Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Αυγούστου – Καθυστερήσεις στην Αθηνών – Κορίνθου

- Advertisement -

Πολλοί από τους εκδρομείς του καλοκαιριού επιστρέφουν σήμερα γεγονός που έχει δημιουργήσει κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας.

Ήδη παρατηρείται αναμονή, περίπου ενός τετάρτου, στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, στα διόδια της Ελευσίνας.

Το παρακάτω ιστόγραμμα απεικονίζει την πρόβλεψη του όγκου της κυκλοφορίας στον Σταθμό Διοδίων ανά 15 λεπτά της ώρας για τις επόμενες 72 ώρες, στην κατεύθυνση προς Πάτρα/Αθήνα. Τα χρώματα αποδίδουν την πρόβλεψη για την πυκνότητα της κυκλοφορίας.

 

Λίγο καλύτερη, συγκριτικά, παρουσιάζεται η πρόβλεψη για τα διόδια του Ισθμού, χωρίς όμως να απουσιάζει η μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων

 

 

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς υπάρχει και στα διόδια εισόδου της Αττικής Οδού προς Αθήνα στο Ρουπάκι, καθώς τα μισά εκδοτήρια είναι κλειστά με αποτέλεσμα να υφίστανται οι οδηγοί αναμονή μισής ώρας.

Όσον αφορά στο λιμάνι του Πειραιά, καταγράφεται επίσης αυξημένη κίνηση αφού είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν 20 πλοία.

Την ίδια στιγμή, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν τεστ σε αυτούς που επιστρέφουν από περιοχές επιδημιολογικά επιφορτισμένες.

Για τους αφιχθέντες, υπάρχει ισχυρή σύσταση, όταν επιστρέψουν να φορούν μάσκα για πολύ καιρό και να τηρήσουν και κάποια καραντίνα.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Δείτε ακόμα:

Travel Project: Το Λουτράκι έτσι όπως – σίγουρα – δεν το έχετε ξαναδεί!

Ανοίγει η πρώτη Rolling Stones μπουτίκ στον κόσμο

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog