Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δήλωση Γιώργου Ψυχογιού για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

- Advertisement -

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας που σε μια πολύ δύσκολη χρονιά με αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν να πετύχουν στις σχολές προτίμησης τους κάνοντας πραγματικότητα τους στόχους τους και ξεκινώντας έτσι ένα γοητευτικό ταξίδι στη γνώση και την ολοκλήρωσή τους σαν άνθρωποι.

Αξίζουν, όμως, συγχαρητήρια και σε αυτούς και αυτές που δεν τα κατάφεραν για τον αγώνα και την προσπάθειά τους που αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθούν.
Αξίζουν, τέλος, συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που υπερέβαλαν εαυτό τη χρονιά που μας πέρασε για να είναι δίπλα στους μαθητές τους, αλλά και τους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τα παιδιά τους έχοντας φέτος να αντιμετωπίζουν και όλες τις κοινωνικό – οικονομικές συνέπειες της πανδημίας.
Εμείς από την πλευρά μας, υποστηρίζουμε στην πράξη τα δικαιώματα της νεολαίας μας σε όλα τα επίπεδα και πιστεύουμε ισχυρά στις δυνατότητές της να συμβάλει και να προτείνει λύσεις στην κοινωνική ζωή του τόπου, αλλά και να αμφισβητεί τα κακώς κείμενα που της στερούν ένα μέλλον που δικαιούται.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με άλλα λόγια, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους πλην εσού που κονομάς έναν παχυλό βουλευτικό μισθό απλά για να υπάρχεις. Τέτοιες δηλώσεις ξέρουμε όλοι μας να κάνουμε και για τα μισά μόνο λεφτά από όσα λαμβάνεις.

  2. Ευτυχώς που υπαρχή η ιδιωτική εκπαίδευση.. Διότι με απεργίες καταληψειςΚαι κοματικες διαμάχες τα 4 χρόνια γίνονται 6..αιωνιοι φοιτητές… Και στο τέλος τελος όλα τα πληρώνει οΦορολογούμενος συνεπής πολίτης!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog