Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ 3-1 επί της Μπεσίκτας

- Advertisement -

Ο ΠΑΟΚ έζησε μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στην Τούμπα. Η πρόκριση επί της Μπεσίκτας έβαλε τέλος στην… ευρωπαϊκή ξηρασία δύο ολόκληρων χρόνων. Ο Δικέφαλος θα παλέψει, ελπίζοντας σε ευνοϊκή κλήρωση.

Oι «ασπρόμαυροι» θα εισπράξουν 2.920.000 ευρώ από την είσοδο στο Europa League, ενώ 2.777.130 ευρώ του αναλογούν από το coefficient payment για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Επιπλέον στα ποσά αυτά, μπορεί κανείς να συνυπολογίσει και περίπου 2.000.000 ευρώ από το market pool.

Οι οικονομικές απολαβές θα είναι ακόμα μεγαλύτερες για τον ΠΑΟΚ αν καταφέρει να φτάσει μέχρι τα playoffs του Champions League, αφού σε αυτή την περίπτωση θα δει να προστίθενται στα ταμεία του 5.000.000 ευρώ επιπλέον.

Τέλος, αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τότε θα έχει εξασφαλίσει ένα ποσό γύρω στα 12.000.000 ευρώ.

Η χθεσινή νύχτα θα πρέπει να είναι πάντως η καλύτερη που έζησε ο Αμπέλ Φερέιρα από την στιγμή που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος που επιφύλαξε τελικά αρκετές εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα μπορεί να νιώθει πλέον πολύ πιο άνετος.

Η ατάκα του “ξέρω ότι σε όλους σας… αρέσω πολύ” με την οποία ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα με την Μπεσίκτας ήταν μάλλον δεικτική. Βέβαια δεν είναι οι εκπρόσωποι του Τύπου τους οποίους πρέπει να… κερδίσει ο Πορτογάλος, αλλά τους ίδιους του τους ποδοσφαιριστές.

Το γεγονός λοιπόν ότι οι παίκτες του έτρεξαν σε αυτόν για να πανηγυρίσουν μαζί του το πρώτο γκολ που πέτυχαν σε βάρος της τουρκικής ομάδας δείχνει ότι αυτό αρχίζει να συμβαίνει, αν όχι με όλους με αρκετούς από αυτούς.

Άλλωστε ο Φερέιρα έδειξε με τις επιλογές του με όσους άφησε εκτός αποστολής ή στον πάγκο ότι έχει τη διάθεση να δημιουργήσει κάτι πολύ πιο “νέο” σε πρόσωπα και φιλοσοφία σε σχέση με την ομάδα που είχε πέρυσι.

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στη Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

 

Η συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης κόντρα στη Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.

 

Δείτε ακόμα:

Ο ΑΟΛ ξεκινάει τις προπονήσεις του σε νέο στάδιο

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μας εκανες ολους τους Ελληνες φιλαθλους και οχι μονο, υπερηφανους! Συγχαρητηρια για την παναξια νικη-προκριση της ομαδαρας σου εις βαρος των μογγολων, φιλτατε μου Μιχο!

  2. Τάκη μου σε ευχαριστώ, εύχομαι και για τον ΠΑΟ τα καλύτερα φέτος, αλλά δεν θα γράψω τίποτα άλλο γιατί δεν θέλω να μπει και να σχολιάσει άλλος και να μας πρήξει με τα ποδοσφαιρικά. Είμαι ΠΑΟΚ, αγαπώ την ομάδα μου, αλλά ούτε σκοπό της ζωής μου την κάνω, ούτε πάνω από την οικογένεια μου την βάζω. Μίχος

  3. Όλοι ΕΠΟ καλύτερα 😂😂Ρε το είχε πει ο Αντρεας ότι δεν θα γίνει το ματς ναι η όχι !!περιμενα να γίνει από την πλευρά της κουλας το σκηνικό το έκανε ο θρύλος 😜Αντε γεια και ότι λέει ο Αντρεας είναι λίρα 100

  4. Ρε εσύ με τα γύφτικα μήπως εισε ο ίδιος που έγραψε όλοι ΑΕΚ την Κυριακή 😂😂😂Αγόρι μου 😝😝Ρε εσύ το ματς θα γίνει στα εγκαίνια της Τζάμπα Σοφίας και θα το σηκώσουμε εκεί 🏆🏆Ρε την φοβόμαστε την Αεκσαρα και δεν κατεβαίνουμε να πεξουμε. Θα χάσουμε 😂😂Ρε εσύ το δίκαιο είναι εκεί οι τσοπάνη δες της ΕΠΟ να δώσουν από ένα κύπελλο στην κάθε ομάδα να τελειώνει ο γάμος. Εμείς δεν θέλουμε έχουμε πολλά κύπελλα σας το χαρίζουμε 😂😂😂Αντε γειά μας και περαστικά στον Τίγρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog