Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΕΥΑ Σικυωνίων: Διακοπές Υδροδότησης σε παροχές με ληξιπρόθεσμες οφειλές

- Advertisement -

Η ΔΕΥΑ Σικυωνίων  πιστή στο ρόλο της εκπλήρωσε υπεύθυνα και με συνέπεια τις δεσμεύσεις της απέναντι στους δημότες, παρέχοντάς τους πόσιμο νερό Στυμφαλίας, ενώ παράλληλα μείωσε τα τέλη ύδρευσης κατά 40%.

Ως Δημοτική Επιχείρηση που αντικείμενό της είναι το κατεξοχήν κοινωνικό αγαθό, το νερό, αντιλαμβάνεται περισσότερο από τον οποιοδήποτε τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες και συνέπειες της πανδημίας και γι’ αυτό το λόγο πήρε έγκαιρα μέτρα για την υποστήριξη των χειμαζόμενων πολιτών και επιχειρηματιών του δήμου μας.

Παρόλα αυτά δυστυχώς, παρατηρείται ότι μια ομάδα δημοτών δεν εκπληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της, συστηματικά και ανεξάρτητα από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και εις βάρος όλων αυτών που παραμένουν συνεπείς στις πληρωμές τους.

Η κατανάλωση του νερού όμως, απαιτεί δικαιοσύνη και η διακοπή υδροδότησης είναι το τελευταίο και μοναδικό μέσο που διαθέτουμε για την εξασφάλισή της.

Η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και η συντήρηση των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης και όμβριων  που εξυπηρετούν όλους τους πολίτες, απαιτεί σημαντικά έξοδα τα οποία όμως καλύπτονται μόνο από τους συνεπείς καταναλωτές.

Γι’ αυτό η ΔΕΥΑ Σικυωνίων ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα προβεί σε νέες διακοπές υδροδότησης στις παροχές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και αποστολή των οφειλών στην Εφορία. Το μέτρο εφαρμόστηκε το τελευταίο δίμηνο και έχουν ήδη σταλεί στην Εφορία τέτοιου είδους ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Η επιχείρηση ξεκαθαρίζει ότι οι διακοπές δεν αφορούν δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης ή ορισμένες κατηγορίες δικαιούχων του Κοινωνικού Τιμολογίου.

Οι πραγματικά μη έχοντες δεν κινδυνεύουν από διακοπές και έλλειψη υδροδότησης.

Η επιχείρηση απευθύνει έκκληση στους πολίτες που αγνοούν συστηματικά τις, με ευνοϊκούς όρους, ρυθμίσεις να προσέλθουν και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η ρύθμιση η οποία είναι ενεργή, προβλέπει προκαταβολή 10% του συνολικού ποσού και τα υπόλοιπα σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Σικυωνίων

Παναγιώτης Νίκας

 

Έκκληση του ΣΕΠ για οικονομική βοήθεια στο μικρό Παναγιώτη

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ανάγκη σύνδεσης του Τουρισμού με τον Αγροτικό Τομέα

 

- Advertisement -

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεια σου Τάκη !!Περιμενοντας να περάσει κανα μυνημα που έχω στειλει εγώ και οι άλλοι Λουτρακι μπλοκβιοβιοι να πούμε τίποτα για το ματς το βράδυ στην Τούμπα !!Βλεπω μια αισιοδοξια από πλευράς ΠΑΟΚ για το σημερινό ματς ειδικα από τον τύπο όχι από επίσημα χείλη που λεμε !!Κατι «είναι μόνο ματς και όλα γίνονται «η Μπενφικα δεν έχει επίσημα ματς και αλλά πολλά που βρίσκουν οι παντογνώστες ελλην ες ρεπόρτερ !Που και που ρίχνουν κανα «η Μπενφικα είναι το φαβορί «έχει επταπλάσιο μπατζετ από ΠΑΟΚ κλπ !!Ενας δεν έχει βρεθεί να πει ότι δεν προκειτε να αφήσουν έξω την Μπενφικα για. να περάσει κάποιος PAOK Salonica γνωστός μέχρι την Τσετσενια !!Να μην αφήνουμε τους φίλους Παοκζηδες να πιστεύουν σε θαύματα !!Μακαρι να βγω λάθος !!

  2. Ευτυχως για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο έπεσα έξω !!Κουτσα στραβά που λεμε περασε την Μπενφικα !Τωρα και με δίπλα ματς να τον φοβασε !!Επαιξε έξυπνα από ότι άκουγα στο ράδιο και ότι σε ένα μόνο ματσάκι μπορεί να γίνει κάτι !Δεν πιστευω φίλε Τάκη ότι θα πήγαινε με 2-1 στην Πορτογαλία και θα πέρναγε !Τελος πάντων όλα καλά χρειάζονται οι βαθμοί για την Ελλάδα !!Να μην νομίσουν ότι έγιναν τίποτα Μπάγερν γιατί το έχουν αυτο εκεί στην Σαλονικα !!Καλησπερα Τάκη

  3. Καλημέρα και από εμένα αγαπητε μου Αντρέα και να δώσω και εγώ τα συγχαρητηρια μου στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση του. Ενα εμποδιο του εμεινε ακομα και ευελπιστώ ότι θα καταφερει να μπει στους ομίλους του τσαμπίονς λιγκ.

  4. Απορώ με τους διαχειριστές του μπλοκ!!!Πως γίνεται κάθε τι άσχετο που σχολιάζει αυτός ο ‘ΑντρεαςλεκκαςΟυαλια’, να το ανεβάζει! Πραγματικά χωρίς να τον γνωρίζω τον άνθρωπο, εκνευρίζομαι αφάνταστα που στο 99,9% των σχολίων του δεν αναφέρεται στο θέμα αλλά στα ποδοσφαιρικά! Αν θέλει να κάνει σχόλια, προβλέψεις για τους ποδοσφαιρικους αγώνες και να επικοινωνεί με φίλους και γνωστόυς ας το κάνει μέσω Facebook, μ κτλ ΟΧΙ μέσω μπλοκ!!!

  5. Δεν πειράζει αγαπητέ 11:50, ασ’τον να εκτίθεται, ακόμη κι αν δεν το κατανοεί. Έτσι οι διαχειριστές δείχνουν ότι δεν λογοκρίνουν σχόλια, εκτός φυσικά κι αν είναι υβριστικά, διότι βλέπεις ότι κι ο ίδιος προτρέχει διαμαρτυρόμενος πως δεν αναρτούν τα σχόλιά του, και μετά τους ευχαριστεί. Αλλά συγγνώμη δεν ζητάει… Είναι σαν να λέει: “δημοσιεύτετε ό,τι γράφω και αφήστε με να ξεφτιλίζομαι μόνος μου”. Με εκτίμηση, Ι.Μ.

  6. Θα αποφύγω την απάντηση στον Ι Μ και 1150 και θα απαντήσω στο φίλο το Τάκη που άνοιξα μαζί του συνέχεια και την συνεχίζουμε. Αυτό που κάνω εγώ με τον Τάκη και όποιον άλλον είναι ικανός να κάνει διάλογο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Ναι Τάκη σίγουρα και με την γενική επιθυμία όλων τον υγειων φιλάθλων να προοδευουν κσι να προχωρούν όλες οι ελληνικές ομάδες. Εγώ όπως σου είπα βάζω και τον παράγοντα τύχη και συγκυρία στα 2 καλά αποτελέσματα του Παοκ φέτος!! Δεν το λέω ούτε να υποτιμησω την επιτυχία του Παοκ αλλά σε δίπλα ματς και χωρίς ακόμα κόσμο ούτε ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ούτε Μπενφικα θα έχει περάσει!!! Γνώμη μου αυτή!! Συνήθως ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ δεν αξιοποιουν την επιτυχία πάντοτε σωστά!! Αυτά για τώρα καλησπέρα Τάκη

  7. Καταλαβαινω τι εννοεις με τους διπλους αγωνες, φιλε Αντρεα, ομως απο την αλλη φανταζομαι θα συμφωνεις οτι ενα αδειο γηπεδο δεν αποτελει για καμια ομαδα στον κοσμο “εδρα”, ειτε προκειται για την “Τουμπα”, ειτε για την “Λεωφορο”, ειτε για το “Μαρακανα ειτε για το “Καραισκακης”, ειτε για την επερχομενη “Αγια Σοφια”.

  8. Είναι βέβαιον πως ούτε ο Ολυμπιακός σε διπλά ματς και χωρίς ακόμα κόσμο θα είχε περάσει. Εδώ δεν πέρασε από την ανύπαρκτη Γουλβς και θα περνούσε από Μπεσίκτας και Μπενφίκα? Αστεία λέμε τώρα? Η μόνη περίπτωση για να περνούσε, θα ήταν με Σπάθα διαιτητή ή με 8 παίκτες οι άλλοι. Την καλησπέρα μου Τάκη. Μίχος

  9. Βρε παιδες? σπαθί σας το λέω τώρα, κ χωρίς διάθεση για τσακωμούς. Τι στα διάλα δουλειά έχει σε αυτο το νήμα ο παοκ η μπενφικα, η φενερ, κ γενικα το τόπι? Μιλάμε για εντελώς μπάχαλο όλα τα θέματα… κυριολεκτικα έχει χαθεί η μπάλα ρε γμτ. Jole7ΔΕΥΑ Σικυωνίων: Διακοπές Υδροδότησης σε παροχές με ληξιπρόθεσμες οφειλές, είναι ο τίτλος

  10. Το θέμα της ανάρτησης το είδες καθόλου? Την φωτογραφία την πρόσεξες? Σου φάνηκε για ποδοσφαιρική ρε λαγάνα? Εγώ αν είχα τέτοιον πατέρα, θα ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι μου.

  11. Δίκιο έχεις αδερφέ αλλά εδώ στο μπλοκ γίνονται και αυτά!! Γίνονται και επίσης από άλλους σχολιαστές σε άρθρα να ρίχνουν καμία άσχετη με το άρθρο σπόντα για εμένα με τις γνωστές συνέπειές 😂😂 εντάξει εδώ έπιασα κουβέντα με τον φίλο τον Τάκη! Τώρα θα πω εδώ και το θέμα με τα σχόλια εκεί στο μπλοκ πρέπει να το δουν λίγο καλύτερα τα παιδιά. Σχόλια μου που έχουν γραφτεί από χθες το ο απόγευμα δεν έχουν περάσει και δεν είναι τίποτα για τσακωμούς κλπ κάτι αθλητικά σχολιάσω. Εντάξει ξέρω ότι τα δικά μου περνούν από εξέταση μην πω καλύτερα μπαίνουν σε καραντίνα. Μέχρι και τεστ για κορονοιο θα κάνουν 😂😂Καλησπέρα σε όλους και προσοχή τώρα με τον καιρό που χαλάει

  12. Ναι γίνονται και αυτά αδερφε Jole 7 !!Πετυχα τον Τάκη εδώ και ποιασαμε την συζητήσει !!λοιπον αυτ το θέμα με τα σχόλια είναι πρόβλημα !!Ταδικα μου εκτός ότι περνούν από λογοκρισία 😂😂πρέπει να μπαίνουν και καραντινα καμία μέρα !Απο χτες το απόγευμα και δεν πέρασαν ακόμα !Δεν είναι τίποτα να τσακώνομαι με κανεναν απλώς αθλητικά !!τελος πάντων είναι και πολλά νούμερα εδώ μέσα που ψάχνονται για μανουρες και εγώ που αρπάζομαι και εύκολα λίγο θέλει να γίνει το κακό !!

  13. Προς υπεράσπιση της κυρίας Χαράς και των υπολοίπων συντελεστών, να πω ότι μου έκανε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο κύριος εξ Ουαλίας προσφάτως τους ευχαρίστησε που ανάρτησαν, έστω και με καθυστέρηση, παλαιότερα σχόλιά του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ζήτησε συγγνώμη που βιάστηκε να τους κατακρίνει για λογοκρισία. Το ίδιο ακριβώς κάνει τώρα και στο 19:28 σχόλιό του. Θεωρεί πως η συντακτική ομάδα οφείλει να αναρτά τα σχόλιά του όποτε θέλει αυτός σαν να είναι οι άνθρωποι σκλάβοι του και το LB ιδιοκτησία του! Αυτά για να μην νοιώθει πως συκοφαντείται όταν λέω πως είναι άξεστος στους τρόπους και την συμπεριφορά του. Σαν να μην υπάρχει για αυτόν η λέξη συγγνώμη. Και δεν βλέπω πως είναι δυνατόν να αλλάξει στα 53 του. Αξιότιμη κυρία Χαρά, να ξέρετε πως υπάρχουν άνθρωποι που τα προσέχουν αυτά, σας κατανοούν και δικαιολογούν απολύτως. Άνθρωποι και ανθρωπάκια. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  14. Eμείς όμως οι δημότες Λουτρακίου πάμε μόνο εσένα βρε Τάκη, γιατί είσαι σοβαρός, μετρημένος, καλλιεργημένος, κατανοητός και ευγενής. Μίχος

  15. Τάκη δεν έιχα ποτε το σκοπό από την πρώτη μέρα που ανακάλυψα το μπλοκ και άρχιζα να σχολιάζω ότι θα γινόμουν αιτία φαγωμάρας διαξιφισμών χαμός στο ίσωμα που λένε και οι μάγκες !!δεν είναι τωρινό το φαινόμενο εδώ στο μπλοκ !!Και εγώ είδα που μάλωναν τρωγόντουσαν μαλλιοτραβιούνται και μπήκα να χωρίσω η να συμβουλέψω κάποτε !!Βρεθηκαν κάποιοι που δεν τους άρεσαν να επαιμβαινω οταν μαλώνουν τα πατριωτακια από τσούχτρες μέχρι δημαρχειακα που όπως θα έχεις παρατηρησει και εσυ τα γνωρίζουν όλα !τουλαχιστον εγώ κάνω τον ξερόλα στα αθλητικά !!Εκει δεν μπορούν να μου την βγουν για αυτον μου κάνουν τσαχπινιές !!Καλημερα Τάκη τι Καλημερα δηλαδή οποτε περάσουν τα σχόλια θα έχει βραδιάσει 😂😂

  16. Αδελφε μου Μιχο, ασφαλως και εσενα οπως και για ολους τους αλλους φιλους μας αναγνωστες εδω του μπλογκ τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια, αναγνωριση και εκτιμηση και αυτο ειναι αδιαπραγματευτο και επισης με την ευκαιρια να σου δωσω τα ευγε μου για την δευτερη αυτη συνεχομενη προκριση του ΠΑΟΚ απεναντι μαλιστα στην ισχυρη και σπουδαια Μπενφικα! Τωρα το μενου εχει Κρασνονταρ και “σεντονι” μετα! ΥΓ. Ενα αδειο γηπεδο δεν μπορει να αποτελεσει για καμια ομαδα εδρα, ειτε προκειται για την “Τουμπα”, ειτε για την “Λεωφορο”, ειτε για το “Καραισκακης”, ειτε για το “Μαρακανα”, ειτε για την επερχομενη ολοταχως “Αγια Σοφια”!

  17. Που εισε ρε Mike ηMichael σε χάσαμε. Βάζω στα Αγγλικά το Μιχος γιατί φέτος που θα βγεις Ευρώπη δεν μπορείς να συστήνεσε Μιχος 😂😂ωχ Παναγία μου φέτος τα έχουμε δει όλα τι άλλο κακό θα μας βρει ακόμα? Μέχρι και τον ΠΑΟΚ Τζαμπιον λιγκ θα δούμε 😅😅Ρε εσύ αδερφέ κανόνισε ο Τσετσενος τίποτα εκεί με τους Ρώσους να γίνει αβαβα η δουλειά?? Αντε αυτά προς την ώρα και να προσέχετε και εσύ και όλοι οι πατριώτες μου με τον καιρό που θα έρθει το σαββατοκύριακο!! Καλησπέρα και φέτος πάω για το τέταρτο πρωτάθλημα 😂😂😂⚽

  18. Και εσενα αδελφε μου Μιχο, οπως επισης και τους υπολοιπους φιλους αναγνωστες-σχολιαστες εδω του μπλογκ, ιδιαιτερως τους συμπαθω, τους αναγνωριζω και τους εκτιμω και αυτο για μενα ειναι αδιαπραγματευτο! Με την ευκαιρια να δωσω τα ευγε μου και στον ΠΑΟΚ για την πολυ σημαντικη δευτερη κατα σειρα προκριση του και μαλιστα επετευθει αυτη επι της ιστορικης και λειαν ισχυρης Μπενφικα. Το… μενου εχει τωρα Κρασνονταρ και ακολουθως “σεντονι” τσαμπιονς λιγκ μετα!

  19. Αγαπητη μου κυρια Χαρα και αγαπητε μου κυριε Θαναση εδω να πω οτι το μονο προβληματακι ειναι οτι λογω μιας μικρης καθυστερησης που παρατηρη ται ορισμενες φορες στην εμφανιση των σχολιων, με “αναγκαζει” αυτο εμενα τουλαχιστον να επαναλαμβανομαι, θεωρωντας κακως ισως οτι δεν εχουν αποσταλει αυτα με την πρωτη φορα. Δεν λεω, μπορει και να ειμαι ολιγον τι βιαστικος και ανυπομονος, αλλα και απο την αλλη, η κυρια Χαρα ειναι ενας κανονικος ανθρωπος και οχι ας πουμε ρομποτ, η βιονικη γυναικα ωστε να προλαβαινει να περνα σε χρονους dt καθε φορα αυτο τον ορυμαγδο και “καταιγισμο” των σχολιων μας!

  20. Φιλε μου Μιχο, συνετελεσθει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο μια συνταρακτικη προοδος καθ’οτι αντικαταστησαμε τους Σπαθες με τους Αυγενακηδες. Η αλλιως, ολα τριγυρω αλλαζουν και ολα τα ιδια μενουν!

    • Όπως το είπες Τάκη μου και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Λάβε κατά νου πως κάθε χρόνο, μαζί με το πρωτάθλημα, ο Μαρινάκης παίρνει και τα κλεμμένα πριμ πρωταθλητού και κυπελλούχου και έτσι μπορεί να γεμίζει τα ταμεία του και να έχει budget πολύ μεγαλύτερο από όλους μας. Αν λοιπόν δούμε την νίκη του ΠΑΟΚ, ή άλλων ομάδων, με Μπεσίκτας ή Μπενφίκα, βάσει της διαφοράς budget, τότε καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγαλύτερη είναι από ότι αν τις κέρδιζε ο ολυμπιακός, που δεν θα τις κέρδιζε με τίποτα δηλαδή. Στην έδρα του μέσα με γεμάτο γήπεδο ξεφτιλίζεται με τον ΠΑΟΚ με πολύ χαμηλότερο budget, άλλο πόσο σε άδειο από τέτοια ποδοσφαιρκά μεγαθήρια. Μίχος.

  21. Πάλι καλά Τάκη που θυμασε τι γράφεις και να τα ξαναγράφεις μετά !!χανει πολλή παντως το αρχικό σχόλιο γιατί έχεις την «εμπνεύσει «που λέω και εγώ και μετά να το γράψεις ακριβώς είναι κομμάτι δύσκολο !!Δεν είναι ότι είναι πολλά τα σχόλια η μπαίνουν και σε καραντινα όπως τα δικά μου αλλά κάτι άλλο !!απο ότι γνωρίζω δεν είναι μόνο η Χαρουλα που ασχολειτε με τα σχόλια !!τελος πάντων δεν είναι δικό μας το θέμα ,δικό μας είναι το πρόβλημα που λόγο αυτής της καθυστέρησης αυτή η επικοινωνία αν είναι η σωστή έκφραση μεταξύ των σχολιαστων του μπλοκ χάνει λίγο από την γρήγορη συνέχεια σχολίου η απαντήσεις !!!χαιρετισμους Τάκη πως είναι ο καιρός στα μέρη σου ??Στο Λουτρακι από ότι μαθαίνω είναι νορμαλ τα πράγματα !!προσοχη σε όλους ευχομαι !!

  22. Συνιστω τοσο σε εσενα οσο και σε… μενα υπομονη, καλε μου φιλε Αντρεα! Υπομονη! Εξαλλου και οι καλοι μας διαχειριστες του μπλογκ, οπως διαφαινεται , κανουν στο φλεγον αυτο θεμα της “γρηγοραδας και ταχυτητας στο περασμα σχολιων”, οτι ανθρωπινως ειναι εφικτο!! ΥΓ Αυτες τις μερες βρισκομαι Αθηνα και εχει ριξει και εδω καταρρακτωδη βροχη, χωρις ευτυχως ιδιαιτερα προβληματα, ομως σε καποιες αλλες περιοχες της χωρας υπηρξαν και μεγαλες καταστροφες και δυστυχως και θυματα…

  23. Το έπιασες επιτέλους βρε Μίχο το νόημα !!πως μπορείς εσυ με το μισο μπατζετ σαν ΠΑΟΚ να τα βάλεις με τον Ολυμπιακό !Πριν συνεχίσω να σόου πω ότι ένα «μαγαζί»επειχηρηση ,που είναι η ομάδες έχουν και έξοδα !,λες ότι παίρνει από παντου ο Χοντρός αλλά τα σκάει και χοντρά σε παίχτες προπονητές και υπαλλήλους !οσα παίρνει ο Γιανουλης δίνει ο πρόεδρος στην Μαρίνα την μεταφράστρια !Δεν χρειαζετε μικρέ μας φίλε να μαλώνουμε !Προσπαθω να στα εξηγήσω χωρίς τα οπαδικα και βάση της λογικής !!το έχω γράψει πολλες φορές αν ήταν ετσι απλα θα γινοταν όλοι προεδροι και θα είχαν από μια ομάδα !Κατι σαν παραδειγμα βλέπε μπάσκετ ΠΑΟ !!καλησπερα Μίχο και να βλέπεις το δάσος όχι το δέντρο !!

  24. Που είδες εσύ να μαλώνουμε? Εγώ στον Τάκη μιλάω κι όχι σε σένα. Είδες να ασχολούμαι καθόλου με σένα? Με συνομιλήκους μου ή περίπου συνομιλήκους μου εγώ ασχολούμαι αλλά και συμπατριώτες μου. Εσύ από πού, πώς και γιατί ανακατεύεσαι στην συζήτηση που έχω με τον Τάκη? Σε δεύτερο ενικό πρόσωπο μου μίλησε, σε δεύτερο ενικό πρόσωπο του απάντησα. Μάθε ελληνικούλια να καταλαβαίνεις αυτά που τώρα σου φαίνονται βουνό να καταλάβεις, ή ασχολήσου με γαλακτομπούρεκα και μην επεμβαίνεις στις κουβέντες μου με τον Τάκη. Μίχος

  25. Κοιτα Μίχο μου από εμένα και τον Τάκη θα μάθεις και κάτι !!Τι εννοω ??Για την αθλητική πλευρά της «διαμάχης «μας φυσικα και δεν παρεξηγώ για αυτά που λες γιατί όχι απλώς είναι για γέλια αλλά αν πραγματικά τα πιστεύεις να το προσέξεις 😜😜Τώρα για τα υπόλοιπα δεν δίνω και πολλή βάση γιατί ακολουθείς και εσυ τους άλλους γραφικούς που το μόνο που τους απασχόλει είναι τι σχολιάζει ο Αντρεας λες και δεν έχουν τόσα σοβαρά προβλήματα να ασχοληθούν και ασχολούνται με εμένα Αυτο φιλαράκο είναι ακριβώς το ζητούμενο και τους κάνει όλους να σκυλιά ζουν οταν βλέπουν Αντρεας ΛεκκαςΟυαλλια αστεράκια και κυπελλάκια !!και εγώ μπορούσα ανωνυμα να λέω όλα αυτά για κάποιον που έχει κάνει το λάθος να βάλει το όνομα του !Ας φορέσουν πρώτα παντελονια λέω εγώ !!

  26. Τάκη μου, του είπες εσύ αυτουνού πως θέλω να μάθω από μεσήλικες? Δεν δίνει βάση, λέει, στα υπόλοιπα, αλλά “φίλε Μίχο” και “φίλε Μίχο” είναι συνέχεια με καλοπιάσματα. Λες και δεν έχω οικογένεια ή πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθώ και θα ασχολούμαι μαζί του. Εσύ Τάκη ωραία τα λες, σωστός είσαι, έξυπνος, συνετός, γιαυτό μ’αρέσει να αλλάζουμε εδώ καμιά κουβέντα. Αλλα αυτός εδώ? Τί θέλει δηλαδή, το πλήρες όνομά μου? Μα σε βλάκα θα το δώσω? Για σένα Τάκη που δεν δίνεις πλήρες όνομα, δεν μιλάει για παντελόνια, αλλά μόνο σε όσους διαφωνούν μαζί του. Αλλά γιατί να μιλήσω εγώ για αυτόν? Μίλησε ήδη η Ελένη, καλή της ώρα. Τον έχει κάνει να κρύβεται από την σιχαμάρα που εκπέμπει. να τις διαβιβάσω κιόλας τις ευχές μου για καλή εβδομάδα, όπως και σε σένα Τάκη. Σε αυτόν όχι, γιατό το είπε η Ελένη: από την κορφή μέχρι τα νύχια, είπε, ευωδιάζει εμετίλας!!! Το ξέχασε κιόλας, πανάθεμά τον? Μίχος

  27. Πω πω Τάκη μου ξύδι έχει γίνει ο μικρός μας φίλος ο Μιχος 😂😂Ξέρεις γιατί? Βλέπει στην βαθμολογία πρώτο τον Άρη 🤣🤣Βρε εσύ Μιχο ότι θέλεις καταλαβαίνεις μου φαινετε. Ποιος σου είπε ότι επιθυμώ να κάνω διάλογο πλάκα η ότι άλλο νομίζεις. Απαντώ στις βλακειες που λες. Τι δεν καταλαβαίνεις και ζητάς και την βοήθεια του Τάκη και της κυρίας Ελένης. Αντε τραβά από εδώ πολλή ασχολήθηκα μαζι σου. Είπαμε όλοι να μαζευτούμε και να μην κάνουμε το μπλοκ ρόμπα και μου αρχίζεις τα τρελά σου πάλι Ασχολήσου με την οικογένεια σου ή ότι άλλο θες και άσε με εμένα να λέω τα δικά μου. Αυτό μας έλειπε να ζητήσουμε και την άδεια σου τι θα γράψουμε. Καλημέρα και κουλά ρε λιγάκι

  28. Εδω να επισημανω στον αγαπητο μας το Αντρεα, οτι ο επισης αγαπητος μας, ο κυριος Μιχος, δηλωνει συνεχως και διαρκως την επωνυμια του! Αντρεα, οταν καποιος δινει δημοσια το επωνυμο του, ουσιαστικα ειναι σαν να δινει το ονοματεπωνυμο του και αυτο που σου λεω εχει την σημασια του, διοτι εδω ο φιλος μας δεν λεγεται λογου χαρη, “Παπαδοπουλος” η “Αγγελοπουλος”, αλλα “Μιχος”! Φανταζομαι, να με “πιανεις” τι θελω να πω, αδελφε Ουαλε… ΥΓ, Την καλησπερα μου και στους δυο σας και οσο μπορειται βρε παιδες κρατηθητε να μην τσακωνεστε, μιας και σιγουροτατα δεν εχετε και τιποτα να χωρισετε, κριμα ειναι…

  29. Τάκη μου το έχω γράψει εκατοντάδες φορές !Δεν έχω σκοπό μου να μαλώνω με κανεναν Ούτε λέγετε Μίχος Αθανάσιος Ελένη α Παυλαρας κλπ Θα απαντήσω στο ύφος του κάθε σχολιαστη που κριτικάρει τα σχόλια μου της άποψης η ότι άλλο θες !Κατσε βρε φίλε Τάκη γιατί κάτι πράγματα ξέφυγαν και δυστυχως δεν μαζεύονται από μερικούς εδώ μέσα !μην ξανα μπλέξουμε με την ανωνυμία !παμε στην επωνυμία και σε μένα !αφου είμαι γνωστός στους συμπατριώτες μου ξέρουν την εργασία μου φυσικα την ομάδα μου μέχρι και από που καταγετε η μητέρα μου ξέρουν και υπάρχει αυτο το ειρωνικό ύφος στα σχόλια !Πες μου εσυ πως μπορώ να υπερασπιστώ που λέει ο λόγος όλα αυτά !Αν όλα αυτά αντί για Αντρεας Λεκκας έβαζα Τζιοβάνι 7 !θαγινοταν όλα αυτά ?Ημαρτον απλα πράγματα είναι !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog