Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

30.000.000 από την Περιφέρεια για την ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοϊό

- Advertisement -

Με προϋπολογισμό 30.000.000 ευρώ εκδόθηκε από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η πρόσκληση της Δράσης “Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Η υποβολή προτάσεων ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί με την σχετική προθεσμία να λήγει την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι δεν θα δοθεί καμία χρονική παράταση προκειμένου να καταστεί εφικτή η ένταξη των πράξεων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του φετινού χρόνου, όταν και εκπνέει το Προσωρινό Πλαίσιο Κρατικών Ενισχύσεων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Την σχετική πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στην “Διαύγεια”, όπου έχει αναρτηθεί, αλλά και στην ιστοσελίδα της ΕΥΔΕΠ της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη δράση 3.a.4 «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020»

δείτε την  πρόσκληση εδώ.

 

Επένδυση μαμούθ ύψους 1 δισ. από τη Microsoft στην Ελλάδα

Β. Γεώργαρης: “Τρέχει” το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο

Βοήθεια 40 εκατομμύριων σε 119 δήμους για τον κορονοϊό. Πόσα θα πάρει ο Δήμος Λουτρακίου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog