Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απάντηση – Υπόσχεση Αυγενάκη σε Ψυχογιό: 12.000.000 στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

- Advertisement -

Απάντηση στην πρόσφατη Αναφορά του Βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, Γ. Ψυχογιού, με την οποία ζητούσε άμεση επιχορήγηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων από την Πολιτεία, έδωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, με σχετικό έγγραφο του.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό, έχουν ήδη δρομολογηθεί ενέργειες στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με την διάθεση συνολικού ποσού 12 εκ. ευρώ, που θα κατανεμηθούν σε όσα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων – που είχε θεσπιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση – και διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ.

Στη συνέχεια της απάντησής του, αναφέρεται στην ενίσχυση 147 Δήμων της χώρας με 350 γυμναστές, προκειμένου να λειτουργήσει το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» που με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης είχε απαξιωθεί τον τελευταίο χρόνο.

Αναμένουμε την υλοποίηση των εξαγγελιών αυτών, που έρχονται μετά τις συνεχείς πιέσεις και παρεμβάσεις μας όλο το προηγούμενο διάστημα, με ισότητα και δικαιοσύνη για όλους, καθώς και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στην Κορινθία και όλη τη χώρα, όπως έγινε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με σχέδιο, στρατηγική και αποτελεσματική συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση.

 

11390718

 

1.000.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά. Ευχαριστίες Νανόπουλου στο Χρίστο Δήμα

Σας ενδιαφέρει: Ο Παναγιώτης Πιτσάκης μιλά για τα προγράμματα ενίσχυσης επιχειρήσεων (Video)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog