Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τέρμα οι φυλακές του Κορυδαλλού – Μεταφέρονται σε άλλη περιοχή

- Advertisement -

Αλλαγές αναμένονται για τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο», η Γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, εξήγησε τις αλλαγές που θα γίνουν.

Όπως είπε, οι νέες φυλακές θα μεταφερθούν σε ένα οικόπεδο 180 στρεμμάτων στον Ασπρόπυργο και θα είναι υπερσύγχρονες και πλήρεις.

«Θα υπάρχουν κελιά για κρατούμενους, επτά δικαστικές αίθουσες, ενώ θα βρίσκεται και το τμήμα μεταγωγών. Το όνομα θα είναι Δικαστικό Σωφρονιστικό Συγκρότημα Αθηνών» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την κ. Νικαλάου, οι νέες φυλακές θα είναι έτοιμες στα μέσα του 2022, ενώ οι φυλακές του Κορυδαλλού, θα έχουν γκρεμιστεί το αργότερο στις αρχές του 2022.

Παράλληλα, η Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, αναφέρθηκε στα εγκαίνια της νέας Σωφρονιστικής Ακαδημίας στον Ελαιώνα.

«Για πρώτη φορά οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και οι εξωτερικοί φρουροί θα έχουν τον δικό τους χώρο εκπαίδευσης και κοιτωνισμού» σημείωσε.

Ακόμα, γνωστοποίησε, ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί 11.500 έρευνες στις φυλακές. «Θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα. Η ανομία και η μαφία στις φυλακές θα τελειώσουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε να αναμορφώσουμε το σωφρονιστικό σύστημα. Οι κρατούμενοι μπαίνουν εκεί για να σωφρονιστούν όχι για να διαπράξουν νέες έκνομες πράξεις» πρόσθεσε με νόημα.

«Οι φυλακές θέλουν λεφτά, νέα συστήματα ασφαλείας, θέλουν εκπαιδευτικά προγράμματα, οι κρατούμενοι χρειάζονται αρκετά πράγματα για να έχουμε ένα σωφρονιστικό σύστημα που πρέπει σε αυτή τη χώρα» κατέληξε η κ. Νικολάου.

 

942 απεγκλωβισμοί – διασώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι τώρα, λόγω εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων

Μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τον Ιανό ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών

 

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδελφε Αντρεα, να υποθεσω αραγε οτι ο Μαρινακης θα κανει θητεια στον Ασπροπυργο και οχι στον Κορυδαλλο… Οπως συχνα λες και εσυ, πλακιτσα κανω καλε μου φιλε- και αυτο γιατι μοναχα ως ανεκδοτο και καλαμπουρι δυναται να υποθει το οτι ο Εθνικος μας χοντρος και παμπλουτος εφοπλιστης υπαρχει περιπτωση να χωθει σε Ελληνικη φυλακη!!

  2. Το κελί 33 ειχα στον Κορυδαλο έλεγε ο Μαργαρετ !!Παει και αυτή η ιστορική φυλακή !!Το κολέγιο που έλεγαν και οι μάγκες παλαιά !!Τι έγινε πάλι με τα σχόλια, αργούν να περάσουν ,!!Σαββατοκυριακο το πρόβλημα μεγαλώνει αλλά δικαιολογούνται και τα παιδιά του μπλοκ να ξεκουραστούν λιγάκι !!

  3. Μα για αυτο φτιάχνουν καινούργιες Τάκη για περιπτώσεις σαν του big Vagelis 🤪🤪Εννοω για το σωματότυπο του !!Εχουμε πολλούς στα κυβικά του προέδρου !!Τωρα για αν θα μπει ο πρόεδρος λιγάκι χλωμό το βλέπω όχι γιατί εδώ είναι Ελλάδα αλλά δεν πιστευω να έχει κάνει τόσα ώστε να δικαιολογεί μπουζου !Το μόνο που κάνει ο πρόεδρος είναι ότι «κλέβει»τίτλους από τον Αφραγκουζο τον Τίγρη που έχει κάνει και Κορυδαλο και τον Ιβαν τον τρομερό 🤪🤪Καλησπερα φίλε Τάκη είμαι σε καλό φεγγάρι μετά από καιρό και βλέπω τους αγώνες μου εδώ στο μπλοκ να δκαιονονται !Εσυ που εισε έξυπνος θα καταλάβεις τι θέλει να πει ο Αντρεας !!Εχουμε να ρίξουμε πολλά γέλια προσεχώς εδώ στο μπλοκ να εισε συντονισμένος !Εγω έχω να ρίξω πολλή γέλιο οταν θα μαλώνουν οι άλλοι για πάρτη μου 🤩

  4. Λες να βρεθούν άνθρωποι να μαλώνουν για πάρτη του? Οι Έλληνες είναι έξυπνοι. Τα φρέσκα και καλά αρτοσκευάσματα τα κρατάμε στην Πατρίδα, τα σάπια αρτοσκευάσματα τα κάνουμε εξαγωγή και για να μην μας πιάνουν τόπο και για να μην μας πιάνει αναγούλα που λέει και η Ελένη!!!

  5. Στο έχω ξαναπεί αλλά δεν με προσεχείς !!Για της εξαγωγές μιλάω αμπαλε φίλε !!Τα καλύτερα προϊόντα φεύγουν για εξαγωγή τα καλύτερα επιστημονικά μυαλά και όχι μόνο φεύγουν στο εξωτερικό οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές περνούν μεταγραφή στο εξωτερικό !Η σκαρταδουρα και τα σαπακια μένουν πίσω !ο Τσιμικας ο Μανωλάς ο Μητρογλου κλπ μεταγραφή τα σαπακια Κολοβός Μαλαδενης και σια μένουμε Ελλάδα 😂😂Ρε δεν σε παίρνει να την βγαίνεις στον Αντρέα !Αν μπορούσες ας ησουν και εσυ εξωτερικό γατάκι και όχι σφολιάτα και ζυμαρια που ανοίγω εγώ !!το εξωτερικό δεν είναι Ελλάδα ζαμάν φου και χαβαλέ !δουλευουν και προοδεύουν !!Την κυρία Ελένη γιατί μου την αναφέρεις σε συζήτηση με εμένα !ηΕλενη έχει την άποψη της δεκτή και δεν σου πέφτει λόγος !παλι με ξένα κόλυβα τα κάνουμε !Καλησπερα

  6. Αυτό λέω κι εγώ. Η κυρία Ελένη έχει την άποψή της με την οποία συμφωνώ κι εγώ. Γι’αυτό την αναφέρω. Και αφού κάνεις την άποψή της δεκτή, όπως λες, περί αναγούλας που προκαλείς, άρα κάνεις δεκτή και τη δική μου. Σε ευχαριστώ για την παραδοχή σου.

  7. Άλλη περίπτωση είναι η κυρία Ελένη και η άποψη της και άλλο αν εσυ συμφωνείς και επαναλαμβάνεις κάτι που είπε η Ελένη !Τιποτα δικό σου έχεις να μας πει ??Σε μια κουβέντα διάλογο συζήτηση η διαμάχη αν προτιμάς λες ότι έχεις να πεις και δεν μπλεχεις τρίτο πρόσωπο !Νομιζω ?Αν δεν έχεις τι να μου πεις και μου κανείς copy την Ελένη τι να συζητήσουμε !!Ακομα μια φορά επαναλαμβάνω να ρίξουμε τους τόνους γιατί για να συμφωνήσουμε λίγο χλωμό το βλέπω !!Καλημερα φίλε -φίλη !!

  8. Πολλά δικά μου μπορώ να σου πω, αλλά θα κοπούν. Ενώ η Ελένη που είναι στις καρδιές όλων μας έχει τον τρόπο να σε φέρνει 10 γυροβολιές και να σε εκσφενδονίζει μέσα στα ζυμάρια. Αλίμονο σε αυτόν που θα φάει από αυτά μετά!!!

  9. Όταν λέω εγώ ότι τα παντελόνια τα φοράνε μερικοί για να μην κρυώνουν ξέρω τι λέω! Τώρα που ανέφερες την Ελένη να πω εδώ και για την Ελένη αλλά και για εσάς τους άλλους κάτι που με παραξενεύει εμένα που τα προσέχω αυτά 🤔🤔Κυρία Ελένη δεν έχετε απόρησει εσύ και οι άλλοι εδώ σχολιαστές γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Παύλος εδώ σε μένα ειδικά?? Λογικό θα ήταν αφού τον *κατηγόρησα δημοσια”να μου βάλει της φωνές να με βρίσει να μου πει κάνει Τζιζζ και τέτοια. Για να μην το κάνει έχει λερωμενη την φωλιά του. Δηλαδή δεν έχει μούτρα γιατί τον έκανα και εγώ γυροβολια και τον πέταξα όχι στα ζυμαρια αλλά αλλού που συνήθως επιβιώνει εκεί 😎εγώ εδώ θα είμαι και περιμένω, Συνεχίζει πάντως να σχολιάζει από ότι βλέπω. Good night

  10. Ρε Αντρέα και δυο μεγάλοι άνθρωποι είστε, τηλεφώνησε του να τα πείτε και να λύσετε το θέμα είτε με τον ένα η με τον άλλο τρόπο.Έλεος κάθεσαι και κλαίγεσαι λες και σου πήρε κανα παιχνίδι…Εμείς τι φταίμε…..

  11. Γιατί να τον πάρω τηλέφωνο βρε αδερφε !δεν θέλω να τα βρούμε !να τον ξευτιλισω θέλω μπροστά σε όλους γιατί αυτός με τα σχόλια του εναντίον μου ειρωνικά προσβλητικά έφερε πολλούς σχολιαστές σε δύσκολη θέση το ίδιο και τα παιδιά του μπλοκ και διαμάχες με άλλους σχολιαστές !!Τι να τα βρω !δεν την βλέπεις την κότα δεν έχει μούτρα ουτε να βγει να με βρίσει !!Καλησπερα φίλε είπα από την πλευρά και προς σε άλλους να ρίξουμε λίγο τους τόνους αλλά ποτε από αυτόν τον αναδρο !!

  12. Τι ιδιωτικά να τον ξευτυλισω βρε αδερφε !εδω μέσα έχουμε την διαμάχη μας δεν την έχουμε στο Λουτρακι η από παλιά !Αυτος που κάνει κόλπα εδώ μέσα !!

  13. Όχι, δεν έχω απορήσει, γιατί ο άνθρωπος ασχολείται και σχολιάζει τα κακώς κείμενα της πόλης μας για το καλό του ιδίου και όλων εμάς των δημοτών, ενώ εσύ τα ποδοσφαιρικά όπως πάντα. Δεν υπάρχει κοινό σημείο ταύτισης δηλαδή. Δεν θέλει να εμπλέκεται σε άσκοπες και άσχετες συζητήσεις και αυτό είναι σίγουρα προς τιμήν του. Ελένη

  14. Μια στιγμή βρε Ελένη γιατί έχετε μπερδέψει κάτι βασικά !!Ποτε ειχα εγώ με τον κύριο αυτο για αθλητικά διάφορες αντιδικίες και λοιπα !!Οταν τρωγομαστε παλιά με αυτόν και εσάς πλακώναμε για αθλητικά ??Το τι πιστευευτε εσεις για αυτόν και για μένα δεν με απασχολεί αλλά να μην κάνουμε και το ασπρο μαύρο ,!Καλησπερα

  15. Άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε… Αδυνατείς να καταλάβεις τι θέλω να πω, κι ας γράφω όσο πιο απλά γίνεται ώστε να γίνομαι κατανοητή και από παιδί τρίτης δημοτικού. Γιαυτό, άσε το καλύτερα, γιατί ξοδεύεις ασκόπως τον χρόνο μου να επανεξηγώ τις επανεξηγήσεις μου, ενώ εσύ, όπως μας λες κατά καιρούς, γράφεις για να σκοτώσεις την ώρα σου. Μην το κουράζουμε. Κατάλαβε τούτο μόνο: εσύ εκτίθεσαι και που συνεχίζεις, άμαυρώνοντας το ήδη καταρρακωμένο προφίλ σου (η εμπάθεια και το φρικτό μένος εναντίον κάποιου-ων, που έλεγα τις προάλλες). Εκείνος, όποιος και να είναι, όχι. Ελένη

  16. Όχι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε !!Εγω με τον άνθρωπο αυτόν δεν θέλω να έχω καμία δουλειά !!Επαναλαμβανω ότι διαμάχες είχαμε στο παλιό μπλοκ δεν είχαν να κάνουν με αθλητικά ,αυτο σας λέω τι αλλά λόγια και μένος μου λες Από τότε εχασα τα ίχνη του και δεν ασχολήθηκα μέχρι που κατάλαβα ότι αυτός ήταν πίσω από κάτι σχόλια !ποσο ποιο απλα να σας το πω !Δεκτο το αίτημα σας να μην συνεχίσουμε !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog