Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

H απάντηση του Γιώργου Γκιώνη για το δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας και τα ρέματα

- Advertisement -

Η απάντηση του Δημάρχου κ. Γκιώνη στο ερώτημα της κ. Μαρίας Πρωτοπαππά για το δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας

Η τελευταία συνάντηση με τον κ. Νίκα ήταν πριν ένα μήνα. Ξέρετε κ. Πρωτοπαππά ότι ο δρόμος είναι ανάθεση της Περιφέρειας. Σας έχω πει ποιος είναι ο εργολάβος του εργου.Είχε γίνει μια ανάθεση του έργου από την Περιφέρεια. Τον πετάξανε έξω τον εργολάβο. Εκείνος πήγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και δικαιώθηκε. Αυτός ο εργολάβος έχει αναλάβει έργα 2.500.000 σε όλη την Κορινθία και έχουν σταματήσει όλα.. Εχουμε μιλήσει με την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας , μας έχει πει περιμένουνε τις αποφάσεις.Είτε θα αναλάβει άλλος, είτε θα συνεχίσει ο ίδιος.

Για τον καθαρισμό των ρεμάτων ο κ. Γκιώνης απάντησε

Τα ρέματα είναι ευθύνη της Περιφέρειας. Δεν είναι ευθύνη δική μας. Τα είχαμε ξανακαθαρίσει και λόγω της καταιγίδας που περιμέναμε τα ξανακαθαρίσαμε. Ομως και με μπολντόζες κάνουμε και μεις παρεμβάσεις.Η υποχρέωση του καθαρισμού των ρεμάτων είναι υποχρέωση της Περιφέρειας. Δεν βοηθάει όμως η Περιφέρεια. Τώρα θα κάνει δημοπράτηση για 300.000 για τα ρέματα.

 

Στη Βουλή το θέμα που ανέδειξε πρόσφατα το loutrakiblog.gr για το δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο εορτασμός για τη Μάχη της Περαχώρας

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΡΥΠΙΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΑΖΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ 1000 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΘΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ,ΠΑΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ .ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog