“καρφάκια”  πέταξε η Μαρία Πρωτοπαππά στον Αντιδήμαρχο των Αγίων Θεοδώρων Σπύρο Ράτη για τις φωτογραφίες που ανεβαζει στο facebook διαφημίζοντας το έργο της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα τις φωτογραφίες που ανέβασε δυο μέρες πριν τον “Ιανό”..

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου 2020 η κυρία Πρωτοπαππά είπε μεταξύ άλλων..

Δύο μέρες πριν την κακοκαιρία με τα ακραία φαινόμενα, είδαμε τα συνεργεία του δήμου, να καθαρίζουν κάποια ρέματα στο Λουτράκι, στους Αγίους Θεοδώρους, είδαμε να γίνονται καθαρισμοί των φρεατίων από τη ΔΕΥΑΛ, δύο μέρες πριν την κακοκαιρία.

Επειδή στο facebook ανέβηκαν διάφορα, θεωρώ ότι η πολιτική παράγεται στο facebook. Δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι ωραίο να βλέπουμε τους αντιδημάρχους να καμαρώνουν ότι καθάρισαν τα ρέματα.

Το ρέμα του Αγίου Κων/νου στο Ζουμπέκα, δεν έχει καθαριστεί. Δεν είναι ωραίο να καμαρώνουμε ότι καθαρίσαμε τα ρέματα εν όψει κακοκαιρίας και κάτω από την πίεση ενός Υπουργού. Μάθαμε ότι ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε το Δήμο.

Ενδιαφερθείτε για την πόλη.

Χαιρετίζω ότι ο αντιδήμαρχος πήρε την απόφαση να μη λειτουργήσουν τα σχολεία γιατί δεν ξέραμε την εξέλιξη. Αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί η πολιτική προστασία στο Δήμο..

 

Στη Βουλή το θέμα που ανέδειξε πρόσφατα το loutrakiblog.gr για το δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο εορτασμός για τη Μάχη της Περαχώρας