Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφουν Τσιόδρας – Χαρδαλιάς δύο φορές την εβδομάδα

- Advertisement -

Επανέρχεται η τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα από τον λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη αλλά η κοινή εμφάνιση Τσιόδρα – Χαρδαλιά, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr θα ξεκινήσει πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Στις 16.00 έχει οριστεί η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, στην οποία θα συμμετέχει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων.

Το ρεκόρ των 284 κρουσμάτων που επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή, έχει θορυβήσει ειδικούς και κυβέρνηση που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι είναι κρίσιμες οι επόμενες ημέρες λόγω της επιστροφής πολιτών ιδιαίτερα νέων από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα αστικά κέντρα.

«Πρέπει να καταστεί σαφές ότι δεν πρέπει αυτοί οι νέοι άνθρωποι να έρθουν σε επαφή με ευπαθείς ομάδες, δηλαδή με τους γονείς τους, με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους ή με ανθρώπους οι οποίοι έχουν υποκείμενα νοσήματα και ενδεχομένως θα μπορούσε να τους δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα εάν και εφόσον κολλήσουν τον ιό», τόνισε ο κ. Κικίλιας με αφορμή την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Δείτε ακόμα:

Μήπως η χορήγηση πλάσματος είναι το ‘φάρμακο’ για τον κορονοϊό – Τι ανακοίνωσε ο Τραμπ – Σε πόσους έχει χορηγηθεί στην Ελλάδα

Ρεκόρ κρουσμάτων στις 23 Αυγούστου – 284 προσβλήθηκαν από κορονοϊό και 2 πέθαναν – Οι περιοχές

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog