Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε το κάλεσμα διαμαρτυρίας γονέων, στο Λουτράκι, για την χρήση μάσκας στα σχολεία

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε το κάλεσμα διαμαρτυρίας γονέων στο Λουτράκι που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ορισμένοι γονείς κάλεσαν σε παράσταση διαμαρτυρίας όσους δεν συμφωνούν με την χρήση μάσκας στα σχολεία αλλά και με τις υπόλοιπες ενέργειες που θέλουν να περάσουν από την Κυβέρνηση χωρίς την συγκατάθεση τους.

Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα έαν πήραν οριστική απόφαση ενάντια της κυβέρνησης, παρότι σήμερα το πρωί δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, με τις υποχρεωτικές οδηγίες για χρήση μάσκας στα σχολεία.

Δείτε ακόμα:

Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ για την χρήση μάσκας στα σχολεία

 

 

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστό αν δεν θέλουν το σχολείο να τα παίρνουν μαζί τους στην δουλειά ή να τα πηγαίνουν στην γιαγιά και τον παππού να τα κρατανε🙄😁

  2. Φίλε/η 16:33 Επειδή δεν ανήκω στην ομάδα υψηλής διανόησης όπως εσυ βοήθησε με λιγο γιατί δεν καταλαβαίνω το λάθος μου…Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις , διορθώνομαι ……

  3. 17,13 ΜΗΝ ασχολείσαι με άτομα που λένε ότι θα στείλουν τα παιδιά τους χωρίς μάσκες και προστασία στα σχολεία… Προφανώς δεν έχουν γονείς η άτομα σε ΕΥΠΑΘΗ ομάδα.

  4. Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος αποφασίζω και διατάζω φόρα μάσκα αλλιώς πρόστιμο, μεθαύριο εμβόλιο αλλιώς στην Σπιναλόγκα, δημοκρατία είναι αυτή; δηλαδή δεν υπάρχει άλλη λύση; σεβαστό να θέλουν μερική γονείς να βάλουν μάσκα στα παιδιά τους αλλά απόλυτα σεβαστό σέ αυτούς που δεν θέλουν νά βάλουν

  5. Φίλε Ακη , έχω φορέσει μάσκα 18 ώρες την ημέρα για ενάμιση μήνα, γιατί έτσι έπρεπε…. σου εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ μα ποτέ να κανεις το ίδιο….Το σημαντικότερο όλων είναι η υγεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog