Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Φιλαρμονική Λουτρακίου, Open Day!

- Advertisement -

Ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου σας προσκαλούν στο Open Day που διοργανώνουν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 με 13.00 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου (Κολοκοτρώνη 17).

Το Open Day απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις
  • Ενημέρωση για τις όλες τις δραστηριότητες
  • Δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα
  • Παρουσίαση μουσικών οργάνων
  • Συνάντηση με τους καθηγητές
  • Συναυλίες καθηγητών και μαθητών
  • Συναυλίες μουσικών συνόλων
  • Κλήρωση για υποτροφίες

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τον υπέροχο κόσμο της μουσικής!
Το μουσικό όργανο για τις σπουδές σας στη Φιλαρμονική παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ!

Πληροφορίες:
Κολοκοτρώνη 17, 2744065619 – 2744067376 Καθημερινά 18.00 -20.00
www.loutrakiband.com

O Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγή μετάδοσης του Covid 19.
Η συμμετοχή στις δραστηριότητες του Open Day θα γίνεται τμηματικά προκειμένου να τηρηθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός μαθητών και επισκεπτών στο χώρο.

 

 

Σικυών Κορινθίας : Το περιώνυμο πνευματικό και καλλιτεχνικό κέντρο της αρχαιότητας

Δράση για τη Γαλάζια Σημαία στην Κόρινθο: “Αγαπώ τον τόπο μου, τον φροντίζω και τον σέβομαι”

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ στο μπλοκ επικρατεί μια λογική της απαξιώσεις αμφισβητήσεις και ειρωνίας !Ειρωνιας για κάθε δημόσιο πρόσωπο σχολιαστές και εμένα !!εκανα το λάθος από την αρχή να βάλω το όνομα μου !Αυτο δεν το έκανα για διαφημηση δημοφιλία κλπ αλλά γιατί τις απόψεις μου τα πιστευω μου τα υπερασπίζομαι επώνυμα !Αυτο δεν άρεσε η καλύτερα τάραξε τα νερά εδώ μέσα !Ακουσα πολλά ειρωνία απαξιώσει μέχρι και το όνομα μου έβαλαν για ειρωνία !καποιος μέχρι και τον Ολυμπιακό παρίστανε Γιάν δείξει ότι μαλώνω και με γαβρους !μην κουράζω τα έχω πει πολλες φορές !Ειλικρινα χαρηκα για την γνωριμία με μερικούς και μερικές !υγεια σε όλους στης οικογένειες σας στις ομάδες σας αυτο λίγο χλωμό !Αν ειπαμε καμία κουβέντα παραπάνω δεν πειράζει !Αντε γεια μας και ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆46 παρακαλω μην απαντήσετε στο σχόλιο αυτο !

  2. Περίμενα λίγες μέρες μήπως αυτός ο θρασυδηλος ξαναγράψει κάτι ή πει γιατί το έγραψε. Ούτε μια ούτε δύο φορές αλλά πέντε φορές έχει κάποιος – καποια βάλει το όνομα μου. Το γράφω αυτό για να μην αιωρείται η εντύπωση ότι δεν σχολιάζω η κρύβομαι. Η απόφαση μου δεν αλλάζει να μην σχολιάζω σε μια τέτοια αρρωστημένη κατάσταση εδώ στο μπλοκ!! Καλημέρα σε όλους

  3. Ο,τι θυμάται χαίρεται κανείς. Τα παιδιά μας δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο λόγω καταλήψεων, και μας λέει ο αυτός που γράφει στον εαυτόν του πως δεν γράφει αυτός αλλά εξωγήινοι.

  4. Έξωγηινοι τα γνωστά ούφο σχολιάζουν εδώ μέσα πριν και μετά εμένα !!αυτα που λέω και γράφω εγώ μπροστά στα δικά σας τα μαργαριτάρια και κουφά που γράφετε είναι της πλάκας !!για μαυζευτητε μην έχουμε μανουρες πάλι !!Να ξέρετε ότι τα παρακολουθώ όλα και Σέρλοκ Χολμς και από το διαστημόπλοιο και τηλεσκοπιο !!Αμα βγάλεις εσυ την επόμενη εικοσαετία η επιστήμη θα σηκώσει τα χέρια !!Εσυ ειδικα σου έχω πει μαζέψου !!Με εμένα μιλάς όχι με τους άλλους τους γραφικούς !!!Καλημερα και να μαζευτούμε γενικός έχετε σοβαρότερα προβλήματα από το να ασχοληστε με εμένα !Εγω είμαι άλλο κόλπο !!

  5. Τελικά ρε Μίχο δεν άντεξε πολύ εκτός, τον έτρωγε το χέρι του, προσπαθεί να σκοτώσει τον άπλετο ελεύθερο χρόνο του και είπε να μας ζαλίσει πάλι. Μίχο θα σου δώσω μια συμβουλή. Άσε τον να φαντάζεται ότι θέλει και ασχολήσου μόνο με σοβαρούς ανθρώπους, όπως ο Τάκης. Άκουσέ με για να μην σε πρήζει. Με πολλή αγάπη, Μίχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog