Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Καταγγελίες για τα διόδια στην Αττική Οδό – Δεν αποδέχονται την ελεύθερη διεύλεση των ΑΜΕΑ

- Advertisement -

1. Μετά από καταγγελίες Καταναλωτών για άρνηση των διοδίων της Αττικής Οδού να αποδέχονται την Ελεύθερη διέλευση των κατόχων κάρτας ΑΜΕΑ -μπλε κάρτα- παραιτηθήκαμε προς τον Υπουργό μεταφορών κ. Καραμανλή καθόσον η Αττική Οδός μας δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν έχει συνδεθεί με το Υπουργείο Μεταφορών για ελεύθερη διέλευση των ΑΜΕΑ όχι με δική της ευθύνη.

2. Είναι προφανές ότι η πολιτική της εταιρείας αυτής, που εξακολουθεί και εκμεταλλεύεται μετά από πολλά χρόνια την Αττική Οδό, παραβιάζει τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ ως Καταναλωτών, διότι αυτοί με την απόκτηση της κάρτας στάθμευσης -μπλε κάρτα- εύλογα αναμένουν ότι δεν θα καταβάλλουν διόδια σε οποιοδήποτε σημείο ελέγχου διοδίων, όποια εταιρεία και αν έχει την εκμετάλλευση της Οδού.

3. Η απάντηση του υπουργού μεταφορών, ήταν ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από τότε που η Αττική Οδός εκμεταλλεύεται τον οδικό αυτό άξονα, ουδεμία ενέργεια έγινε από όλους υπουργούς και τις κυβερνήσεις που πέρασαν για να δεχτεί την χρήση της κάρτας των ΑΜΕΑ για ελεύθερη διέλευση!

4. Περαιτέρω, μας ανέφερε ότι γίνονται ενέργειες για να δεχτεί η Αττική Οδός την χρήση της κάρτας των ΑΜΕΑ.

5. Η παραπάνω κατάσταση, πρόδηλα είναι απαράδεκτη και Αναμένουμε την άμεση επίλυση του προβλήματος.

6. Τέλος, εκφράζουμε την αγανάκτηση όλων των Καταναλωτών που εκπροσωπούμε για το γεγονός ότι η Αττική Οδός εκφράζει με το χειρότερο δυνατό τρόπο την αναλγησία της Απέναντι στην Ελληνική κοινωνία.

Κόρινθος 3/10/2020

Με εξουσιοδότηση ΔΣ

 

Συγκλονιστικό video: Σαν σήμερα η ανατίναξη του Ισθμού της Κορίνθου από τους Γερμανούς

Το Loutrakiblog…..παίζει μπαλίτσα ! (φωτο)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog