Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Διαμαρτύρονται με εξώδικο στο Δήμο για τον προαστιακό

- Advertisement -

Αρκετοί κάτοικοι του Λουτρακίου και συγκεκριμένα της περιοχής ΛΕΙΒΑΔΑΚΙ, απέστειλαν εξώδικο στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, το οποίο επιδόθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου και αφορά στο έργο του προαστιακού σιδηροδρόμου ως την οδό Αιγαίου.

Στην εξώδικη πρόσκληση διαμαρτυρία, αιτούνται να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο καθώς και να μοιρασθούν φωτοαντίγραφα του εξωδίκου σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Διαβάστε αναλυτικά το εξώδικο που έστειλαν στο Δήμο

 

 

Νίκος Σταυρέλης: Tι δεν έγινε στο λιμάνι και το Λιμενικό Ταμείο

Συναγερμός στην Κόρινθο: Λουκέτο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου λόγω κορονοϊού

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν θέλετε δρόμο από τον Δήμο Λουτρακίου δώστε χώρο από τα οικόπεδα σας και αφήστε τα όνειρα για απαλλοτριώσεις γιατί λεφτά δεν υπάρχουν.

  2. Το γράφουν και μόνοι τους ότι είναι παραθεριστές και όχι μόνιμοι κάτοικοι! Έτσι εξηγείται και το γεγονός πως τόσα χρόνια που συζητιόταν το θέμα ήταν άφαντοι

  3. Αν φοβόσασταν τη φωτιά δεν θα φέρνατε την αστυνομία για την ΔΕΗ που έκοψε τα κλαδιά που ακουμπούσαν πάνω στα καλώδια για να μην πάρετε φωτιά…

  4. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καθυστερήσει το ήδη καθυστερημένο έργο του Προαστιακού στο Λουτρακι. Ίσα ίσα που οι κάτοικοι θα έπρεπε να υποστηρίζουν το έργο και όχι να το σαμποτάρουν.

  5. Να δώσεις εσύ τα οικοπεδα σου που έχεις πολλάΌπως έχουν κάνει μερικοί που έχουν καταπατησειΚαι δεν έχουν κάτι τιποτα τόσα χρόνια ολόκληροΒουνό έχουν κάνει άλλοι έχουν δουλέψει σκληράΓια να τα αποκτησουν δεν τους τα χαρισαν

  6. Ολοι εσεις λοιπον αν ειχατε δικα σας κτηματα εκει και σα ςτα επαιρνε ο δημος με το ετσι θελω χωρις απολοτριωση τα ιδια θα κανατε αλλα επειδη δεν ειναι δικα σας τα λετε αυτα εχουν απολυτο δικιο αυτοι που εκαναν το εξωδικο12:14 Σωπα εσυ λεφτα υπαρχουν παρα πολλα μαλιστα αλλιως δεν θα αρχιζε τον προαστιακο που για μενα η πολη δεν τον εχει ανναγκη αλλα η πολη εχει αναγκη απο αλλα ποιο σημαντικα πραγματα

    • Και από ανθρώπους σαν κι εσένα δεν έχει ανάγκη η πόλη. Σώπα τώρα, με την απαλλοτρίωση θα κονομήσεις χοντρά, θα γλυτώσεις και τον ενφια, που μπήκες εδώ να μας παραστήσεις τον/την “η κοινωνία με αδίκησε”. Ρε ουστ, δεν θα έχει μια πόλη ολόκληρη τρένο επειδή εσύ θες να κρατήσεις το ξεροχώραφο?

  7. Είναι κρίμα που ένα τόσο ωραίο Ρυμοτομικό σχέδιο όπως είναι το Λειβαδάκι, να κόβεται με τη σιδηρ.γραμμή και να μην μπορείς να κατέβεις προς τη θάλασσα παρά μόνο από τις ισόπεδες διαβάσεις, οι οποίες απέχουν μέχρι και 150 μ. μεταξύ τους. Το θέμα της φωτιάς που αναφέρεται στο έγγραφο δεν είδα να το σχολιάζει κανένας. Και να είστε σίγουροι ότι στο Λειβαδάκι δεν μένουν μόνο παραθεριστές αλλά και πάρα πολλοί Λουτρακιώτες γέννημα θρέμμα. Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη προαστιακός προέρχεται από το προ του άστυ, δηλ. έξω από την πόλη. Οι άλλοι που το έκαναν ήταν μα@@@ες!

  8. Θελετε δεν θελετε ο προαστιακος θα ερθει στο Λουτρακι και θα ερθει εκει που πρεπει και εξυπηρετει τον περισσοτερο κοσμο και κανει καλο στην ευρυτερη πολυ και αυτο ειναι στην θεση που ηταν το παλιο τρενο..Επειδη καποιοι ειχατε παρει τα οικοπεδα και τα σπιτια σε τιμες ευκαιριας λογο του θορυβου,λογω της ελλειψης παρκινγκ κτλ….και καλομαθατε απο οταν σταματησε δεν σημαινει οτι θα κρατησετε την αναπτυξη της πολης πισω….

  9. 12:28 Tα κτηματα ο κοσμος τα αποκτησε με αιμα και ιδρωτα δεν μπορει οποιος γουσταρει επειδη ετσι το θελει να του τα παιρνεις την ιδια του την περιουσια για να κανεις ενα εργο σε χωραφια ξενα πρωτα απολοτριωνεις αποζημειωνεις και μετα το πρατεις δεν παιρνεις με το ετσι θελω τον κοπο τον ιδρωτα του αλλου γκε γκε 11:59 Δεν τα πηραν σε τιμη ευκαιριας με κοπο και ιδρωτα τα πηραν για μενα ο προαστιακος θα κανει παρα πολη μεγαλο κακο στην πολη παρα καλο δεν ειχαμε αναγκη τον προαστιακο η πολη εχει αναγκη απο αλλα πραγμτα πολλη ποιο σοβαρα και οχι απο φρου και αρωματα

    • Οι γραμμες και το τρενο υπαρχουν εκει απο την δεκαετια του 50..Υπηρχαν πολυ πριν αγορασετε τα σπιτια σας σε εξευτελιστικες τιμες….Αν δε καποιοι τα αγορασατε απο το 2006 και μετα,τι να κανουμε πεξατε και χασατε..Δεν σας ειπε κανεις επισημα οτι η γραμμη δεν θα ξαναλειτουργησει…Οσο αφορα την πολη και το καλο της,σιγουρα η πολη χρειαζεται να φτιαξει την εικονα της,τους δρομους ,τους πεζοδρομους,τα παρκα κλπ …τα εχουμε χιλιαδες φορες…Αλλα φυσικα εχει αναγκη και τον προαστιακο..Απο τοτε που σταματησε το τρενο μειωθηκε κατα πολυ ο κοσμος που επισκεπτοταν την πολη..Ειτε απο ντοπιους ειτε απο τουριστες καθος μην ξεχναμε η αφετερια ειναι διπλα με το λιμανι…Προαστιακος θα γινει..καλο θα ηταν να το χωνεψετε και να προετοιμαστιτε καταλληλως για την ισοδο του στις ζωες σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog