Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβλημα στη λειτουργία του Facebook και Instagram

- Advertisement -

Προβλήματα εντοπίζονται εδώ και λίγη ώρα στο Facebook σε πολλές περιοχές του κόσμου.

Σύμφωνα με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει πρόβλημα και στην πλατφόρμα του facebook όσο και στο messenger αλλά και το instagram  σε ΗΠΑ και Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα.

Σε πολλές περιπτώσεις η σελίδα του μέσου δεν ανοίγει καν και σε άλλες ανοίγει με μεγάλη καθυστέρηση, δίχως να εμφανίζει σωστά το πλήρες περιεχόμενο κλπ.

Όσον αφορά το instagram  η ροή των φωτογραφιών φαίνεται να μην ανανεώνεται ενώ υπάρχουν και αναφορές ότι δεν μπορούν οι χρήστες να ανεβάσουν φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το downdetector.com , το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στις ανατολικές ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Πηγή

Αγία Σοφία, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη: Η εορτή της Αγίας Σοφίας στον ομώνυμο ιστορικό ναό του Ναυπλίου

Αφιέρωμα: Ενα σπίτι της Κορίνθου, εικόνες μιας άλλης εποχής

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μηπως έχει και το μπλοκ πρόβλημα και για αυτο δεν έρχονται τα σχόλια μου 😂😂Προχτες ειχα γράψει ένα ωραίο σχόλιο που δεν είχε σχέση με αθλητικά αλλά η κόπηκε η δεν το έστειλα !!Ηταν ωραίο θέμα για να κάναμε με τα αλανια λίγο χαβαλέ !!Να το περιγράψω λίγο αν και δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα !Αυτο γίνετε αν δεν περνάει κάποιο σχόλιο !!Χανεις την έμπνευση 😜😜α Πήρε το μάτι μου Λοιπον ένα άρθρο από τον Σηρηνακη με το Sirina tv να λέει ότι θα έφτιαχνα μάσκες από εσώρουχα που είχαν στο βερσαριο 20 χρόνια !!!Ειχε και κάτι φωτογραφίες με κάτι δαντελωτές μάσκες 😜😜Κάτι τέτοιο ήταν το ειχα σχολιάσει με τον δικό μου ξεχωριστό τρόπο αλλά ειπαμε όλα τα έχουμε δει το 2020 μέχρι και τον ΠΑΟΚ Τζαμπιον λιγκ μπορεί να δούμε 😂😂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog