Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Spetsathlon goes to Loutraki – Η τριαθλητική γιορτή των Σπετσών μεταφέρθηκε στο Λουτράκι

- Advertisement -

Spetsathlon goes to Loutraki, η ετήσια τριαθλητική γιορτή των Σπετσών μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο Λουτράκι και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση, με τη συμμετοχή μόλις 100 αθλητών, πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρουσία του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη και του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.

Στις μικτές ομάδες σκυταλοδρομίας η Arla Protein κατέκτησε την πρώτη θέση σε άνδρες και γυναίκες, με τους Νίκο Ντάνο, Νταβίντε Ξυνομιλάκη, Κωνσταντίνο Γκελαούζο και τις Στέλλα Αλεξανδρίδου, Δήμητρα Καρτάνου να κατακτούν τη κορυφή, ενώ στις mixed ομάδες στην κορυφή του βάθρου βρέθηκε η Garmin με τους Απόστολο Χρήστου, Γιάννης Ταμουρίδη και Αναστασία Μαρινάκου.

Το πρόγραμμα, εκτός από τον αγώνα sprint τριάθλου περιελάμβανε και sunset yoga με μουσικές powered by LG ΧΒΟΟΜ GO (PL7) , με την γνωστή instructor Αλεξάνδρα Ρίζου στον όμορφο χώρο του Club Hotel Casino Loutraki αλλά και μία σκυταλοδρομία SUP by BIC που συμμετείχαν με πολύ κέφι οι αθλητές, αφότου είχαν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 

Δείτε ακόμα:

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Κόρινθο στον ΑΒ Βασιλόπουλο

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έβρισκα άλλο αθλητικό άρθρο και αναγκαστικά θα γράψω εδώ !!Πρεπει να ακολουθούμε της οδηγίες των σχολιαστών που μου κάνουν παρατηρήσει ότι σχολιάζω σε άσχετα άρθρα !!Ειπαμε εγώ από την πλευρά μου θα ρίξω λίγο τους τόνους και θα σχολιάζω χωρίς να παίρνω τυχόν απαντήσεις άλλων της μετρήτης !!Ολυμπιακος με την Ομόνοια για το Τσου λου !!Λιγο έκπληξη που δεν περασε ο Αστέρας !ετσι και αλλιώς 80-20%να περάσει ο Ολυμπιακός από αυτο το ζευγάρι ήταν λογικο νομίζω !!Σε δίπλα ματς έχεις την δυνατότητα να επανορθώσεις αν κάτι πάει στραβά στο πρώτο ματς !!Εδω βλέπε πως περασε οΠαοκ και δεν έδωσε σε δυο ομάδες ανώτερες του την δυνατότητα αυτή !!Δεν το λέω για να μικραίνω την επιτυχία του ΠΑΟΚ αλλά αν παίξουν 5 φορές ΠΑΟΚ Μπενφικα ποσες θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ ??απλη λογική αυτο η μαθηματικά αν θέλετε 😎🤠

  2. Κάτι ειχα γράψει ισως τώρα με τον καιρό να χαθηκε !!θα γράψω εδώ γιατί είναι αθλητικό το άρθρο ,και μας βάζουν τις φωνές αν γράφω για ποδόσφαιρο σε αλλά άρθρα 😳😂ειχα γράψει για τη Ομόνοια που θα παίξει με τον θρύλο για το Τσου λου !!Περναει χαλαρά θα πω και χωρίς να έχω δει τους νέους παίχτες πως θα προσαρμοστούν στην ομάδα !Με το περσινό ρόστερ 101 % Και τον Αστέρα να είχαμε το ίδιο ήταν !80-20%ηταν το ζευγάρι αυτο να περάσει ο Ολυμπιακός !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog