Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Της απέσπασαν 13 εκατ. ευρώ για να… λύσουν τα μάγια

- Advertisement -

Περίπου 13 εκατ. ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν δύο επιτήδειες από την Ντονατέλα Πόλι, εγγονή του αείμνηστου Τάσου Παπαστράτου, αρχικού ιδιοκτήτη της γνωστής καπνοβιομηχανίας.

Το αστρονομικό αυτό ποσό τής το πήραν πείθοντάς την πως είναι το “αντίτιμο” για να λυθούν τα μάγια που κάποιοι της είχαν κάνει.

Επί έξι χρόνια η καθαρίστριά της και μια “λευκή μάγισσα” την… ξεζούμιζαν, αφού είχαν καταφέρει να τη μετατρέψουν σε υποχείριό τους, “ποτίζοντάς” την με παραισθησιογόνες ουσίες, όπως είναι ο μανδραγόρας και η ντατούρα.

Εκμεταλλευόμενες την ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση που βρισκόταν η γυναίκα και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην καθαρίστρια την οποία θεωρούσε φίλη της, άρχισαν από το 2001 να της αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία, όπως της έλεγαν, απαιτούνταν ώστε η “λευκή μάγισσα” να ενεργοποιήσει τις… δυνάμεις της και να λύσει τα μάγια που δημιουργούσαν προβλήματα στις σχέσεις της ή απειλούσαν τη ζωή των δικών της.

Το μεγάλο κόλπο ωστόσο, οι δύο καταδικασμένες πλέον σε πρώτο βαθμό για απάτη, το έστησαν την περίοδο που πωλήθηκε η κραταιά καπνοβιομηχανία και η Ντονατέλα εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό ως μέτοχος αυτής, όπως αναφέρει η “Realnews”.

Κατάφεραν τότε να της αποσπάσουν 3 εκατ. ευρώ πείθοντάς την ότι η πώληση ήταν “μεταφυσική” και επιτεύχθηκε χάρη στις δυνάμεις της “λευκής μάγισσας”.

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την καθαρίστρια το 2007, η οποία τα έριξε όμως όλα στη συνεργό της. Και αυτό το έκανε όχι γιατί μετανόησε, αλλά γιατί η “μάγισσα” αποφάσισε να αποχωρήσει, φοβούμενη ότι πλέον θα αποκαλυφθούν.

Συνεπώς θα σταματούσε το “ξεζούμισμα”. Έτσι προσπάθησε να της “πουλήσει” ότι τη βοηθούσε, προκειμένου η ίδια να συνεχίσει να της αποσπά χρήματα. Η Ντονατέλα Πόλι όμως δεν πείστηκε.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε, οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 10 χρόνια κάθειρξη η καθεμία, με τη “μάγισσα” να πηγαίνει φυλακή, καθώς το δικαστήριο δεν της χορήγησε ανασταλτικό στην έφεση.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί τώρα σε δεύτερο βαθμό στο πενταμελές Εφετείο.

Από την Άννα Κανδύλη

 

 

Δείτε ακόμα:

Αρνητικές αντιδράσεις για τη διαδήλωση κατά της χρήσης μασκών που έγινε στο Σύνταγμα

Καταγγελία αναγνώστη για τα σκουπίδια στην Ελ.Βενιζέλου στο Λουτράκι

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog