Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζει η Νόνη Δούνια: Δείχνει τις ουλές από το χειρουργείο στην καρδιά

- Advertisement -

Κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που η βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, υπεβλήθη σε κρίσιμη επέμβαση καρδιάς.

Το πρώην μοντέλο αντιμετώπιζε μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας κι έτσι αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση. Στη λεζάντα που τις συνόδευε, έγραψε χαρακτηριστικά:

«1/10/19 Ένας χρόνος κλείνει από το πιο σοβαρό χειρουργείο μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Εκείνο το πρωί που ξύπνησα με πίστη και ψυχική δύναμη αφού όμως το προηγούμενο βράδυ τα είχα σκεφτεί όλα. Είχα κάνει τον απολογισμό μου. Έχω προσφέρει αρκετά; έχω εκδηλώσει τα συναισθήματα μου στους ανθρώπους που αγαπώ; τους έχω προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο; έχω απολαύσει όλες μου τις ωραίες στιγμές; έχω διδαχθεί από τα λάθη μου; έχω έστω και την ελάχιστη βελτίωση ως άνθρωπος; Τι μάνα είμαι; τι σύντροφος; τι κόρη; τι αδερφή; τι φίλη; Θέλω να αλλάξω κάτι; Πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστεύω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας. Η στάση ζωής που θα ακολουθήσουμε είναι επιλογή μας. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο μας γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες μας. Έλαβα αμέτρητα μηνύματα αγάπης εκείνες τις μέρες, συγκινητικά, και κάθε φορά που βλέπω τα σημάδια μου στο καθρέφτη τα θυμάμαι και χαμογελώ όπως χαμογελώ όταν βλέπω τα σημάδια της καισαρικής! Καλό μήνα! Πάμε δυνατά».

 

 

Λουτράκι: “Εφυγε” ο Περικλής Γλυκοφρύδης

Κόρινθος: “Λουκέτο” και στον ΟΑΕΕ λόγω κρούσματος κορονοϊού

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog