Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε καραντίνα ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια

- Advertisement -

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι τίθεται «σε καραντίνα», όπως και η σύζυγός του Μελάνια, το βράδυ της Πέμπτης (τα ξημερώματα σήμερα Παρασκευή ώρα Ελλάδας), λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι στενή συνεργάτιδά του έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι τίθεται «σε καραντίνα», όπως και η σύζυγός του Μελάνια, το βράδυ της Πέμπτης (τα ξημερώματα σήμερα Παρασκευή ώρα Ελλάδας), λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι στενή συνεργάτιδά του έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

«Η πρώτη κυρία και εγώ αναμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβληθήκαμε», ανέφερε ο ένοικος του Λευκού Οίκου μέσω Twitter. «Στο μεταξύ, θα αρχίσουμε τη διαδικασία της καραντίνας μας!», πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει τι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή πόσες ημέρες θα διαρκέσει η απομόνωση, ή το πού θα βρίσκεται.

Λίγο νωρίτερα, ο Τραμπ δήλωνε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι δεν ήταν «σίγουρος» αν θα χρειαζόταν να τεθεί σε καραντίνα.

Η Χόουπ Χιξ, μέλος του στενού κύκλου των συνεργατών του Τραμπ, «διαγνώστηκε θετική, μόλις το έμαθα», είπε ο πρόεδρος. «Αν θα μπούμε σε καραντίνα ή αν μολυνθήκαμε δεν το ξέρω», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον εαυτό του και στη σύζυγό του.

«Θα έχω τα αποτελέσματα» των τεστ «απόψε ή αύριο το πρωί, αλλά ξέρετε, περνάω πολύ χρόνο με τη Χόουπ, όπως και με την πρώτη κυρία», ανέφερε ακόμη.

Η Χιξ, 31 ετών, επέβαινε στο προεδρικό αεροσκάφος όταν ο Τραμπ πήγε την Τρίτη στο Κλίβελαντ, στην πολιτεία Οχάιο, για να συμμετάσχει στο πρώτο ντιμπέιτ με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία Τζο Μπάιντεν.

Συνταξίδεψε επίσης με τον αρχηγό του κράτους προχθές Τετάρτη στη Μινεσότα, όπου ο Τραμπ έκανε την κεντρική ομιλία σε προεκλογική εκδήλωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αλλάζουν όλα στην Επιστρεπτέα Νο4 – Κριτήριο η πτώση τζίρου Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου

Tέλη κυκλοφορίας: Τι θα πληρώσουμε φέτος

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε η Μελάνια μην πάθει τίποτα αυτός ο τσαλαπετεινός που κάθε μέρα Έχει και άλλο χρωμα μαλλιά να πάει στο devil 👿!!υπαρχει παντως και μια λογική γιατί τον χαιρέτησε ο Κουλης αρα μπορεί να τον γκαντεμιασε και αυτόν 😝😝

  2. Χαχαχα, ο Αντρίκος ήταν από το σχολείο ακόμη γυναικάς, ερωτιάρης και τσαχπίνης. Γιαυτό να του αφιερώσω τον 50αρη του Πάριου: Μην κοιτάς που είμαι 50αρης, κι όλο διστάζεις, να με φλερτάρεις. Αν σε φιλήσω μια φόρα, θα καταλάβεις καθαρά πως άλλο τα ζυμάρια μου κι άλλο η καρδιά μου. Δεν έχουν σημασία η φράτζα μου κι η αμορφωσιά, η αξία βρίσκεται μες στην καρδιά, μην κοιτάς το χάλι μου λοιπόν, ο άντρας πρέπει να’χει παρελθόοοον! Από μένα που είμαι 50άρης, λίγα θα δώσεις, ψωμιά θα πάρεις. Εγώ που ζύμωσα πολλά, θα σ’αγαπήσω πιο καλά, οι νέοι ξέρουν μόνο γράμματα κι εγώ κρατώ φανάρι. Δεν έχουν σημασία η μπάκα μου κι η μοναξιά, η αξία βρίσκεται μες στην
    καρδιά, μην κοιτάς το δράμα μου λοιπόν, ο άντρας πρέπει να’χει
    παρελθόοοον! Γειά σου Αντρίκο μεγάλε. Απαράλλαχτος κι ωραίος!!!!

  3. Ο ποιητής η ο στιχουργός έγραψε το τραγουδάκι ??Μια χαρά το ταιριαζεις τώρα τι θέλει να πει ο ποιητής και γιατί είναι μυστικό 😜😜παμε και στον άλλο με της «παθήσεις «!!Τι έχω πάθει εγώ ρε αδερφε που δεν το έχεις και εσυ !!γεραματα ?γκριζα μαλλιά ?κοιλιτσα ?Τωρα αν με συγκρίνεις και με τον πλανητάρχη έχουμε πρόβλημα !Την Μελάνια άστην από έξω 😂😂😂Ποιητή -στιχουργέ ετσι για την ιστορία να πω ότι δεν ημουν γυναικας και τέτοια που λες στο σχολείο 👁😂😜Αντε γεια μας

  4. Είμουν παχουλός και με ατσούμπαλο σωμα 😂😂 δεν με ηθελε καμία γιαυτο έφυγα για τα ξένα

  5. Ο 1706 μπορεί να μας πει το λόγο που έβαλε το όνομα μου στο σχόλιο ??Δεν θα πω τίποτα απλώς μια ερώτηση !!Τι ικανοποίηση η τι λόγο έχεις να κανείς αυτο !!Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ε εις κάνει !!Με αυτόν τον τρόπο νομίζεις ότι με πικάρεις η να με διακωμοδισεις η ότι άλλο είναι στο κεφάλι σου που νομίζεις ότι είναι μυαλό !!Μηπως νομίζεις τίποτα άλλο αν θέλεις μας το λες !!

  6. Mήπως το έκανες εσύ ο ίδιος για να μας πείσεις και καλά πως βάζουν άλλοι τα στοιχεία σου και εσύ είσαι μονίμως το θύμα? Γιατί να αποκλειστεί αυτή η πιθανότητα? Το έχεις ξανακάνει άλλωστε. Απλώς μια ερώτηση κάνω.

  7. Απάντησε το μπλοκ νομίζω πονηρέ 0013!! Είναι η έκτη φορά που γίνετε αυτό. Κάνε την ερώτηση σε αυτόν που έβαλε το όνομα μου και όχι σε εμένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog