Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας του ΑΟΛ με τη Θύελλα Ραφήνας

- Advertisement -

Το ποδόσφαιρο είναι όμορφοι άνθρωποι κι όμορφες δυνατές στιγμές.

Την περασμένη Κυριακή σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τη Θύελλα Ραφήνας, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε δυο παλιούς φίλους.

Το Νίκο Μεσολόγγη (πρώην προπονητή του ΑΟΛ στο Α τοπικό και στην Γ εθνική) – φώτο 1 με τον Πρόεδρο της ομάδας Θωμά Καναβό –

και τον Δημήτρη Καραμανώφ (γυμναστή και συνεργάτη κατά τη θητεία του Μεσολόγγη στην ομάδα μας) – φώτο 2 με τον προπονητή μας Γιάννη Νούλα-.

Το μεταξύ μας παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1.

Προηγήθηκε η Θύελλα Ραφήνας με πέναλτι και ισοφάρισε για τον ΑΟΛ ο Νίκος Χατζηνικολής.

 

Κορινθία: Δύο ποδοσφαιριστές του Παννεμεατικού θετικοί στον κορονοϊό

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δεν με απατά η μνήμη μου η Θυελα είχε κερδίσει την Αεξαρα 1-0 πριν 5-6 χρόνια που επεζαν στην ίδια κατηγορία 😂😂Αστο μην στεναχωρήσω τους φίλους μου τους Αεκζηδες και έχω και πολλούς !Ηταν παλιά ένας σχολιαστής με το ψευδώνυμο «Ραβανις «ΑΕΚ ομάδα και κάναμε πλακίτσα ωραία χωρίς να μαλώνουμε !!

  2. Μαρινακης, Καραπαπας και Αλαφουζος ειναι τρεις υπεροχοι και ομορφοι ανθρωποι που κοσμουν με την παρουσια τους το Ελληνικο ποδοσφαιρακι.

  3. Α βρε Τάκη το πας από εδώ το πας από κει για το Μαρινάκη λες 😳😳Θα τον πιάσει λοξυγκας τον πρεζιντεντε !!Το σωστό είναι τι βλεπουμε μέσα στο γήπεδο !τα γύρω γύρω που δυστυχως τα έχουμε βρει σαν δικαιολογία να κρύψουν μερικές ομάδες την αδυναμία τους !!μην το αναλύσω άλλο το έχω γράψει πολλες φορές !!Εγω φίλε Τάκη ας πούμε ότι είμαι ένας απλός ποδοσφαιρόφιλος και βλέπω όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στο γήπεδο από τότε που άρχισε ο Ολυμπιακός να παίρνει πρωτάθλημα !!Εχω δει μια ομάδα με προέδρους που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα παίχτες διεθνούς φήμης ομάδα να παίζει ωραίο τόπι !!τωρα αν κόλαμε σε ένα πέναλτι που πήρε το 1996 η τίποτα άλλο στην πορεία είναι λίγο γραφι;κά !!Σε γενικές γραμμές άξιζε τους τίτλους που πήρε !!Καλησπερα Τάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog