Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησε η συνεργασία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με τον Όμιλο KSD

- Advertisement -

Με νέες συνεργασίες ξεκίνησε ο Σεπτέμβριος για τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου. Συγκεκριμένα, από 01/09 ξεκίνησε η συνεργασία του LTO με τον μεγαλύτερο ενημερωτικό ιστότοπο για τον ελληνικό Τουρισμό, το money-tourism.gr.

Η προβολή του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου πραγματοποιείται με clickable banner στην αρχική σελίδα του money-tourism, μία σελίδα που καθημερινά την επισκέπτονται χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και tour operators και agencies από το εξωτερικό, καθώς το περιεχόμενό της μεταφράζεται στα Αγγλικά, Ρωσικά και Γερμανικά.

Η δημοφιλής τουριστική ιστοσελίδα είναι μέλος του δημοσιογραφικού τμήματος του Ομίλου KSD, που δραστηριοποιείται στον χώρο του Τουρισμού, από το 1995 με μεγάλη επιτυχία, εκδίδοντας αρκετά περιοδικά, μεταξύ των οποίων το μηνιαίο περιοδικό για τον Τουρισμό και την Οικονομία «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ».

Η συνεργασία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με την KSD όμως επεκτείνεται και σε B2B επίπεδο με προγραμματισμό υλοποίησης 2 πολύ σημαντικών ενεργειών σε αυτή την κατεύθυνση:

1) διοργάνωση virtual B2B εκθεσιακού τύπου workshop με tour operators και γραφεία από όλο τον κόσμο με μεσολάβηση της KSD

2) αποστολή θεματικού B2B newsletter στην βάση των επαφών της KSD που αποτελείται από χιλιάδες τουριστικούς πράκτορες σε όλο τον κόσμο.

Στόχοι των ενεργειών αυτών, η δημιουργία awareness και η σύναψη νέων συμφωνιών για τη σεζόν του 2021.

 

Συζητήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού

360° view – Απολαύστε μία πανοραμική θέα του Λουτρακίου από τον L.T.O.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog