Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κηδεύτηκε σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος στην Κηφισιά

- Advertisement -

Στο κοιμητήριο Κηφισιάς τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης η κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου.

Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου, η κόρη του Άντα, καθώς και συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο νεκροταφείο της Κηφισιάς για το «τελευταίο αντίο» στον ερμηνευτή που έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, πέθανε το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία, 79 ετών.

«Δε μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη» έγραφε λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου, η σύζυγός του Μπέτυ, που φορώντας μάσκα και μαζί με την κόρη του Άντα βρέθηκαν από νωρίς στο νεκροταφείο στην Κηφισιά.

Παρότι η πανδημία του κορωνοϊού προβάλει σοβαρούς περιορισμούς, αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι του ελληνικού τραγουδιού που βρέθηκαν στην Κηφισιά το μεσημέρι της Πέμπτης για να αποχαιρετίσουν τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Αρκετοί καλλιτέχνες από την εποχή που ξεχώρισε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο ελληνικό πεντάγραμμο απέστειλαν στεφάνι με το οποίο αποχαιρετούσαν τον ερμηνευτή.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως έγινε γνωστό, την τελευταία του δημόσια εμφάνιση ο Γιάννης Πουλόπουλος την είχε κάνει τον Δεκέμβριο του 2015. Τότε, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μπέττυ και την κόρη τους Άντα και εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Νίκος Νομικός.

https://www.iefimerida.gr/

 

Σχετικά άρθρα:

Μύθος ή πραγματικότητα: Τι ήταν το Άγαλμα του Γιάννη Πουλόπουλου;

Πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος – Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog