Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν ένα εκατομμύριο ευρώ από σπίτι επιχειρηματία – Ασύλληπτοι οι δράστες

- Advertisement -

Τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, από σπίτι πολύ γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, ληστές έκλεψαν ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στην πολυτελέστατη βίλακαι να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο. Ο επιχειρηματίας έλειπε για διακοπές στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, ήταν επαγγελματίες καθώς κατάφεραν να το παραβιάσουν και να αρπάξουν το ένα εκατομμύριο ευρώ που βρισκόταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο.

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της αστυνομίας οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρίσκεται κλιμάκιο της Σήμανσης για να εντοπίσει DNA και αποτυπώματα, ενώ παράλληλα οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο οι δράστες μπορεί να είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το γεγονός ότι κανείς δεν θα ήταν στο σπίτι αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο χρηματοκιβώτιο του ο επιχειρηματίας.

Την ίδια ώρα, ερευνούν τις κάμερες της περιοχής καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έφτασαν με αυτοκίνητο, το οποίο στάθμευσαν σε κοντινή απόσταση και αμέσως μετά το χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.
Από τη Μίνα Καραμήτρου

 

Δείτε ακόμα:

Στην Πελοπόννησο τα πιο γερά αλλά και τα πιο φτωχά πορτοφόλια! Δείτε τους Νομούς

Πελοπόννησος: Έρευνα σε σπίτι – Βρέθηκαν όπλα και πυροκροτητές

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog