Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στον Alpha το Λουτράκι! Ο Γιώργος Γκιώνης μιλάει για όλο το Δήμο με φόντο το video του L.T.O.

- Advertisement -

Το Λουτράκι παίζει δυνατά σε όλα τα κανάλια εδώ και χρόνια. Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου οργάνωσε και υλοποίησε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Alpha Παντού” για να διαφημίσει τις παραλίες του Δήμου μας σε όλη την Ελλάδα live.

 

Ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, μίλησε για όλο τον Δήμο και παρότρυνε τον κόσμο να μας επισκεφτεί.

Θα ακολουθήσουν και άλλες ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις.

Το νέο βίντεο του L.T.O. έπαιζε στο backdrop της ζωντανής σύνδεσης

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΊΜΝΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΑΓΑΠΗΤΈ ΔΗΜΑΡΧΕ… ΕΊΝΑΙ ΛΊΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΚΟΊΤΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΆΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΏΝ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΆΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ.

  2. Εικόνες από την παραλιακα μαγαζιά που δεν τηρούν τους κανόνες έπρεπε να δείξει… Εικόνες απο το παραλιακό πάρκο έπρεπε να δείξει που τα αμάξια καβαλουσαν το πεζοδρόμιο και πάρκαρα μέσα στο πάρκο μπροστά στα παγκάκια και στον μολο που κάθεται ο κόσμος..Και εννοείται πουθενά η αστυνομία έστω για απλε; συστάσεις..

  3. Τι έχετε κάνει εσείς ως Δήμαρχος με τουςΆλλους στο Λουτράκι για να το επισκεφθείΠρώτον η καθαριότητα Μαυρα χάλιαΈργα πολεοδομικά μια πονεμένη ιστορίαΟι πλάκες στην παραλία δεν τα βλέπετε δενΚυκλοφορείτε που ζείτε;

  4. Θερμα συγχαρητηρια ! Πολύ ωραια συνεντευξη και παρουσιαση.Εχουμε κινηση στο Λουτρακι παρα την αποκαρδιωτικη τουριστικη εικονα σε όλη την Ελλαδα .Το προβαλε εξυπνα ο Δημαρχος. “Δεν εχουμε κανενα κρουσμα κοροναιου στο Λουτρακι”.Εδωσε την πιο δελεαστικη προταση για αναψυχη αναμεσα σε πολλες αλλες επιλογες που εχουν οι Αθηναίοι σε κοντινες περιοχες.Σωστος !

  5. Το ότι έχουμε κρατηθεί καθαροί κ έχουμε βγάλει προς τα έξω όμορφη κ σοβαρή εικόνα, είναι πολύ θετικό για όλο το δήμο. Επίσης κ τα καταστήματα έχουν δείξει ότι είναι εναρμονισμενα με την κατάσταση που επικρατεί με το θέμα του κορωνοϊού, κ δείχνουν σοβαρή κ ασφαλή εικόνα προς τους επισκέπτες του δημου μας.

  6. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΊΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ; ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΛΛΆ ΤΑ ΚΡΎΒΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΕΎΚΟΛΟ ΧΡΉΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΆ ΠΟΥ ΤΑ ΕΊΠΕ ΩΡΑΙΑ. ΛΕΞΙΛΌΓΙΟ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΚΆΘΕ ΟΜΙΛΊΑ.

  7. ΚΑΛΕΊ ΚΌΣΜΟ ΈΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΆΡΕΙ ΤΗΝ ΒΡΏΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΆΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΊ ΑΝ ΈΧΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ; ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ.

  8. Γινεται συγκριση μεταξυ ραδιοφωνικου μηνυματος-διαφημιση , με το συγκεκριμενο βιντεο ? Ασφαλως και οχι,και το γραφαμε πριν καιρο.οταν αναφεραμε πως αλλο να ακους στο αυτοκινητο για το Λουτρακι μεσα στην τρελα του δρομου κι αλλο να βλεπεις εικονα. Αλλα αμα ο αλλος ειναι κολλημενος – για δικους του λογους- χρειαζεται μια “μικροεπεμβαση” για να αποκατασταθει η ταξη και να επανελθει το ορθο.

  9. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ! ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ!

  10. Και βεβαια εχουν παρουσιαστει κρουσματα σε ενα μαγαζι (που ηταν κλειστο 2 εβδομαδες) δεν ειναι αναγκη να λετε ψεμματα. Κι εμεις αγαπαμε το Λουτρακι γι αυτο και ερχομαστε συνεχεια εδω και. χρονια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog