Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή για το Νοσοκομείο του Άργους: ‘Έσωσαν το παιδί μας’

- Advertisement -

Ευχαριστήρια επιστολή για το Νοσοκομείο του Άργους:

Με αυτήν την κίνηση νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε Δημόσια τη Διοίκηση, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου του Άργους για το ζήλο και το ενδιαφέρον που έδειξαν κατά τη νοσηλεία του παιδιού μας, του Γιώργου μας. Έσωσαν το παιδί μας, και οφείλουμε δημόσια ως οικογένεια να κάνουμε το αυτονόητο.

Στις 14-9-2020 ο γιος μας Γιώργος Μπακοδημας είχε ένα σοβαρό ατύχημα προερχόμενο από πτώση ποδήλατου, όπως δημοσιεύτηκε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

‘Οταν φθάσαμε στο νοσοκομείο του Αργους μας ενημέρωσαν ότι είχε δημιουργηθεί εσωτερικη αιμορραγία και ρήξη της σπληνας. Συνεπάγεται πως υπήρχε φόβος και κίνδυνος για τη ζωή του παιδιού μας.

Δυστυχώς, ο χρόνος για να μεταφέρουμε το παιδί μας στην Αθήνα σε κάποια εξειδικευμένη παιδιατρικη κλινική ήταν ανεπαρκής!

Οι γιατροί αφού εντοπίσανε την σοβαρότητα του ατύχηματος άμεσα χωρις δεύτερη σκέψη πήραν την εύθυνη και προχώρησαν το γρηγορότερο δυνατό σε χειρουργείο με αποτέλεσμα να καταφέρουν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία και να σώσουν και την σπλήνα του μικρού μας παιδιού!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα δημόσιο ευχαριστώ στη Διοικήτρια του νοσοκομείου Άργους Σαρίδη Μαρία για την ευαισθησία που δείχνει καθως και την συνέχη διαθεση της να εξυπηρετεί κάθε επείγον περιστατικό, οπότε κριθεί αναγκαίο.

Παράλληλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη χειρουργική ομάδα του νοσοκομείου και ιδιαιτερα τον χειρουργό Μουρταρακο Σαράντη και την αναισθησιολογο Ευαγγελία Συδερη.

Οι ευχαριστίες αυτές βγαίνουν μέσα από την καρδιά μας, όπως θα έβγαιναν και από κάθε γονέα που θα έβλεπε το παιδί του σε μια τέτοια κατάσταση. Πρόκειται για λαμπρούς επιστήμονες, και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ με πνευματική καλλιέργεια, με αγάπη, ήθος και σεβασμό προς τον ασθενή τους.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς την προϊσταμένη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής για την φροντίδα κ το χαμόγελο τους κατά την διάρκεια της νοσηλείας του γιου μας Γεωργίου Μπακοδημα.

Καταγραφουμε λοιπόν έτσι και εμεις δημόσια τις ειλικρινείς εγκάρδιες κ θερμές μας ευχαριστίες!!

Οικογένεια Μπακοδήμα,
Οι γονείς του μικρού Γιώργου

 

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Αναστολή λειτουργίας των σχολείων λόγω του Ιανού

Σε επιφυλακή ο Δήμος Κορινθίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog