Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεθυσμένη οδηγός παρέσυρε δύο άτομα στο Λουτράκι. Σε δύο διαφορετικές συγκρούσεις

- Advertisement -

Μια 50χρονη οδηγός, συνοδευόμενη από την ανήλικη κόρη της, προκάλεσε τα ξημερώματα δύο διαφορετικά ατυχήματα στο Λουτράκι.

Στην αρχή χτύπησε ένα μηχανάκι delivery, χωρίς σοβαρό τραυματισμό του οδηγού, και στην πορεία αφού συνέχισε να οδηγεί τραυμάτισε σοβαρά μία 70χρονη που περνούσε το δρόμο.

Η μεθυσμένη οδηγός δεν σταμάτησε σε κανένα από τα ατυχήματα που προκάλεσε και συνέχιζε την πορεία της προς Περαχώρα.

Ο οδηγός του delivery, μετά την πτώση του, την ακολούθησε όπου και είδε το δεύτερο χτύπημα στην 70χρονη κοντά στους Καταρράκτες του Λουτρακίου.

Ενώ για δεύτερη φορά εγκατέλειψε τα θύματα της, λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω αναγκαστικά σταμάτησε γιατί το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από τα μηχανικά προβλήματα που είχαν προκληθεί.

Η αστυνομία είχε ήδη ενημερωθεί για τα συμβάντα και συνέλαβε την μεθυσμένη οδηγό κοντά στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου. Η 70χρονη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Παράξενο αποτελεί το γεγονός ότι σαν πέρσυ την ίδια μέρα είχε προκληθεί κοντά στο ίδιο σημείο και άλλο ατύχημα με θύματα μία γυναίκα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 17,09 είσαι πολύ κακιά … Για να μην πω άλλη λέξη που σε χαραχτηριζει. . Και το μηχανάκι πήγαινε πολύ σωστά στον δρόμο και η πεζή ήταν στην άκρη. Αν ήταν δικά σου άτομα θα μίλαγες; Η μήπως είναι η μεθυσμένη γιαγιά οδηγος δικό σου άτομο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog