Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήμος Σικυωνίων: Κατάθεση προτάσεων ενόψει του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

- Advertisement -

Ο δήμος Σικυωνίων στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, καλεί τους δημότες, τους φορείς του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, τους πολιτιστικούς συλλόγους και άλλους φορείς να υποβάλλουν προτάσεις.

Η πρόσκληση στοχεύει στην ενίσχυση προτάσεων με σκοπό τη δημόσια προβολή δράσεων και έργων υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν πτυχές και γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και έλαβαν χώρα στα όρια του Δήμου μας. Στοχεύει επίσης στην ανάδειξη έργων και δράσεων που επέδρασαν καταλυτικά στην οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική εξέλιξη του Δήμου μας και στην ανάδειξη προτάσεων που θα συμβάλλουν στο μέλλον στη γενικότερη αναπτυξιακή δυναμική του.

Σε αυτή τη διαδικασία σχεδιασμού η ενεργοποίηση πολιτών, επιστημονικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων θα συμβάλει καταλυτικά στη διαμόρφωση δημοτικής συνείδησης, η οποία αποτελεί διαρκές ζητούμενο. Στην προσπάθεια αυτή μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η συμμετοχή της νεολαίας και των φορέων της εκπαίδευσης.

Από αυτή την καταγραφή και την ανασκόπηση της ιστορίας μας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον στοχεύουμε να υπάρξει μια καινούργια αφετηρία που θα αναδείξει προς κάθε κατεύθυνση το χθες, το σήμερα και το αύριο του Δήμου μας.

Ο Δήμος μας με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη συστήσει Γνωμοδοτική-Συντονιστική Επιτροπή υπό τον τίτλο «Ελλάδα 2021», η οποία θα αξιολογήσει και θα υποβάλλει προτάσεις, ώστε να εορταστεί η επέτειος όπως αρμόζει.

Κατάθεση προτάσεων μπορούν να γίνουν:

1. Στο email της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»: sikyonion2021@gmail.com
2. Στην επίσημη σελίδα στο Facebook της Επιτροπής: www.facebook.com/Δήμος-Σικυωνίων-1821-2021-107848814410691
3. Στο τηλέφωνο 6972 12 82 62 (Αναστάσιος Λεονάρδου)

Πληροφορίες, ενημερωτικό υλικό, καθώς και ημερολόγιο εκδηλώσεων θα βρείτε στο ιστολόγιο της Επιτροπής στη διεύθυνση: https://sikyonion18212021.wordpress.com

 

Καθάρισαν το βυθό στους Καταρράκτες Λουτρακίου oι Αυτοδύτες

Γ. Ψυχογιός: «Δώστε λεφτά για Παιδεία και Υγεία». Αγώνας για το αυτονόητο (ηχητικό)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog