Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δήλωση Γ.Ψυχογιού για το Big Brother: ‘Καμία ανοχή στον σεξισμό’

- Advertisement -

Σε τοποθέτηση προχώρησε και ο βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός σχετικά με τα σεξιστικά σχόλια παίκτη του reality Big Brother. Σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει:

📣Καμία ανοχή στον σεξισμό, καμιά ανοχή σε όποιον επιδοκιμάζει την πρακτική του βιασμού και σε ό,τι “βιάζει” τη λογική, την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα καθενός& καθεμιάς σε μια ζωή με ελευθερία &σεβασμό.

📍Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη, που σημαίνει ότι εκτός από τον παίκτη που είπε για τον βιασμό, κάποιοι επέλεξαν αυτό το απόσπασμα να παίξει δημόσια. Ακόμη κι αν έγινε στη live μετάδοση, υπάρχουν ευθύνες που το περιεχόμενο δεν ελέγχεται.

➡️Να καταλογιστούν λοιπόν οι ευθύνες από το ΕΣΡ, και αυτά τα τηλεοπτικά σκουπίδια να πάρουν αυτό που τους αξίζει. Τη θέση τους στο ντουλάπι μιας ιστορίας που ξεκίνησε στις αρχές του 2000 και συνεχίζει να προσβάλει τη νοημοσύνη&τον πολιτισμό μας.

⚠️Καμία έκπτωση, καμία ανοχή!

 

https://www.facebook.com/gpsychogiosmpsyriza/posts/3193634950691922

 

 

Δείτε ακόμα:

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ για το Big Brother περί βιασμού γυναικών

Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Κόρινθο στον ΑΒ Βασιλόπουλο

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλεος ρε Ψυχογιε . Δηλώσεις ,δηλώσεις ,δηλώσεις ………….. Σαν κάποια ψυχή έχεις καταντήσει που έχει “γνωση” και άποψη για τα πάντα . Κλασική κομμουνιστική πρακτική , πολλά λόγια έργο μηδέν .

  2. Ήρθε το big brother να σε βρει μέσα σε αυτές τις μαύρες σακούλες Ψυχογιέ. Εσύ πρώτος μπήκες τον Γενάρη του 2015 και το big brother σε ακολούθησε τ ον Σεπτέμβιο του 2020. Θα τα πάτε καλά οι δύο σας γιατί ταιριάζουν τα χνώτα σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog