Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οίκος ανοχής γκρεμίστηκε συνοδεία live μπουζουκιών και του “Ηλία ρίχτο!” στη Λάρισα

- Advertisement -

Σκηνές από την ταινία «Όλα είναι δρόμος» του Παντελή Βούλγαρη αναβίωσαν το βροχερό πρωί του Σαββάτου στη Λάρισα, εκεί όπου έπεσαν τίτλοι τέλους σε ένα ιστορικό κτίριο επί της οδού Βύρωνος 18, το οποίο για αρκετές δεκαετίες (το ’70 και το ’80 κυρίως) λειτούργησε ως σχολείο…. σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, οίκος ανοχής δηλαδή, για τους Λαρισαίους.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο σόου μιας ολόκληρης εποχής, καθώς την ώρα που η μπουλντόζα κατεδάφιζε το ακίνητο πάνω στο οποίο υπήρχε το πανό που έγραφε «Ηλία ρίχτο… όλα είναι δρόμος», η ζωντανή ορχήστρα έπαιζε το «θα πάρω φόρα» της Μαίρης Μαράντη και ο Θωμάς Γεωργιάδης, ως άλλος Γιώργος Αρμένης, χόρευε τη βαριά ζεϊμπεκιά στη μέση του δρόμου!

 

Πηγή

Νέος ΚΟΚ: Τι προβλέπει για ηλεκτρικά πατίνια και πρόστιμα

Κορονοϊός: Καθορίστηκαν οι ευπαθείς ομάδες εργαζομένων

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτά είναι κόλπα !Για αυτο οταν λεμε ότι μπορεί οι άλλοι να έχουν πάει στο φεγγάρι αλλά Έλληνες δεν προκειτε να γίνουν ποτε 😂😂Υπάρχει ποτε περιπτώση σε κάποιο άλλο μέρος στον κόσμο να γινοταν τέτοιο σκηνικό με το «σχολείο σεξουαλικης διαπεδαγωγησης 😂😂«»Ωχ Παναγία μου βλέπω να γίνετε κανας καλος χαμός στο άρθρο τώρα που έριξα σχόλιο !!Ετσι να πληροφορήσω τους σχολιαστές επειδη ειχα υπηρετήσει περίπου ένα χρόνο στην περιοχή εκεί της Λάρισας να πω ότι εκτός από ωραία πόλη είχε και πολλά τέτοια «σχολεία «στα μέσα 10τιας 80 που αναφερω πριν !!Οπου υπάρχει στρατός γενικά τα συναντάς αυτά !!Ηρεμα στα σχόλια κάνουμε καλαμπούρι μην μας αρχίσει κανένας πονηρος και έχουμε θέματα !Ριχτω Ηλία !Ηλια ριχτώ 😂😂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog