Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τον υδροφόρο ορίζοντα και τα σκουπίδια

- Advertisement -

Εδώ και χρόνια η εκάστοτε Δημοτική Αρχή ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι θέλει την προστασία του, με αποτέλεσμα να μην παρέχει νερό στους κατοίκους του υδροφόρου.

ΠΟΙΟΣ λοιπόν θέλει την προστασία του περιβάλλοντος? Εγώ που θέλω το νερό για να είναι η περιοχή μου και η περιουσία μου καθαρή ή η εκάστοτε Δημοτική Αρχή που τον έχει αφήσει στο έλεος του και το μονο που κάνει σήμερα είναι να φωτογραφίζει και να δημοσιεύει τα ηλιοβασιλέματα του Κορινθιακού και ΜΟΝΟ σε περιοδο εκλογών να θυμάται την περιοχή και τους κατοίκους του υδροφόρου.

Ένας Αγανακτισμένος Δημότης Λουτρακίου

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς δεν είναι μόνον ο υδροφόρος ορίζοντας γεμάτος σκουπίδια όλο το Λουτράκι, που διαφημίζεται ως ο κοντινότερος και καθαρότερος προορισμός της Αθήνας, είναι έτσι. Κοντά στο κλειστό γυμναστήριο στο καινούργιο σχολείο σε όλους τους γύρω δρόμους, οι κάδοι ξέχειλοι και γύρω γύρω πεταμένα σκουπίδια. Είναι λυπηρό.

  2. Δυστυχώς τα έχουμε πει τα δείχνουμε ηΚατάσταση δεν αλλάζει ο κύριος ΔήμαρχοςΚάνει ότι του λένε αυτοί που του έχουν Φέρει ψήφους οι οποίοι δεν αξιζουν

  3. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΩ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΑΡΚΑ ΛΑΧΙΔΙΑ ΛΕΙΒΑΔΑΚΙ .ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΤΑΔΙΚΑ ? ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ . ΠΟΙΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog