Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία του Συλλόγου πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία του Ν.Κορινθίας προς το Νοσοκομείο Κορίνθου

- Advertisement -

Ο Σύλλογος πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία του Ν.Κορινθίας εξέφρασε παράπονα προς το Νοσοκομείο Κορίνθου για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στη Μονάδα Μεταγγίσεων Μεσογειακής Αναιμίας

Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες για επικοινωνία και συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου μας για την επίλυση του ζητήματος σχετικά με το θέμα του Ιατρού της μονάδας, στις 4/9/2020 προχωρήσαμε σε έγγραφη καταγγελία προς την Διοίκηση.

Δεν θα ανεχτούμε άλλο την αδιαφορία, την απραξία και την απαξίωση προς εμάς και τους συμπάσχοντες μας από τους υπευθύνους.

Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Η γραπτή καταγγελία αναφέρει συγκεκριμένα:

“Από την 1η Απριλίου 2020 ο ιατρός της Μ.Μ.Μ.Α κ. Λυμβαίος Ιωάννης με εντολή της διοίκησης του Νοσοκομείου άρχισε να εκτελεί εφημερίες στην παθολογική κλινική εν μέσω covid-19 αφήνοντας έτσι εκτεθειμένο και χωρίς ιατρό να επιβλέπει κατά τη διάρκεια της μετάγγισης το τμήμα της Μ.Α.

Έκτοτε υπάρχει έντονο το συναίσθημα της ανασφάλειας από τους πάσχοντες αλλά και της απραξίας και της αδιαφορίας από την Διοίκηση. Παρά τις αμέτρητες προσπάθειες επικοινωνίας από μεριάς του Δ.Σ. του Συλλόγου πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν.Κορινθίας να βρεθεί λύση από κοινού με την Διοίκηση και τις επαναλμβανόμενες επιστολές μας συνεχίζουμε να μην παίρνουμε απάντηση.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται με αδιαφορία και απαξίωση 50 χρόνιοι πάσχοντες.

Θα μας βρείτε στην 1η γραμμή της υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας με κάθε δυνατό νόμιμο και νομικό τρόπο”

 

Δείτε ακόμα:

Στις 10 Σεπτεμβρίου η αποζημίωση ειδικού σκοπού για Ιούνιο και Ιούλιο – Οι δικαιούχοι

Εντός της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για την καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους

Με ευλάβεια και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας η παραμονή εορτής της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog