είτε στις ανθισμένες μυγδαλιές της Αγίας Βαρβάρας, η Βίκυ έχει ένα τραγούδι στο στόμα.

Οι αυστηρών αρχών γονείς της, όμως, δεν της επιτρέπουν να δουλέψει νύχτα. Με την παρέμβαση της ξαδέρφης της, Έφης Λίντα, πείθονται τελικά και το 1962, Κυριακή του Πάσχα, η Βίκυ κάνει την πρεμιέρα της στο πάλκο, δίπλα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη Δούκισσα, στην Τριάνα του Χειλά.

 

 

Εκεί, δύο χρόνια μετά, την ακούει τυχαία ο Σταύρος Ξαρχάκος που αναζητεί εκείνη την περίοδο μια νέα φωνή για να ερμηνεύσει το θρυλικό πλέον τραγούδι Χάθηκε το φεγγάρι στην ταινία «Λόλα», με το Νίκο Κούρκουλο και την Τζένη Καρέζη.

Είναι η αρχή μιας λαμπρής καριέρας, καθώς ακολουθούν αμέτρητες συνεργασίες, σχεδόν με όλους τους κορυφαίους συνθέτες και στιχουργούς: τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Γιάννη Σπανό, τον Γιώργο Ζαμπέτα, τον Απόστολο Καλδάρα, τον Δήμο Μούτση, τον Άκη Πάνου, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Κουγιουμτζή, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Μάρκο Βαμβακάρη.

Τα τρένα που φύγαν, Τα δειλινά, Οι μετανάστες, Τα αρχοντορεμπέτικα είναι μερικές μόνο επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριό της, που ξεκινά από το ρεμπέτικο και το λαϊκό για να καταλήξει στο ελαφρολαϊκό και το έντεχνο, γιατί η σπουδαία, ιδιαίτερη δωρική φωνή της με τη χαρακτηριστική βραχνάδα και τις απεριόριστες δυνατότητες δεν χώρεσε ποτέ ταμπέλες.

 

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 η Βίκυ Μοσχολιού αρχίζει συναυλίες με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση σ’ όλη την Ελλάδα, ενώ το 1968 πραγματοποιεί με δικά της έξοδα την πρώτη μεγάλη συναυλία Έλληνα καλλιτέχνη στην Κύπρο.

Το 1972 είναι η πρώτη λαϊκή τραγουδίστρια που εγκαταλείπει τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα και τα υψηλά νυχτοκάματα για να κατέβει στην πλάκα, αρχικά στο Ζουμ και μετά στο Ζυγό, δημιουργώντας ένα εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, με άλλο ήθος και ύφος.

Έξι συνεχείς σεζόν η Μοσχολιού τραγουδά στις μπουάτ Μούτση, Μαρκόπουλο, Θεοδωράκη και Σπανό και παράλληλα δισκογραφεί μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια της, όπως το Έτσι είναι η ζωή, Μια βραδιά στη Λάρισα, Μεσόγειος, Η Ρόζα η ναζιάρα, Άνθρωποι Μονάχοι.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Βίκυ Μοσχολιού εμφανίστηκε στο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης το Ρόαγιαλ Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου και το θέατρο Ολυμπιά του Παρισιού. Γιατί με τη σεμνότητα και την απλότητα που τη διακατείχε ελάχιστες φορές μιλούσε για τους θριάμβους της.

Την ίδια διακριτικότητα επέδειξε και στην προσωπική της ζωή, κρατώντας την πάντα μακριά από το φως της δημοσιότητας κι ας οργίαζε ο κοσμικός τύπος της εποχής για το φλογερό της ειδύλλιο με τον μετέπειτα σύζυγό της, για 18 ολόκληρα χρόνια, τον θρύλο των γηπέδων, Μίμη Δομάζο, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες.

Η Βίκυ Μοσχολιού πέθανε, χτυπημένη από την επάρατο νόσο, στις 16 Αυγούστου του 2005.

- Advertisement -

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θέλω εδώ την βοηθεια από κανένα ηλικιωμένο αναγνώστη του μπλοκ που να είχε προλάβει τον Μιμή Δομαζο !!Ειχα ακούσει ότι κάποτε είχανε βγάλει ένα σύνθημα για τον Δομαζο την Μοσχολιού και τον Πρέκα 😂😂Αν το θυματε κάποιος ας μας το πει να μην τα λέω και όλα εγώ !!Αυτο φυσικα ήταν ένα ακόμα από τα αστεία που γράφω για να σας ψυχαγωγώ !!Οσο αφορά την Βίκυ Μοσχολιού ένα σχόλιο μου είναι ότι παραμένει ακόμα και μέχρι σήμερα μια ιδιαίτερη φωνή με τραγούδια που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές !!Αυτες οι φωνές δεν σταματούν ποτε 😎

  2. 😂😂😂😂εσυ βρε τεκνο δεν μας λες ποσο χρόνων εισε 😂😂Το σύνθημα το ξερεις να μας το πεις 😂😂😂😂

  3. Αντρέα να σου πω σαν ποιο παλιός ότι ο Πρέκας ήταν αθλητής του ολυμπιακου!! Νομίζω στο πόλο η κολύμβηση!! Το θυμάμαι το σύνθημα!!

  4. Νάτα πάλι τα ποδοσφαιρικά. Αγαπητέ κύριε, επειδή άλλοι αναγνώστες σας γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμένα, δανείζομαι τις γνώσεις τους για να εκφράσω μία απορία, χωρίς να θέλω να προσβάλλω, που αφορά την αγάπη σας για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον κάθε Ολυμπιακό δηλαδή: οι αθλητές του ποδοσφαίρου δεν χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να ανοίγουν σφολιάτες, αλλά τα πόδια τους για να κλωτσούν τη μπάλα. Άρα τι συσχετισμός υπάρχει μεταξύ εσάς και των ποδοσφαιριστών, αφού εσείς δουλεύετε με τα άνω άκρα ενώ εκείνοι με τα κάτω; Για καρβέλια τους περάσατε ή για τυρόπιτες κουρού; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αθανάσιος Κ.

  5. εκει στο μπλογκ μπορειτε να μας λυτρωσετε απο αυτον τον ανθρωπο που για το μονο που μιλαει ειναι η ομαδα του ; ουτε 10χρονο δεν κανει ετσι .Κ σε 10χρονο να το πεις θα το αντιληφθει να σταματησει να επαναλαμβανεται.Σε ολες τις αναρτησεις αναφερει τα ποδοσφαιρικα . Μου θυμιζει ενα ανεκδοτο γ τους παοκτσηδες που μετα απο ηλεκτροσοκ ελεγε ο αλλος παλι …μπαοοοοκ.

  6. Πρώτον άσε τα κύριε γιατί δεν τα πηγαίνω καλά!! Τι θέλεις να μας πεις με το παράδειγμα που μου λες? Η αγάπη μου για τον ολυμπιακό τι σχέση μπορεί να έχει με την εργασία μου. Δηλαδή αν ήμουν οδοντίατρος η χειρουργός που δουλεύει με τα χέρια και έλεγα τα ίδια ποια είναι η διαφορά! Την αγάπη που λες ότι έχω για την ομάδα μου την υοερασπιζομαι η κσλυτερα αντιδρώ όταν κάποιος για αυτή την τρέλα μου ξεφεύγει από την αθλητική πλευρά του πράγματος και χαρακτηρίζει με χίλια δυο επίθετα και ότι μπορεί για να με προσβάλει κλπ Ο άλλος μου λέει ότι δεν είμαι λουτρακιωτης καλά που δεν ζω στο Λουτράκι επειδή λέω για τον ολυμπιακό? Ποιος έχει το πρόβλημα και το κόμπλεξ μπορείς να μας πεις

  7. Ηλεκτροσόκ θέλεις εσυ μου φαινετε !!και κανα δυο τρεις άλλοι εδώ μέσα που τους φταίνε όλα !!Θα σου εξηγήσω όπως κάνω πάντα με το καλό η το άσχημο αναλόγως την ηλικία του καθενός !!το άρθρο εδώ είναι για την συχωρεμενη την Βίκυ Μοσχολιού ωραία ?Πριν κάνω το σχόλιο μου για την Βίκυ που έχω νομίζω το δικαίωμα ,ειχα μια ερώτηση προς τους αναγνώστες σχετικο με την Βίκυ !ωραια !Ειπα επίσης γιατί ξέρω με τι κομπλεξικους έχω να κάνω (αυτο φυσικα ήταν ένα ακόμα από τα αστεία που σας γράφω για να σας ψυχαγωγώ )ωραία ?Ειναι το πρώτο σχόλιο στο άρθρο !Εγραψα τίποτα για Ολυμπιακό που σας γυρίζουν τα αντερα ?εστω και αστείο το σχόλιο μου ήταν σχετικο με το άρθρο !Το σύνθημα με τον Πρέκα το ξερεις αλλιώς Αντε γεια και μαζέψου λιγάκι

  8. Τα μικρά παιδιά ή οι μεσόκοποι που συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά θέλουν να τραβήξουν την προσοχή. Γι’αυτό εγώ έχω πάψει να απαντάω ή να σχολιάζω ο,τιδήποτε κι αν γράφει. Θυμαμαι στο παρελθόν που έγραψε για τον Σαββίδη και δεν απάντησε κάνεις, ξαναεγραψε για να ρωτήσει με απορια: μα κάνεις δεν θα σχολιάσει?

  9. Δεν σου ζήτησα να σχολιάσεις βρε πονηρέ !Σας έχω ζητήσει πολλες φορές αν μπορείτε να κάνουμε διάλογο !ουτε αυτο θέλετε η μπορείτε !!Δεν θέλετε να μου απαντήσετε για αθλητικά ,μεγάλη μου σκασίλα !Μα και να θελατε δεν μπορείτε και δεν σας παίρνει να συγκρίνετε την ομάδα σας με τον Ολυμπιακό !!Αυτο δεν το λέω εγωιστικά αλλά το βλέπετε αγωνιστικά και σε ότι άλλο μου λέτε !!Δεν θέλετε αθλητικά μιλαμε για ότι άλλο θέλετε εκτός από χρηματιστήριο 😂😂Δόξα το θεό το μπλοκ βάζει τόσα πολλά άρθρα ,ποικίλης μορφής και γούστου που σχολιάζουν πολλοί και πολλες !Βλεπουμε και εκεί ομορφιές και επίπεδα και βρισιές χωρίς να σχολιάζει το μαύρο πρόβατο ο Ουαλλιας !!ΥΓ σε αυτο το άρθρο δε ν είχε σχολιάσει κανείς κανα 2 μέρες !τωρα rival θα γίνει 😂😂

  10. τι κριμα΄΄΄΄΄να μιλάτε για μια σπανια φωνη μια μεγιστη τραγουδιστρια και να μπαίνει ο βλάκας της ουαλιασ και να λέει βλακείες…..έλεος κριμα για το αφιερωμα στην μεγαλη μοσχολιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ…..κοφτε αυτον τον βλακα του λουτρακιου που ευτυχωσ τον καναμε εξαγωγη…..και παλη συγνωμη,κ.χαρα.

  11. Μάθε να γράφεις σωστά και άσε τους βλάκεςΕίσαι και πολύ μάλιστα εσύ με τι ασχολείσαι;Αυτός πήγε στο εξωτερικό δούλεψε έφτιαξε εσύ;

  12. Η κ. Χαρά έχει απόλυτο δίκιο. Η τεράστια Μοσχολιού πέρασε στην αιωνιότητα με τη φωνή της και τα τραγούδια της. Και είναι κρίμα να έχουμε έναν άρρωστο να μας λέει για παρασκήνιο με Δομάζο, Πρέκα κλπ. Αυτή είναι προσβολή τεθνεώτος. Ευτυχώς, την σκαρταδούρα την διώξαμε μακρυά από τον τόπο μας. Να μάθει να σέβεται νεκρούς. Νικήτας

  13. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ι Β.ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΑΖΕΙΚΟ…..ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..ΝΟΜΙΖΩ Κ. ΧΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΥΝΕΤΕ ΒΗΜΑ……Ο ΑΝΘΩΠΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΒΛΉΜΑ………..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΆΡΘΡΟ

  14. Θα πρέπει οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την έκφραση «επάρατη νόσο » όταν αναφέρεστε στον καρκίνο. Είναι προσβλητική για όλους τους συνανθρώπους μας που Πάσχουν από καρκίνο.

  15. H διαφορά θα ήταν ότι τότε θα ήσασταν οδοντίατρος ή χειρουργός, ασχέτως αν εδώ μιλάμε για μια υπέροχη τραγουδίστρια του παρελθόντος. Πιο λογική θα ήταν ήταν η ενασχόλησή σας με αθλήματα που χρησιμοποιούνται χέρια, όπως μπάσκετ-βόλλευ. Αλλά μάλλον κύριε δεν τολμάτε να ασχοληθείτε με αυτά γιατί έπεσαν και πέφτουν αβέρτα σφαλιάρες αλλά τζανετάκος από τον Παναθηναϊκό. Εσείς με το ποδόσφαιρο λοιπόν κι εμείς ας νοσταλγούμε την Βίκυ Μοσχολιού. Τέλος.

  16. Τελικα ουτε ο Αντρεας ουτε κάποιος άλλος μας είπε το σύνθημα που έλεγαν στον Δομαζο !!θα σας το πω εγώ που σαν παλιός Ολυμπιακός το ξέρω !!Ποιος είναι εκείνος ο Κοντός το νούμερο το δέκα που πιάσαν την γυναίκα του καβαλα με τον Πρέκα !!Και οι κακές φήμες λέγανε τότε ότι οταν ο Δομάζος πήγαινε στο σπίτι πήγαινε κατευθείαν στην ντουλάπα !!Λοιπον για να λεμε το σωστό ο Αντρεας τόσο καιρό που τον διαβάζουμε εδώ μέσα λέει. τα δικά του για τον Ολυμπιακό αλλά δεν βρίζει και δεν λέει όλα αυτά που του λέτε μερικοί !!εγω θα πω κριμα που τέτοια παιδιά όπως ο Αντρεας και άλλοι νέοι του Λουτρακιου δυστυχως μένουν έξω !Βλεπουμε και όλους εμάς εδώ τα χάλια μας τα μαύρα και μας φταει ο Αντρεας και ο κάθε Αντρεας !!Λεβεντης σαν τον παππού του είναι !!

  17. Στο φίλο – φίλη 2148 δεν χρειαζετε να δίνουμε συνέχεια! Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που έχουν παρεξηγηθεί αυτά που γράφω. Το σχόλιο μου ήταν καθαρά ειρωνικό προς το Δομαζο και να πειράξω τους Παναθηναϊκόυς σχολιαστές εδώ μέσα. Ούτε την Μοσχολιου και την συνησφορα της στην μουσική ιστορία της Ελλάδας απευθυνόμουν ούτε την μνήμη της. Έτσι το κατάλαβαν και έτσι μου απάντησαν. Δεν θέλω να λέτε τέτοια γιατί θα σας βάλουν και εσάς τις φωνές οι σχολιαστές και θα γίνει το γνωστό κακός χαμός. Καλημέρα σε όλους 😎

  18. ΘΑΥΜΑΣΙΑ. ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ 2ο ΠΑΝΉΒΛΑΚΑ. ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ, ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΣΟΥ.

  19. Ο Αντρέας σίγουρα στην σύνταξή του εδώ θα έρθει να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του ,αλλά πιστεύω ότι μέχρι τότε να έχει ωριμάσει και να πάψει να μιλάει συνεχώς για τον Ολυμπιακό λές και είναι 15 χρονών την Θύρας 7 …

  20. Ζήτω συγκνώμη από όσους πρόσβαλα εδώ. Ίρθαι η όρα να σταματήξω γιατί τόρα που έφηγαι ο Θεοδωρίδης, θα αναλλάβει γενικώς διευθηντής του θρύλου ο τσουκαλάς και θα κάνο παρουσήαση της εκπωμπής εγό με τον Άκη. Ωπότε θα είμε πολλή απασχωλήμενος. Σας ευχαρηστώ.

  21. Δεν ήξερα το σύνθημα, γιατί ούτε τόσο μεγάλη είμαι, ούτε με το ποδόσφαιρο ασχολούμαι. Είναι πράγματι εμετικό και το ίδιο το σύνθημα, αλλά και ο τρόπος που βρήκε ένας άνθρωπος στην ηλικία του να πειράξει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού σε ανάρτηση καλλιτεχνικού περιεχομένου και δη εκλιπούσης τραγουδίστριας. Αυτό όντως είναι προσβολή νεκρού και αυτά τα κουραφέξαλα δεν ήθελα, δεν το εννοούσα , δεν με καταλάβατε, τα ακούω βερεσέ. Ο άνθρωπος αυτός έχει εμπάθεια και πλέον μου προκαλεί αναγούλα σαν να έχω μπροστά μου έναν σωρό σκατά. Ελένη

  22. Η Βίκυ Μοσχολιού έχει δύο κόρες. Τις Ράνια και Ευαγγελία Δομάζου. Φρονώ πως πρέπει να ενημερωθούν άμεσα. Η ανάρτηση του κυρίου από την Ουαλία είναι ποινικώς κολάσιμη, συνεπώς επισύρει μήνυση και αγωγή και να δούμε, αν το πράγμα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, πεισθεί και η έδρα ότι ο υβριστής δεν είχε σκοπό να βρίσει, προσβάλλει, σπιλώσει, διασύρει. Ευχαριστώ

  23. Τελικά οι Παναθηναϊκοί δεν αντέδρασαν καθόλου διότι δεν ασχολούνται καν με αυτόν. Μόνο ευχές έδωσαν για την ονομαστική εορτή του Τάκη, ενώ αυτόν τον λούστρο, Παναθηναϊκοί, αεκτσήδες, παοκτζήδες, ακόμη και ολυμπιακοί τον έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι στα γενέθλιά του. Γι’αυτό έχει σκυλιάσει ο κατιμάς.

  24. Όχι και έγραψες για την Μοσχολιου εσύ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ 😡Εάν είχατε να γράψετε κάτι για την Μοσχολιου γιατί δεν το γράφατε πριν από εμένα? Δύο μέρες ήταν το άρθρο και κάνεις σας δεν έγραψε κάτι Σας το έγραψα στο σχόλιο ότι κάνω αστεία όπως κάνω πάντα κσι έκανα και σχόλιο για την Μοσχολιου που την έχω σε εκτίμηση 😡Ξαναέγραψα και σε άλλα σχόλια να σας εξηγήσω και να λύσω την παρεξηγήσει αλλά εισε εσύ και κάνα δυο άλλοι τόσο ξεροκεφαλοι για να μην πω τίποτα άλλο που δεν οερνετε στροφές. 😡Αυτός ο φίλος σχολιαστής που λέει για τον Τζανετακο και βόλεϊ και μπάσκετ να του πω περαστικά προκαταβολικά 😎Όταν θα σας κόψουμε και το μπάσκετ θα γελάω εγώ

  25. Και Ολυμπιακός να ήμουν, θα είχα αλλάξει ομάδα. Ντρέπεσαι να λες πως υποστηρίζεις την ίδια ομάδα με αυτόν τον ξεφτίλα εδώ.

  26. Εγω απορώ πως τελείωσες και το δημοτικό-γυμνάσιο. Μάλλον με απίστευτο σπρώξιμο για να μην σε βλέπουν στα μάτια τους οι καθηγητές. 400 χρόνια να ήσουν μαθητής, πρωτοβάθμια εξίσωση δεν θα μάθαινες ποτέ σου να λύσεις.

  27. Σαν τα μικρά παιδάκια. Την προσοχή μας θέλει να ελκύσει ο μεσόκοπος. Δεν ξέρει πως και βρήκε την Μοσχολιού να το κάνει. Μια απίθανη φωνή και σοβαρό άνθρωπο.

  28. Λοιπόν η Μοσχολιού ήταν τεράστια ερμηνεύτρια δεν θαΞαναβγεί άλλη σαν αυτή. Όσο αν πάω στο εξωτερικό Θα πήγαινα για δουλειά Μετα θα ερχομουν να βοηθησωΚάποιους κακομοίρους σαν εσένα που δεν δουλεύουνΚαι τους βαραει η οκνηρια

  29. Δε ξέρω, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με αυτόν τον υβριστή. Σε άλλη ανάρτηση είχε πει, δεν έγραψε κανείς για δύο ημέρες, έγραψα εγω και το θέμα έγινε viral. Viral τι? Το ότι τον έκραξαν οι πάντες. Γι’αυτό δίνει το όνομα του, του αρέσει να διαβάζει ότι μιλάνε για αυτόν. Γι’αυτό λέει άλλες φορες: μέχρι να περάσουν τα σχόλια…τον εξιτάρει να ξαναδιαβάζει τι έγραψε και τι του απαντούν. Είναι άτομο που στερείται κοινωνικότητας. Δεν είναι φυσιολογική η συμπεριφορά του στα 50 του. Κάτι πρέπει επιτέλους να κάνει η διεύθυνση της σελίδας.

  30. Ρε μην λες τέτοια πράγματα για το εξωτερικό και μου μαζευτούν εδώ Στην ουαλλια και Αγγλία να κάνουν προκοπή. Τι προκοπή να κάνουν σαν μερικούς εδώ μέσα θα τους έστελναν πίσω αμέσως 😃😃Λοιπόν επειδή το έχουμε κουράσει το θέμα και κουράζουμε και σχολιαστές που δεν συμμετέχουν στον 3 παγκόσμιο πόλεμο βλακιας που έχουμε εδώ στο μπλοκ. Με λίγα λόγια εγώ κάνω χιούμορ και αστεία σε αντίθεση με μερικούς που λένε βλακειες ασυναρτησίες και επειδή δεν καταλαβαίνουν το ύφος και το χαβαλέ που προσπαθώ να κάνω εγώ μου κάνουν προσωπική επίθεση!! Τόσο μυαλό έχουν κσι με λένε εμένα βλακα και ηλιθιο. Έτσι για την ιστορία να πούμε ότι ο Δομαζος μικρός ήταν λίγο Ολυμπιακός εκεί στους Αμπελόκηπους που μεγάλωσε μαζί με τον μεγάλο Σάββα Θεωδοριδη 😃😃😃😃

  31. H Μοσχολιού ήταν ένα κόσμημα στο λαϊκό τραγούδι. Αξιαγάπητη, πάντοτε κυρία και άνθρωπος ποιότητας στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Αυτό το γνωρίζει κάθε συνετός και σώφρων άνθρωπος.

  32. Δεν θα απαντούσα σε κανέναν πάρα αυτά που γράφετε! Θα πω εδώ ότι το να γράφει κάποιος την βλακεια του και να βάζει το όνομα μου όπως έκανε κάποιος στο σχόλιο 11:15! Τι προσπαθεί αυτός ο τύπος να δείξει!? Με τέτοια μυαλά προσπαθώ να κάνω διάλογο πλάκα και χαβαλέ. Να είναι καλά. Για την φίλη του μπλοκ την κυρία Ελένη εκπλήσσομαι που έγραψε το σχόλιο αυτό. Με γνωρίζετε εδώ στο μπλοκ αρκετά παλιά ώστε να ξέρετε τις προθέσεις μου. Ο Αντρέας αγαπητή Ελένη και να σέβεται ξέρει και τι λέει και γιατί το λέει, ο σχολιαστής ποι έβαλε το όνομα μου για να πει για τον Σάββα θεοδοριδη σέβεται νεκρό που δεν έχει θαφτεί ακόμα! Καλησπέρα κυρία Ελένη δεν παρεξηγώ ποτέ ειδικά εσάς!!

  33. Μια φορά να γράψεις «Συγνώμη, έγραψα βλακεία» και να μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς με το επιχείρημα ότι έκανες πλάκα η ότι δεν σε καταλαβαίνουμε….αλλά πάλι αν ζήταγες συγνώμη δεν θα ήσουν ο γνωστός ξερολας , μπορολας , κανολας που όλοι ξέρουμε….

  34. Η τεράστια ερμηνεύτρια του λαϊκού ρεπερτορίου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή που βγήκε ποτέ. Και οι δύο μας χάρισαν μέγιστες συγκινήσεις και χαρές. Τους ευχαριστούμε. Παναγιώτα

    • Νομίζω ότι άδικα κατηγορητε τον ουαλλια ρε πατριώτες!! Ξαναδιάβασα το σχόλιο του και δεν είδα να λέει τίποτα για την Μοσχολιου η κάτι άλλο. Ένα γεγονός που είχε γίνει πριν ακόμα αυτός είχε γεννηθεί!! Μπορούσε να μην είχε κάνει αυτή την σπόντα για τον Δομαζο αλλά και έτσι ούτε το σύνθημα που έγινε η πέτρα του σκανδάλου είπε. Κάποιος άλλος σχολιαστής είπε το σύνθημα που είχε γίνει με τον Δομαζο!! Αν ξαναδιαβάστε το πρώτο σχόλιο στο άρθρο αυτό θα το καταλάβετε!! Το είπε και στο σχόλιο ότι κάνει αστεία για να ψυγαγωγω και σχολίασε και για την Μοσχολιου!! Ότι μερικές φορές το παρατραβάνε το σκοινί και αυτός και κάτι άλλοι εδώ δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό το σκηνικό. Καλό είναι αυτά να μην γίνονται γενικώς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog