Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καταγγελία για το Ι.Κ.Α. Κορίνθου

- Advertisement -

Δυστυχώς κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν συμμορφώνονται με τις Κυβερνητικές οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα…

Στο Ι.Κ.Α. Κορίνθου κάποιοι υπάλληλοι δε φορούν μάσκα, ενώ απαιτούν να φορούν οι πολίτες.

Οι πολίτες λοιπόν φορούν τη μάσκα, αλλά οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι στο Ι.Κ.Α. Κορίνθου, δεν φοβούνται τον κορονοϊό,όπως καταλαβαίνουμε και είναι δικαίωμά τους.

Σημειώνεται ότι είναι υποχρεωτική για όλους η χρήση μάσκας στις δημόσιες υπηρεσίες

Αναρωτιόμαστε τελικά αν άκουσαν κάτι για τα κρούσματα κορονοϊού σε εφορία και ΟΑΕΕ Κορίνθου.

Αυτή τη φορά η φωτογραφία είναι θολή, την επόμενη φορά όμως θα δείχνει καθαρά τα πρόσωπα ! Και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του…

 

 

Ο ΕΟΔΥ στη Μητρόπολη Κορίνθου για test Κορονοϊού (φωτο)

Τέσσερα κρούσματα παρουσιάζονται στην Κορινθία – Αναλυτικότερα οι περιοχές για τις 5 Οκτωβρίου

1.000.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά. Ευχαριστίες Νανόπουλου στο Χρίστο Δήμα

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ. Ο ΧΑΜΟΣ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΓΗΛΕ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ

    • Εδώ ο δημαρχος Λουτρακίου κυκλοφορεί σε καφέ χωρίς μάσκα και δεν σας νοιάζει και σας μάρανε να πιάνετε στο στόμα σας τους ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ. Γιατί εσείς έχετε έρθει από τας ευρώπας..

  2. Δεν άκουσα ποτέ για πρόστιμο σε δημόσια υπηρεσία, όπου όχι μόνο δεν συμμόρφωση δεν υπάρχει αλλά και οι συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις και κάποιες πολύ τρανταχτες όπου κλειδωναν το δημόσιο μαγαζάκι… Και έπαιρναν τα έγγραφα από τη χαραμαδα της γυαλινης πόρτας. Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!!

  3. Φίλε οι πιο πολύ που δουλεύουν στο δήμαρχειο είναι και μένουν στο λουτράκι. Γιαυτό μαζεψου. Και έλα να δεις πως κυκλοφορούν οι ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ στα μαγαζιά και στα κρεοπωλεία και μετά να βγάζεις την πίκρα σου.

  4. Ενώ στο λουτράκι στις καφετέριες στα μαγαζιά και σε άλλες υπηρεσίες φοράνε μασκες🤣🤣ΡΕ ΦΊΛΕ πολύ πρωσοπικα το έχεις πάρει με τους ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ… Την έχεις πατήσει άσχημα μηπως🤪

  5. Η παρακμη της χώρας μας οφειλετε στο ΔημόσιοΔεν υπάρχει παραγωγη ούτε ανάπτυξη μόνοΤεμπελιο κουτσομπολιό και να πληρώνουμε τοΚάθε Κηφηνα δυστυχώς με εξαιρεση λιγους

  6. Όταν το Ικα με το lockdown μέχρι και σήμερα δεν έδιωχνε κανέναν πολίτη στα τμήματα παροχών, μητρώου και ακόμα και τηλεφωνικά μας εξυπηρετούσαν ήταν καλοί υπάλληλοι… τώρα σας ενοχλούν που ενδεχομένως να πήραν μια ανάσα χωρίς μάσκα, θα πρεπε να “κλειδώσουν”με ραντεβού για να “δούνε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος”

  7. ΙΚΑ Κορίνθου, δεν υπάρχει.Υπάρχει ΕΦΚΑ, ΕΟΠΠΥ και Κέντρο Υγείας Κορίνθου. Με βεβαιότητα πάντως σας λέω ότι τουλάχιστον δεν αφορά το Κέντρο Υγείας Κορίνθου.

    • Όπως γίνονται έλεγχοι στους πολίτες κατά τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να γίνονται και στις δημόσιες υπηρεσίες! Γιατί δεν είναι μόνο στο ΙΚΑ που δεν φοράνε μάσκες! Οι υπάλληλοι του δημοσίου θα έπρεπε να είναι ένα καλό παράδειγμα! Δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο! Ξέροντας ότι κάνεις δε θα τους ελέγξει, όπως δεν τους ελέγχει και για πολλά αλλα(π. Χ. κάπνισμα μέσα στα γραφεία κ.α)ετσι δεν τους ελέγχουν και για τη μάσκα!Οποτε… Κάνουν ότι θέλουν, και μάλιστα απροκάλυπτα!

  8. τοσο μας κοβει, να καταγγελουμε ο ενας τον αλλο. Ξεφτιλα. Οταν αφησανε και ηρθανε 3000000 τουριστες στην Ελλαδα, οταν απο Σαντορινη, με θεα το ηλιοβασιλεμα, ανοιξαμε και σας περιμενουμε, τωρα τσατσονια. αυτοι ειμαστε. περαστικα.

  9. Για το ικα κορινθου συμφωνω.στα γραφεια στον πρωτο οροφο….ο μεσσαιος υπαλληλος καπνιζε..Κσι σε δημοσιο χωρο και σε κλειστο και ειναι δημοσιος υπαλληλος.Ουτε λογος να βγει εξω….Ε ρε π……α που τους χρειάζεται….

  10. Αν δεν άνοιγαν τα σύνορα στον κάθε αφραγκο τουρίστα, που δεν ξόδεψε ούτε ένα λεπτό του ευρώ στην Ελλάδα, κάνεις μας δεν θα ήταν υποχρεωμένος να φοράει μάσκα και πολύ περισσότερο να φοβάται μη νοσήσει. Σε κάθε περίπτωση το να καταγγέλλουμε ο ένας τον άλλον δεν βοηθάει. Η συλλογική ευθύνη και υπευθυνότητα, ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο μας έχουν χαθεί σε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης. Δυστυχώς! Όλοι πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας αλλά αυτό απαιτεί και ενεργειες, ΔΟΥΛΕΙΆ και όχι μόνο γκρίνια και κλαψα.

  11. Στο ΙΚΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ σήμερα υπάλληλος στον τρίτο όροφο και έβηχε και είχε κατεβασμένη τη μάσκα κι από τρόπους σκίζουν στον όροφο αυτό… Στο υπόλοιπο κτίριο όλοι φορούσαν ,απ’ όσο είδα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog